thalia490cım ben 7.3 le pigmentasyon yaptım ustune 7.0kopukle boyadım kızıllı oldu baya o kızıllıklar akarmı birde ben kopuk boyada %6 okisdan kullandım birde kopuk boya zaten koyu cıkıyor iyice koyu cıktı akar mı o bi ton falan acılırmı rengi acaba :S
yeşermez di mi?
Bir sonraki boyamanız da küllü kumral 7.1 i kulanabilirsiniz. Pigmentasyon yapıldığı için saçınız çok az akar.
merhaba kumral saç için bu rengi nasıl elde edebilirim ?Eki Görüntüle 752452
çok teşekkürederim peki 8.1le boyasam diger boyamaya biraz daha açılırmı renk
Hayır sadece dipler tutar. 9.1 ile boyayabilirsiniz ama o zaman da kızıllıklar kalır.
9.1 bir ton acarmı boyayı yada 10.1 ama sze cok teskekur ederim eger pigmentasyon yapmasaydım yeşermişti gene saclarım gercekten cok ise yaradı kızıllıklar sorun degil ama su koleston kopugun koyulugu cok kotu oldu bide %6 oksidan kullanınca umarım yıkandıkca akar biraz
Saçınızda ton kırmak istiyorsanız GARNİER 110 u kullanabilirsiniz. Bu boyayı kullanacaksanız diplere en son sürün ve 40 dk değil açılma oranına göre bekletin.
sağolun gercekten boya boyayı acarmı
Bu boyanın açıcı etkisi vardır ama platine yakın açmaz ton kırar.
heh tamam bu cevabınız cok mutlu etti sağolun haftaya kadar hergun yıkayacagım sonra 110 uygulayacagım
En az 25 gün sonra uygulamanızı tavsiye ederim.
haklısınız cok sagolun
Kırar. Ben 5 numaradan saçlarımı sarıya getirdim sürekli boyayarak. En son tam açılsın diye bir defaya mahsus açıcı kullandım.
KOLESTON PERFECT 8/74 +%9luk okidan kullanabilirsiniz. Bunun öncesinde saç koyu sarıya kadar açılmalıdır.
8/74 gizemli kahve çıkıyor ama emin olamadım ki :44::44::44:
ay o kadar sevindim ki mesajınıza ilk boyamada 1-2 ton acılsa yeter zaten istedigim renk peki renk yesile donermi yada bakıra gercekten emeklerinize saglık cok cok tesekkur ederim tekrardan :)
Hayır, yeşillenme yapmaz ama HAFİF dorelik katar. Turunculuk değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?