• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimlerini İnternette Yayınlayan Karısına Acımadı

yazık olan bebeğe olmuş annede yazık ne var yaani resimde bende paylaşım sitelerinde resmim olmasın diye bi çaba harcıyorum neticede kötü niyetli insanlar bol bol var bu memlekette

sarduşum ahanda daha kimse buluşma resimlerini yayınlamaz şimdi.

gülüm bana ne ki ...kocası izin veren ya da kocasına hesap vermeyenler ya da cesur olanlar yayınlasınlar...ben kendimi örnek verdim...

eşinden habersiz böyle bir iş yapması öldürülmesine asla sebep olamaz ama neden izinsiz yapıyorsun be kızcağızım...evladına da yazık oldu....

buluşmalara da gidemem fotoğrafımı da yayınlayamam...fotoğraf için huzursuzluk istemiyorum...

eşim de benim sevmediğim istemediğim işler yapmaz...karşılıklı fedakarlıklarla evliliğimizi mesut mutlu sürdürmeye gayret ediyoruz...

zaten eşiminden karşılık görmeseydim ben de taviz vermezdim....

Son düzenleme:
gülüm bana ne ki ...kocası izin veren ya da kocasına hesap vermeyenler ya da cesur olanlar yayınlasınlar...ben kendimi örnek verdim...

buluşmalara da gidemem fotoğrafımı da yayınlayamam...fotoğraf için huzursuzluk istemiyorum...

eşim de benim sevmediğim istemediğim işler yapmaz...karşılıklı fedakarlıklarla evliliğimizi mesut mutlu sürdürmeye gayret ediyoruz...

zaten eşiminden karşılık görmeseydim ben de taviz vermezdim....

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 a.s.

hadıı yaa.. :1shok: soklardayım resmen.. hemde olay kendı memleketımde olmus.. :1shok: cok uzuldum gercekten de yaa.. Allah korusun bardagı tasıran son damla cınnete sebep olmus resmen.. :sinifsinif: yoksa aklı basında bı ınsanın yapacagı bısey degıl ne kendı canına ne baskasının canına kıymak.. :1no2: Rabbım seytana uydurmasın.. :Saruboceq:

Back