Saç Rengi ve Saç Boyama Resimli anlatımla pigmentasyon yaparak saç yeşillenmeden saçı 2 ton koyusuna boyamak

Bir sonraki boyamanız da küllü kumral 7.1 i kulanabilirsiniz. Pigmentasyon yapıldığı için saçınız çok az akar.

Hayır sadece dipler tutar. 9.1 ile boyayabilirsiniz ama o zaman da kızıllıklar kalır.

9.1 bir ton acarmı boyayı yada 10.1 ama sze cok teskekur ederim eger pigmentasyon yapmasaydım yeşermişti gene saclarım gercekten cok ise yaradı kızıllıklar sorun degil ama su koleston kopugun koyulugu cok kotu oldu bide %6 oksidan kullanınca umarım yıkandıkca akar biraz

Saçınızda ton kırmak istiyorsanız GARNİER 110 u kullanabilirsiniz. Bu boyayı kullanacaksanız diplere en son sürün ve 40 dk değil açılma oranına göre bekletin.

Kırar. Ben 5 numaradan saçlarımı sarıya getirdim sürekli boyayarak. En son tam açılsın diye bir defaya mahsus açıcı kullandım.

ay o kadar sevindim ki mesajınıza ilk boyamada 1-2 ton acılsa yeter zaten istedigim renk peki renk yesile donermi yada bakıra gercekten emeklerinize saglık cok cok tesekkur ederim tekrardan :)

ay o kadar sevindim ki mesajınıza ilk boyamada 1-2 ton acılsa yeter zaten istedigim renk peki renk yesile donermi yada bakıra gercekten emeklerinize saglık cok cok tesekkur ederim tekrardan :)

Hayır, yeşillenme yapmaz ama HAFİF dorelik katar. Turunculuk değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…