merhaba benim de bir sorum olacak...saçlarım pilatin sarı kahve tonlarına dönmek istiyorum lilafix 7/7 çikolata kahve ve 5/3 açık kahve doresini aldım karıştırmayı düşünüyorum nasıl bir renk elde ederim? bir de pigmentasyonu hangi renkle yapacağım 7/3 mü?
teşekkür ederim bana daha açık tutar demişlerdi o yüzden aldım 7/7 yi o zaman dediğiniz gibi yapayım boya ve pigmentasyonda hangi rengi kullanacağım.. 8/3 ve 8/7 hangi renklerdir aynı markanın bu numarasını mı almalıyım? her iki renk için pigmentasyon işlemi hangi boya ile yapılacak? toptan sorayım da sizi bir daha bir daha rahatsız etmeyim:) bir de koleston 8.41 bana nasıl olur? ben beyaz tenli ela gözlüyüm bu renk için pigmentasyonu hangisiyle yapmalıyım... hepsini öğreneyim içinden birini seçeyim istiyorum.. umarım rahatsızlık vermemişimdir...
peki o zaman:) bu resimdeki renk sanırım sizin dediğiniz renklerden biri...bu renk için hangi boya ve pigmentasyon?
teşekkür ederim biliyorum:) bu arada her boyamada pigmentasyon yapmaya gerek yok değil mi bu işlemi sadece bir kez yapıyoruz?
bende sana bişiler sormak, göstermek istiyorum
ama üşeniyorum, desem inanır mısın?
İnanırım, yeni bir konu açtım, valla üşendim yazarken ama sizleri bilgilendirmek adına yarına bırakmadım :) Ne zaman istersen sorabilirsin buralardayım nasıl olsa :)
saçımın resmını koymam lazım
ve neler uyguladığımı da yazmam gerek.
sanırım album yapıp göstermem gerek sana:26:
Zeminim sarı kendi rengim 6 tonlarında.Ben bu işlemi suyla yapıyordum güzel sonuç elde etmiştim.Ne farkı olabilir ? Birde köpük boyalara olur mu bu işlem :)Teşekkürler
Merhabalar;
Köpük boya ile olmuyor içindeki su gibi oluyor köpük boyanın. Evet zaten boya su ile karıştırılıyor, siz ne renk istiyorsunuz saç rengini ?
Teşekkürler,demek istediğim hiç oksidan koymamıştım,sadece oksidan kutusunu suyla doldurup yapmıştım bu işleminizde oksidan da var.
saçlarım röfleli röfleler kulak memesi hizasına indi dip boyam da içinde bakır yansımalar olan 8 tonlarında.
Ten rengim oldukça soğuk alt tonlu ,bakır yansımaları olmayan ama küllü de olmayan bana yakışacak,kahve rengi tonu önerir misiniz?K
Mesela koleston kışkırtıcı kahve nasıl olur ?
Pigmentasyon da ya da cila işleminde oksidan yok. Hangi işlemimde oksidan var ?
Siz tümden mi boyamak istiyorsunuz 5/37 ye ? Eğer pigmentasyon yapmadan saçınızı boyarsanız saç yeşillenir. Söylediğiniz boya yeşillendirmeye çok müsait. Ve 5/37nin (kışkırtıcı kahve) gerçek rengi budur:
Eki Görüntüle 747011
Röfleden geçerken bu kadar koyu tavsiye etmem, siyah gibi duracaktır.
Pardon ben yanlış okumuşum pigmentasyonda oksidanla suyu karıştırıyorsunuz diye okumuşum.
Peki önericeğiniz bi renk var mı
merhaba saçım şu anda altın sarısı gibi bir renkte ve ben kendi rengim olan küllü kumrala dönmek istiyorum tavsiyeleriniz neler saçımı ilk defa boyadım ve şimdi geri dönmek istiyorum.tavsiyeleriniz nelerdir?bu arada ilk defa bu forumda yazıyorum yanlış bir şey yaparsam mazur görün lütfen:)Eki Görüntüle 747213 Eki Görüntüle 747214
Merhabalar;
Hayır önemli eğil, dilediğiniz gibi yazabilirsiniz :)
Saçınızın uç kısımlarında gördüğüm kadarıyla sarılar var. İlk önce pigmentasyon yaparsanız iyi olur. Ama en son bakır tonlarında saç boyandıysa pigmentasyona gerek yoktur. Direkt 7.1 ile saçınızı boyayabilirsiniz.
Bakır tonlarında boyanmadıysa 7.1 den önce uygulamanız gereken şudur:
Bir tüp 8.3 Ve BİR ÇAY BARDAĞI SUyu karıştırın 1-2 dk içinde saçınıza HEMEN sürmelisiniz. 10 dk bekleyin boyayı tarak yardımı ile saç uçlarına çekip peteçeyle silin. Saçı YIKAMADAN Küllü kumralı yani 7.1 i uygulayın. Renk alınca 5 dk bekleyip saçı yıkayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?