- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
- Konu Sahibi haydigelgidelim
-
bende pembe gül kurusu tonlarda arıyorum elinde olan varsa sıkılanlar yarım filan olur birkaç renk bende düşünüyorum almayıEki Görüntüle 1004040 Arkadaşlar resimdeki Ruj Renklerinden Aramaktayım Elinde Olan Varsa Bekliyorum
bende pembe gül kurusu tonlarda arıyorum elinde olan varsa sıkılanlar yarım filan olur birkaç renk bende düşünüyorum almayı
fotodaki renklerden hangisi gibi duruyor??Eki Görüntüle 1004066 Eki Görüntüle 1004067 Eki Görüntüle 1004068
canım benim elimde bu var naturel yaz için edeal ama benim tenime gitmedi 18 tl ye almıştım 10 tl istersen bir defa deneme amacıyla sürdüm
fotodaki renklerden hangisi gibi duruyor??
diğer topiğime bakıp ürünlerimden biri ile takas edebiliriz markası nedir rujunsondaki gibi ama ten rengine göre değişir tabi açık şeftali tonlarında var yok arası gibi
loreal ama takas düşünmüyorum canım :26:diğer topiğime bakıp ürünlerimden biri ile takas edebiliriz markası nedir rujun
estee lauder rujum halen durmakta... kızım kapağı kapalıyken cevirmiş :))küçük bir parça kapagında 60 tl den daha fazla fiyata aldım ...düşünürsen yardımcı olurum...sabahtan aksama dek uçmadan kullanabileceksin :))Eki Görüntüle 1004073 Eki Görüntüle 1004074
pekala teşekkür ederim o zamanloreal ama takas düşünmüyorum canım :26:
resimdeki renklerden hangisi gibi duruyor ??
pekala teşekkür ederim o zaman
estee lauder rujum halen durmakta... kızım kapağı kapalıyken cevirmiş :))küçük bir parça kapagında 60 tl den daha fazla fiyata aldım ...düşünürsen yardımcı olurum...sabahtan aksama dek uçmadan kullanabileceksin :))Eki Görüntüle 1004073 Eki Görüntüle 1004074
peki yağlı mı kuru mu?1 veya 4 sanırım ..emin değilmdudak rengini bilemiyorum
Eki Görüntüle 1004040 Arkadaşlar resimdeki Ruj Renklerinden Aramaktayım Elinde Olan Varsa Bekliyorum
:26::26::26:aslında doğru söylüyorsun şekerim.. şansımı denemek istedim ürünlerimle takas amaçlı alıp şansımı denemek istiorum :))çok hoşşş nude tonlar
canım bu tonlar hemen hemen her markada var,birebir arıyor isen bile senin dudak rengin ve citl tonun ile de uyması gerek,dolayısyla teninle uyumu açısından deneyerek alsan daha iyi olur. her ton her dudakta ve tende aynı etkiyi vermez
peki yağlı mı kuru mu?[/QUOT
estee Lauder gibi markaların rujları yada diğer ürünleri dudaklarının yada cildinin nem ihtiyacını karşılar diyerek satışa cıkarılır..ve yumuşak ,parlak kalıcı sonuç verir denilir bilirsin...bunun dışında yağlı yada kuru olarak rujda b,r ayırım olduğunu bilemiyorum...üzgünüm
teşekkür ederim ilgine ve bilgilendirmenepeki yağlı mı kuru mu?[/QUOT
estee Lauder gibi markaların rujları yada diğer ürünleri dudaklarının yada cildinin nem ihtiyacını karşılar diyerek satışa cıkarılır..ve yumuşak ,parlak kalıcı sonuç verir denilir bilirsin...bunun dışında yağlı yada kuru olarak rujda b,r ayırım olduğunu bilemiyorum...üzgünüm
peki yağlı mı kuru mu?[/QUOT
rica ederim :)
madem öyle canım bende bunlar var elf in çok amaçlı cover stickleri hem allık hem ruj hemde aydınlatıcı olarak kullanılabiliryorlar krem dokudalar ve ve duruşları flaşlı ve flaşsız:26::26::26:aslında doğru söylüyorsun şekerim.. şansımı denemek istedim ürünlerimle takas amaçlı alıp şansımı denemek istiorum :))
yoksa gidip deneyip almak elbette daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?