- 25 Kasım 2011
- 1.445
- 12
- 158
- 35
teşekkürler yapınca fotoğrafını yollayacağım:)
Ben teşekkür ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler yapınca fotoğrafını yollayacağım:)
Yavaş yavaş koyultmanızı öneririm. Çünkü göz de çevre de ancak alışıyor. 8.3 ile boyayın derim. Ama öncesinde 8.3 ile pigmentasyon yapın ki saç akmasın.
Çok teşekkürler.Sadece pigmentasyon işlemi yapsak ? yıllar önce oksidan bulamadığım için suyla yapmıştım tutmuştu boya. Ne gibi problem olur sonradan normal boyamasak?
mrb:) bilmem hatırladınız mı ben sacıı acmaya calısıyordum bı ara.karamel gibi bişi elde ettıkten sonra gıttım rofre yaptırdım uzerıne.we bana yakısmadı sarı saç. buyuzden kendı sac rengıme donmek ıstıyorum. nedense hep zoru secıyorum :) sımdıde sacımı koyu yapmak ıcın sorucam sıze..kusurabakmayın hep sıze danısıyorum.
Eki Görüntüle 751601 Eki Görüntüle 751602 Eki Görüntüle 751603
saçım suan bu şekılde kestırıp koyu yapmak ıstıyorum.ewde kendım boyuycam. pigmentesyonu okudum.dıp rengımde oldugu gıbı koyu ıstıyorum.1 seferde olmaz belkı ama hedefım o :) hangı boyayı önerırsınız ? kışkırtıcı kahwe weya koyu kumral mı almalıyım ? oksidan ne olmalı ?
merhabalarr öncelikle ilgine sabrına teşekkür ediyorum sürekli konularının takipcisiyim ancak bugün de ben sormak istiyorum benim saçlarım hep açık tonlardı bal köpüğü gibi geçenlerde koyulamştırıp küllü kumral yaptım işlemi kuaför yaptı ilk günler güzeldi ancak sonra külü gitti normal kumral oldu kuaför dedi ki bi cila yapalım düzelir gittim yaptı düzeldi ancak yine külü aktı gitti şimdi yine normal ben küllü açık kumral istiyorum nasıl yapabilirim saçım boyadan çok çabuk etkilenip yıpranıyor o yüzden röfle yapamıyorumm
Pigmentasyon yapmayın. 6.1 alın oksidan %6lık olsun. İlk seferde biraz aksa da çok akmaz çünkü saçınızda sarıdan çok dorelik mevcut.
anladım tesekkur ederım.tek boyamada kapanırmı yoksa 20 gunde bır 2-3 kez boyamam mı gerekır ?
Merhabalar;
Öncelikle teşekkür ederim.
Küllü renk hiçbir zaman saça sabit kalmaz. Saç sürekli (15-20 gün) boyanması gerekir. Siz açık, koyu fark etmez küllü renk ile boyarsanız 20 gün sonra bir daha boyamanız gerekir. Bu sizden kaynaklanan bir problem değildir.
Saçınızı küllü açık kumrala getirecekseniz de saçınızın açılması gerek. Bence bu işlemi yapmayın. Çünkü saçınızın hemn yıprandığını söylüyorsunuz.
bunu öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim canımm kendime yeni bi renk bulayım sana yine danışcamm
sevgili thalia
daha önce senin yardımınla saçımdaki yeşilliklerden kurtulmuştum, şimdi saçım 8.3 ile boyalı, ama ben küllü sarıya dönmek istiyorum yavaş yavaş, 11.1 ile pigmentasyon yapsam olur mu acep?
yeşermez di mi?
ok 18i gibi boyayacağım sonucu bildiririm sevgiler ve teşekkürler :)