Resimdeki Ruj Renkleriden Arıyorum!!

haydigelgidelim

yeniden başlasııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.548
1.867
198
$rj.jpg Arkadaşlar resimdeki Ruj Renklerinden Aramaktayım Elinde Olan Varsa Bekliyorum:52::52::52::52:

Son düzenleme:
$20140302_153249.jpg $20140302_153150.jpg $20140302_153139.jpg
canım benim elimde bu var naturel yaz için edeal ama benim tenime gitmedi 18 tl ye almıştım 10 tl istersen bir defa deneme amacıyla sürdüm

estee lauder rujum halen durmakta... kızım kapağı kapalıyken cevirmiş :))küçük bir parça kapagında 60 tl den daha fazla fiyata aldım ...düşünürsen yardımcı olurum...sabahtan aksama dek uçmadan kullanabileceksin :)) $2014-01-03 10.48.18.jpg $2014-01-03 10.48.05.jpg

Eki Görüntüle 1004040 Arkadaşlar resimdeki Ruj Renklerinden Aramaktayım Elinde Olan Varsa Bekliyorum:52::52::52::52:

çok hoşşş nude tonlar:23:
canım bu tonlar hemen hemen her markada var,birebir arıyor isen bile senin dudak rengin ve citl tonun ile de uyması gerek,dolayısyla teninle uyumu açısından deneyerek alsan daha iyi olur. her ton her dudakta ve tende aynı etkiyi vermez :34:

çok hoşşş nude tonlar:23:
canım bu tonlar hemen hemen her markada var,birebir arıyor isen bile senin dudak rengin ve citl tonun ile de uyması gerek,dolayısyla teninle uyumu açısından deneyerek alsan daha iyi olur. her ton her dudakta ve tende aynı etkiyi vermez :34:
:26::26::26:aslında doğru söylüyorsun şekerim.. şansımı denemek istedim ürünlerimle takas amaçlı alıp şansımı denemek istiorum :))

yoksa gidip deneyip almak elbette daha mantıklı :12::12:

peki yağlı mı kuru mu?[/QUOT

estee Lauder gibi markaların rujları yada diğer ürünleri dudaklarının yada cildinin nem ihtiyacını karşılar diyerek satışa cıkarılır..ve yumuşak ,parlak kalıcı sonuç verir denilir bilirsin...bunun dışında yağlı yada kuru olarak rujda b,r ayırım olduğunu bilemiyorum...üzgünüm:10:

:6:
peki yağlı mı kuru mu?[/QUOT

estee Lauder gibi markaların rujları yada diğer ürünleri dudaklarının yada cildinin nem ihtiyacını karşılar diyerek satışa cıkarılır..ve yumuşak ,parlak kalıcı sonuç verir denilir bilirsin...bunun dışında yağlı yada kuru olarak rujda b,r ayırım olduğunu bilemiyorum...üzgünüm:10:
teşekkür ederim ilgine ve bilgilendirmene :16:

:26::26::26:aslında doğru söylüyorsun şekerim.. şansımı denemek istedim ürünlerimle takas amaçlı alıp şansımı denemek istiorum :))

yoksa gidip deneyip almak elbette daha mantıklı :12::12:
madem öyle canım bende bunlar var elf in çok amaçlı cover stickleri hem allık hem ruj hemde aydınlatıcı olarak kullanılabiliryorlar krem dokudalar ve ve duruşları flaşlı ve flaşsız :34: tanesi 10 tl

bunlarda parmağımla dağıtıp günışığında çekilenler:

Son düzenleme:
maybelline wooden Brown
essence dare to be nUde
rimmel london nUde delight

elimde bunlar var ama satmayı dşünmüyorum :)
dışardan almaya karar verirsen yardımcı olması amacıyla yazdım canım

Back