Resimdeki Ruj Renkleriden Arıyorum!!

maybelline wooden Brown
essence dare to be nUde
rimmel london nUde delight

elimde bunlar var ama satmayı dşünmüyorum :)
dışardan almaya karar verirsen yardımcı olması amacıyla yazdım canım

araştırayım canım teşekkür ederim:16:

madem öyle canım bende bunlar var elf in çok amaçlı cover stickleri hem allık hem ruj hemde aydınlatıcı olarak kullanılabiliryorlar krem dokudalar ve ve duruşları flaşlı ve flaşsız :34: tanesi 10 tl

bunlarda parmağımla dağıtıp günışığında çekilenler:

niloşum az kalmış bitmek üzere ama :))

maybelline wooden Brown
essence dare to be nUde
rimmel london nUde delight

elimde bunlar var ama satmayı dşünmüyorum :)
dışardan almaya karar verirsen yardımcı olması amacıyla yazdım canım

canım zahmet olmazsa fotosunu yollayabilir misin bana renklerin?:34:

bende pembe gül kurusu tonlarda arıyorum elinde olan varsa sıkılanlar yarım filan olur birkaç renk bende düşünüyorum almayı:21:

canım bende pembe gül kurusu tonlarında var takasta yapabilirim.ve başka rujlarda var şeftali nar çiçeği gibi hafif koyu tonlarda vs.

Çok riskli nude tonlarını bu şekilde alman. :26: Ben Kim Kardashian ın Nude ruj renklerini çok beğeniyodum...Arkadaşım Revlon markasının nude tonu bi ruj verdi.Hortlak gibi oldum resmen.:50: O yüzden en iyisi deneyip alman derim ben.Her nude ruj tonu herkese yakışmaz.Tıpkı her kırmızı ruj tonunun olduğu gibi:34:

Çok riskli nude tonlarını bu şekilde alman. :26: Ben Kim Kardashian ın Nude ruj renklerini çok beğeniyodum...Arkadaşım Revlon markasının nude tonu bi ruj verdi.Hortlak gibi oldum resmen.:50: O yüzden en iyisi deneyip alman derim ben.Her nude ruj tonu herkese yakışmaz.Tıpkı her kırmızı ruj tonunun olduğu gibi:34:

haklısın aslında ama ben öyle gündelikte kullanıcam sürekli makyaj yapan biriyim..sürekli ruj sürüyorum daha doğal tonlar olsun istiyorum...buğday tenliyim bu tonlar güzel oluyor bana eskiden de kullanıyordum ama deidğin gibi üründen ürüne değişebilir yüzümde duruşu ..bakalım bakalım:31:

fotolarını göreblir miyim cnm:34:

canım renkler bunlar......şeftali açık pembe nar çiçeği,bordo kahveye kaçan bi renk ...

mac olan şeftali rengi çiftaraflı ruj 12 tl
avon pembe renk 7 tl
avon bordo-kahve gibi olan 7 tl
avon narçiçeği(kalıcı bir ruj oldukça)10tl

Eklentiler

• $Resim 359.jpg
    $Resim 359.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 90
  • $Resim 358.jpg
    $Resim 358.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 87
  • $Resim 357.jpg
    $Resim 357.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 91
  • $Resim 360.jpg
    $Resim 360.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 100
  • $Resim 356.jpg
    $Resim 356.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 105
  • $Resim 355.jpg
    $Resim 355.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
canım renkler bunlar......şeftali açık pembe nar çiçeği,bordo kahveye kaçan bi renk ...

mac olan şeftali rengi çiftaraflı ruj 12 tl
avon pembe renk 7 tl
avon bordo-kahve gibi olan 7 tl
avon narçiçeği(kalıcı bir ruj oldukça)10tl

güzellermiş detayları görüşelim mi özelden:34:

bende pembe gül kurusu tonlarda arıyorum elinde olan varsa sıkılanlar yarım filan olur birkaç renk bende düşünüyorum almayı:21:

hallederiz:1: yarin bakayim koyarim resim bu arada yelekli takim var demissin canim bakiyorum sayfalarina bulamadim sattigini gormedim hep ariyosun :1:

Back