kahkül kestirme yüzünü çok kapatır saçlarının uçlarını efile denilen bi makas var onunla azalttır bu sayede kıvrılma olmaz renk değişimi istersen orta küllü kumraldan krepe balyaj yaptırgüle güle kullan
Bence beline kadar uzat. Kabarık saçlar uzadıkça uysallaşıyor, daha kolay şekil alıyor. Saçlarını gece yatmadan önce ör, sabah kalktığında dalgaları harika oluyor. Benim de saçlarım aynı seninkiler gibi, önlerim kıvırcık ve şekilsiz olduğu için düzleştiriyorum geri kalan kısmı 7/24 sürüp örüyorum saçlarım yanık olduğu halde harika oluyor.
Kesinlikle katılıyorum :) Ah bir uzasalar çok mutlu olacağım zaten... Kalın örüyorsun değil mi mesela kaçlı ayırıyorsun saçını?
İki yandan örüyorum canım ama bazen tek ördüğümde oluyor. İki tane örünce daha belirgin oluyor dalgalar. Bildiğin normal örgü, ama yapabiliyorsan balık sırtı ör o zaman dalgalar daha bir hoş oluyor.
Şu konuya bir bak istersen:
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/349242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
ben de uzat diyenlerdenim saçlarım pırasa düzlüğündedir ama küt kestirince benim de içe kıvrılır hanımanne gibi olurum:)
uzayınca düzeliceğini düşünüyorum ara makas attırabilirsin çok kabarıksa bence ya kabarmayı önleyen bi şekilde iyi bir kuaföre kat attır ya da tam düz kestir ama ara makas atsın ama bence kestirme uzat, kabarmasından çok şikayet ediyorsan sadece ara makas attırt boyunu kısaltma
ben de uzat diyenlerdenim saçlarım pırasa düzlüğündedir ama küt kestirince benim de içe kıvrılır hanımanne gibi olurum:)
uzayınca düzeliceğini düşünüyorum ara makas attırabilirsin çok kabarıksa bence ya kabarmayı önleyen bi şekilde iyi bir kuaföre kat attır ya da tam düz kestir ama ara makas atsın ama bence kestirme uzat, kabarmasından çok şikayet ediyorsan sadece ara makas attırt boyunu kısaltma
Çok sağlıklı saçların var, forumdaki çoğu kişinin ah keşke! diyeceği türden, aramakas dahi attırma çünkü farklı boylarda saçlar temasla daha fazla elektriklenip daha çok kabarır yapacağın en iyi şey son kez tümünü aynı hizaya sabitleyip aynı boydan uzatmak olmalı, kesinlikle katlı kesim yaptırmaman lazım, aynı boyda gittiklerinde yukarda bir arkadaşın da bahsettiği gibi uysallaşacaklar ve bu özenli sabırlı sürecin meyvelerini sana sunacaklar emin ol :)
uzun sac yakısır ama be4nce kahkul gıtmez sana
yorum mükemmeldi çok teşekkür ederimhepsini aynı hiza yaptırsam bana gider mi bilemedim yani kahkülsüz ve dümdüz olması için uzuuuuunca bir süre beklemem gerekecek zaten beklememe değecekse bir sorun yok :) dışa doğru kıvrılması bu süreçte geçer mi yoksa mutlaka müdahale mi lazım
Uzunca bir süre beklemek yerine doğal saç uzatma yöntemlerini deneyebilirsin, olumlu sonuç alan pek çok kişi var, ayrıca uzun saç kısa saçtan çok daha kullanışlı, tamam kısa saç yıka ve çık fazla uğraştırmaz belki rahattır ama bakımlı sağlıklı, ışıl ışıl ve formunu bulmuş bir uzun saçla kısa saçlar hiçbir zaman boy ölçüşemez ve yapabileceğin yüzlerce değişik seçenek sunar, örgülerden dalgalıya, topuzlara yok yok :) Çok fazla bir müdahaleye gerek kalacağını sanmıyorm en fazla düz olma eğilimlerini sağlamak için bir süre ters yöne doğru müdahale edebilirsin iyice uzadıklarında da ister düz ister su dalgası şeklinde tamamen farklı bir görünümde kullanabilirsin.
kıvırcık yakısır sana tatlım bide bal köpüğü kumraL renkLerii of off:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?