- Konu Sahibi tatlicadi23
-
Eger saclarini maşa zor tutuyorsa 25lik almani tavsiye ederim maşanı, eğer maşa kalıcı olabiliyorsa saçında o zaman 32lik alirsan bu şekilde olur. . uzun sure tutma maşayı, daha sonra elinle hafifce acabilirsin dalgalarini.Tutam tutam alip, maşayi saçının ortasindan başlayarak yapabilirsin, çok sert olmayan bir spreyle de spreylersin
bazen ben şöyle yapıyorum; saçlarıma maşa yapıp tarıyorum. ve sonuç böyle oluyor
http://www.modelinia.com/__wordpress__/wp-content/uploads/2012/06/lily1.jpg için Google Görsel Sonuçları merhaba kızlar linkte verilen saç modelini yapmak zor degil gibi görünüyor pratik bir model evden cıkmadan önce hemen bu şekilde yapmak istiyorum fakat düzgün bir maşam yok önerebiliceginiz kaliteli bu modeli yapabilecek bir maşa önerisi yapabilir misiniz? birde bu model nasil yapılır maşa pek sevmedigim için hiç kullanmadım hayatımda önerilerinizi bekliyorum saçın bu uzunlukta yakında renkte aynı olacak ..sevgiler
ben braun maşa kullanıyorum ve çok memnunum arkadaşlar.yıllarca phılıps kullanmıştım anladım ki braun ile çok kolaymış maşa yapmak.marka olarak braun öneririm.kalınlık olarak ise aslında en ideal olan 26 cm olan maşası.yanı orta kalınlık oluyor.eğer saçlarını çok ince olmayacak şekilde alır ve kulak altı hizana kadar sarar ve 15 saniye civarı bekletirsen bu buklelere ulaşırsın.ben saçımın tamamını yaptıktan sonra geniş dişli bir tarak ile tarıyorum ve çok daha doğal bir görünüme sahip oluyorum.eğer daha kalın maşa isterim dersen braun 32 cm lik olan var.aslında o boyalı saçlar için çıkardığı maşasının boyutu.benim saçlarım katlı uzun ve oldukça gür.düşün ben bile 15-20 dk içinde maşa ile saçlarımı halledip çıkıyorum evden.
Eki Görüntüle 525394 bu boyalı saçlar için olan yani 32 cm
Eki Görüntüle 525395 bu ise 26 cm lik olan.ben bunu kullanıyorum.
evet canim ben zaten braun taragını ve boyalı saclar için kurutma makinasini almak istiyorum boyattıktan sonra yıpranmasın rengi solmasin diye demek maşasıda güzelmiş o zaman ondan alıyım hem sacı yıpratmaz boyalı saclar icin olan maşa teşekkür ederim bilgiler icin :)
bişey değil canım.evet maşa saçı zaten çok yıpratmıyor.hem derecesinide kendin ayarlayabildiğin için çok sıcağı,saçı yıpratıcak derecelere çıkmazsın.saçı kıran düzleştirici oluyor.ben haftanın 2 günü kesin maşa yaparım,2 gün de fön çekerim yine de sağlıklı saçlarım var.gerçi bakım yapıyorum.ama yınede braun gercekten diğer markalara göre çok daha az zarar veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?