Canım çok öğretici olmuş.
Ellerine sağlık .
canıım bi konu açtım renk tam olarak nedir bilmiyorum acill bi bakar mısın fikirlerine ihtiyacım var
bendede paketler var ve küllü renk tonlarına boyama istiyorum küllü sarı yaptırsam yeşillenirmi acaba kararsızım resim yüklenirse bakın yorun yapın lütfen Eki Görüntüle 729376
Merhabalar;
Saç yeşillenmez eğer küllü sarı ile boyayacaksanız, sarıdan küllü sarılara geçişlerde saç yeşillenmez, GRİLEŞİR. Yeşillik sarıdan küllü ve doğal tonlara geçerken 7 ve aşağısı numaralarda olur.
Küllü sarıyı hangi marka ve numara ile boyayacağınızı söylerseniz yardımcı olabilirim. Bir de küllü sarıyı sadece dibinize mi (kendi saçınızın olduğu yerlere) yoksa tüm saça mı vuracaksınız ?
bu rengi çok istiyorum ama ilk seferde olmaz tavsiyelerinizi dikkate alacagım Eki Görüntüle 729557
Bunda olmayacak bir şey yok. Bu saç KOLESTON PERFECT 8/7 dir ve %9luk oksidan ile uygulanmıştır. Sizin saçınıza uygulanabilir ama sarı olan yerlere pigmentasyon yapılmalıdır. Bu resimdekini istiyorsanız anlatabilirim. Ya da başka resim yükleyerek yardımcı olabilirim.
allah çıkarttı sizi karşıma yaa bu resimdeki rengi çok istiyorum yani şuan dipte 20 gün önce boyadıgım 8 numara açık kumral var alt kısmıda bu resimdeki renk resimdeki renk düz boyaydı altta açıcılı kumral vardı üstüne paket attırmıştım ve şimdi sıkıldım o resimdeki rengi istiyorum benim saç rengimde tutarmı tüm bilnizi yazacagım kuaförüme aynen söyleyecegim kuaförler farklı boya kullanırlar önereceginiz boyayımı kullanacagım bilgilerinizi bekliyorum lütfen
pigmentasyon açıcımı oluyor saçı yıpratan bir maddemi saçlarım çok canlı sık degil açıcılardan korkuyorum
Siz kuaföre mi uygulatacaksınız yoksa evde kendiniz mi uygulayacaksınız ? Kuaförde uygulatacaksanız anlatmama gerek yok çünkü zaten onlar işini bilirler. Evde uygulayacaksanız söyleyin, anlatırım.
İçerisinde yeterli miktarda tabii ve suni pigment bulunmayan veya çok az olup da bo¬yama sırasında renk tutmayan bazı durumdaki saçlara, değişik bir yöntemle renk verilmesi (suni pigment aşılanması) işlemine pigmentasyon denir. Kısacası pigmentasyon SADECE BOYA ve Su ile saça renk yüklemesidir.
Pigmentasyon yapılmasının nedenleri şunlardır:
1. Beyaz saçlarda boya tutsun diye
2. Sarı saçlardan küllü sarılara geçerken
3. Sarı saçlardan 8 numara ya da daha koyu küllü ya da doğal tonlara geçerken
4. Aşırı derece saç uçlarının yıpranması sonucu oluşan boyanın tutmaması gereği pigmentasyon yapılır.
Eğer evde uygularım diyorsanız, pigmentasyonu ve uygulanacak işlemleri sırayla anlatırım.
tekrar teşekkür ederim
kuaföre gittim yaptırdım bu rengi sizden aldıgım bilgiyide aktardım
Çok sevindim :) Nasıl oldu, ne renk yaptırdınız ?
o resimi gösterdim o renkten 1 ton koyu düştü ama yıkandıkça açılacak dedi 1 ay veya 20 gün sonra falan bir kaç daha atıcak bu rengi o zaman renk yerine oturur dedi :)
Hangi boyayı kullandığını biliyor musun ? :)
marka olarak bakmadım ama numara olarak 8 numara açık kumral kullandı içine başka karıştırdımı bilmiyorum
Sevindim senin adına, güle güle kullan canım :)
çok naziksiniz teşekkür ederim ilğilendiğiniz için tekrar teşekkürler
selam, çok açıklayıcı olmuş çok teşekkürler. koleston perfect sever biri olarak son birkaç aydır wella illumina kullanıyorum. 7.81 kullandım 2 ay. en son 7/7 aldım ve kuaförüme boyattım. sonucu sevdim, küllüye ısrar etmek yordu beni biraz. artık yeni bir renk beğenim olursa size danışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?