Saç Şekillendiriciler Resimdeki saç için maşa önerisi

tatlicadi23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
229
0
26
İstanbul
http://www.modelinia.com/__wordpress__/wp-content/uploads/2012/06/lily1.jpg için Google Görsel Sonuçları merhaba kızlar linkte verilen saç modelini yapmak zor degil gibi görünüyor pratik bir model evden cıkmadan önce hemen bu şekilde yapmak istiyorum fakat düzgün bir maşam yok önerebiliceginiz kaliteli bu modeli yapabilecek bir maşa önerisi yapabilir misiniz? birde bu model nasil yapılır maşa pek sevmedigim için hiç kullanmadım hayatımda önerilerinizi bekliyorum saçın bu uzunlukta yakında renkte aynı olacak ..sevgiler

kimse yazmamış ben fikir yürüteyim en iyisi. kalın çaplı bir maşa alıp, saçlarını farklı tutamlarda (kalın, az kalın gibi) yarıya kadar maşaya sarcaksın. çok uzun süre maşada tutmana gerek yok kanımca; çünkü salık bir model. çok mu dalgalı oldu başını öne eğip saçlarını iki sallandır yada bi yarım saat bekle dalgalar düşer hemen. babyliss markasının kalın maşalarından memnun hanımlar. bende yok ama yorumlar öyle. ama kısa saça da kalın çaplı maşa işe yaramıyormuş.

çok teşekkür ederim bilgiler için bende öyle düğün maşası gibi gözüksün istemiyorum o yuzden sordum zaten pekte bilgim yok babyliss 32mm mi alayım sizce en büyügü o diye biliyorum.. tekrar teşekkürler kimse yazmicak sanmıştım artık

Eger saclarini maşa zor tutuyorsa 25lik almani tavsiye ederim maşanı, eğer maşa kalıcı olabiliyorsa saçında o zaman 32lik alirsan bu şekilde olur. . uzun sure tutma maşayı, daha sonra elinle hafifce acabilirsin dalgalarini.Tutam tutam alip, maşayi saçının ortasindan başlayarak yapabilirsin, çok sert olmayan bir spreyle de spreylersin

bazen ben şöyle yapıyorum; saçlarıma maşa yapıp tarıyorum. ve sonuç böyle oluyor

Son düzenleme:

çok teşekkürler..

ben braun maşa kullanıyorum ve çok memnunum arkadaşlar.yıllarca phılıps kullanmıştım anladım ki braun ile çok kolaymış maşa yapmak.marka olarak braun öneririm.kalınlık olarak ise aslında en ideal olan 26 cm olan maşası.yanı orta kalınlık oluyor.eğer saçlarını çok ince olmayacak şekilde alır ve kulak altı hizana kadar sarar ve 15 saniye civarı bekletirsen bu buklelere ulaşırsın.ben saçımın tamamını yaptıktan sonra geniş dişli bir tarak ile tarıyorum ve çok daha doğal bir görünüme sahip oluyorum.eğer daha kalın maşa isterim dersen braun 32 cm lik olan var.aslında o boyalı saçlar için çıkardığı maşasının boyutu.benim saçlarım katlı uzun ve oldukça gür.düşün ben bile 15-20 dk içinde maşa ile saçlarımı halledip çıkıyorum evden.

evet canim ben zaten braun taragını ve boyalı saclar için kurutma makinasini almak istiyorum boyattıktan sonra yıpranmasın rengi solmasin diye demek maşasıda güzelmiş o zaman ondan alıyım hem sacı yıpratmaz boyalı saclar icin olan maşa teşekkür ederim bilgiler icin :)

bişey değil canım.evet maşa saçı zaten çok yıpratmıyor.hem derecesinide kendin ayarlayabildiğin için çok sıcağı,saçı yıpratıcak derecelere çıkmazsın.saçı kıran düzleştirici oluyor.ben haftanın 2 günü kesin maşa yaparım,2 gün de fön çekerim yine de sağlıklı saçlarım var.gerçi bakım yapıyorum.ama yınede braun gercekten diğer markalara göre çok daha az zarar veriyor.

evet canim ısı kullanıyosan kesinlikle bakım şart mesela benim saclarim işlemden falan gecmis olmamasına ragmen bi dönem yemek yiyemedim yani moralim bozuktu hicbisey yiyemiyodum anında stres sonrasında saclarım felaket döküldü hala devam ediyo bide o donem hep duzlestirici falan kullandım ama ne krem ne maske sadece şampuanla öyle ama şimdi boyatıcam o yuzden kremiydi maskesiydi hepsini almak lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…