Saç Rengi ve Saç Boyama Resimli anlatımla pigmentasyon yaparak saç yeşillenmeden saçı 2 ton koyusuna boyamak

benim de bir sorum olacak, saç rengimi açtırdım gittim kuaföre dünyanın parasını bayıldım, 2 gıdım saçım için, şimdi çıtçıtlarım koyu kaldı evde kendim açmak istiyorum çok zor bir işlem mi? oryal alsam kendim açamaz mıyım acaba? çıtçıtlarım kahverengi, saçlarım kumral gibi bir renk? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

çok çok tesekkur ediyorum yardımlrınız ve yardımseverlıgınız icin :)

Citçit konusunda bir bilgim yok, kusura bakmayin yanlis yönlendirmek istemem :-(

Son düzenleme:
merhaba :)
çok yardımcı oluyorsun çok iyisin :)
ben yarısı kınalı saçlarımı açtım garnier 913 ve110 ile boyadım hiç güzel olmaz sanıyordum ama çok cici bir renk elde ettim küllü bisarı çok istiyorum ve garnier 111 garnier 913 var elimde boyayacağm yine 2 ay oldu çünkü şimdi sana sorum şu : linkteki rengi elde etmek isitiyorum zor ama olur mu sence :) bir de bi yerde okumuştum şimdi bulamıyorum market boyası ile yapmış bi arkadaş baya küllü olmuş. küllülüğü olmayan bi renge boyamış ve 15 gün sonra küllü renkle boyamış ve küllü saçları olmuş.
soru:2 böyle bir şey olur mu sence biliyor musun? biliyorsan bana tarif edebilir misin ?
soru:3 sence bu boyaları saçımda ne kadar süre tutmalıyım nasıl boyamam gerktiğini tarif edebilir misin ?
* istediğim renk :
http://l1.yimg.com/bt/api/res/1.2/Y...ttp://mit.zenfs.com/875/2013/02/161404284.jpg
eklediğim fotoğrafta saçlarımın rengi ışıktan biraz farklı ama böyle bir şey şimdiden sabrına ve iyiliğine minnettarım teşekkürler

Eklentiler

• $DSCN7074 - Kopya.JPG
    147,1 KB · Görüntüleme: 106

Merhabalar;

Bu rengi TAM ANLAMIYLA evde tutturamazsın, yeşilli bir kumraldır bu üstelik çok makyaj ister. Avrupa bayanlarının kendi saçı bizim kendi saçımızdan açık olduğundan bu rengi evde tutturman zor. Onun yerine evde ellindeki boyalara devam etmen olur. Saçını aşırı bir yeşil yapabilirsin çünkü.

Boyalı ise saç daha önce boyanmış yerden başlanıp yaklaşık 15 dk tutmak gerek.Saç rengini alınca dibe sürülmeli. Dip de rengini alınca saç yıkanmalıdır. Bunun için bir sürü yok çünkü herkesin rengini almasının süresi değişiyor.

merhaba . öncelikle bize yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkürler .

saçlarım kıvırcık , kalın telli ve sert yapıda biraç defa boya denemem oldu ilk önce röfle yaklaşık 1.5 yıl sonra tamamen kendı sac rengım ortaya cıktı daha sonra sıyah uzun bır sure sonra dore karamel yada kumral olması lazım loreal excellance 7.3 e boyadık onu kumralla karıstırarak sanırım oda nevacolor olması lazım . 8 aydır herhangi boya işlem vs yapmadım . ben saççlarımı sarı tonlarına boyamak istiyorum fakat turuncu olmasından çok korkuyorum bana nasıl bir sarı tonu önerirsiniz ki turuncu olmasın şimdiden teşekkürler bunlarda saçlarımın resimleri ;

Merhabalar;

Kendi ana renginizin olduğu yerleri açmanız gerekir. Ama Garnier 110 ile yavaş yavaş saçınızı açabilirsiniz.

çok teşekkür ederim. sence garnier 111 ile saçlarım küllü bi sarı olur mu peki?

çok teşekkür ederim hakkınızı helal ed,n . peki son bir sorum daha olucak turunculuk olmaz degıl mı .. ne kadar sure bekletmelıyım

İlk önce 110 ile boyayın size göre turunculuk oluşursa -ki çok fazla oluşmaz- Garnier 111 ile devam edebilirsiniz. Boyama süresi veremem herkesin saçına göre boyama süresi değişir onu sizin anlamanız gerekir. Ama 30 dk yi geçirmeyin.

Yine de tam anlamıyla olmaz ondan sonra bir kez saçınızı açmanız gerekebilir. Ama bununla boyarken turunculuk oluşmaz.

thalia 490 cok cok tesekkur edioyrum dediğiniz gibi garnier 110 la boyadım yıpranmadan bi ton actım çok guzel doğal oldu sağolun :)

yaklaşık 2 hafta önce saçımı oryalle açıtırıp kahveye boyattım. ama mağlum aktı ve altından turunculuklar çıktı. bunları kapatmak için loreal excellence 6.1 kullansam kapanır mı? (öncesinde pigmentasyon yapıp) doğal bi kahverengi istiyorum bu boyayla elde edebilir miyim. yardımcı olursan gerçekten çooook mutlu olcam

Son düzenleme:
Ben teşekkür ederim :)

thalia 490 benım de bı sorum olacak.sacımı en son koleston 11.1 ıle boyattım fakat hala ortalardan uçlara doğru turunculuk var.ben de koleston perfect 12.11 yoğun kullu aldım ıkı kutu.fakat oksıdanları yok.uzerındekı kâğıtta bır tup ıcın ıkı sıse 60 ml oksıdan koyulmalı yazıyor sarı serısı olduğu ıcın.ama bu boyayı fazla sulandırıp turunculuk vermez mi.senın sıtedekı yorumlarına baktım.bazılarına perfect serısı ıcın 60 ml tüpe 50 ml oksıdan bazılarına bıre bır koyun demıssın.ben bır tup ıcın bır sıse 60ml oksıdan koysam daha ıyı olmaz mı?ayrıca sımdıye kadar normal kolestonla boyatmıştım.ılk defa bu profesyonel boyayı boyatcam.sac rengınde kalıte olarak ya da açma ozellıgı olarak bı fark olur mu market boyası kolestona gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…