• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Resimdeki rengi nasıl tuttururum?

asishytn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
17
0
86
Yalova
kızlar şuan benim saçımın rengi koyu sarı oldu.hangi reklere boysam şu resimdekini tutururum.bu sarı kafayla gezmek istemiyorum.daha dogrusu bal rengi.lütfen yardım edin...

Eklentiler

• $n143914258791_6210.jpg
    $n143914258791_6210.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 76
orta kumrala benzettim bu rengiCADIARZU saçın rengi açıksa ve koyu renk düşünüyorsan her zaman 1 ton koyusunu boyamalısın ki zamanla renk aksın ve otursun,böylelikle de istediğin renge ulaşırsınyerimseniben

kumral bu cnm rahatlıkla boyayabilirsin ki zemnin acıksa istedigin gibi olur diye düsünüyorum

evet canım orta kumrala rahatça boyarsan tutar zemin açık zaten ..

deydey nasıl yani bi ton koyu boyasam olur.anlamadım şuan saçımın rengi bval renginden biraz koyu.orta kumralmı boyayım diyorsun

hımm ya bu renk tutarmıki acaba saçımda offfçsitrese girdim.çok sarı degil kafam kahve sarı arası bişe olur ya.degişik bişe

kızlar şuan benim saçımın rengi koyu sarı oldu.hangi reklere boysam şu resimdekini tutururum.bu sarı kafayla gezmek istemiyorum.daha dogrusu bal rengi.lütfen yardım edin...

Senin istediğin renk fındık kabuğu canım fındık kabuğuyla bu rengi yakalayabilirsin hihoyyyt

bence bu renk bariz açık kumral hatta küllümsü sanki biraz
bu resimdekine benziyo ama bu gösterdiğim daha doğal, kızın kendi saç rengi bile olabilir bi de ışıksız bi yer olduğu için senin fotodakine göre biraz daha koyu

Eklentiler

• $kkum.jpg
    $kkum.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 753
canım voila küllü kumral la benzettim ben onun küllü kumralı diğerlerine göre daha açık bi bak istersena.s

benim saçlarım şuanda tam resimdeki gibi

neva color dore bakır boyuyorum ben kendim,zeminim sarıydı üstüne bakır yaptım sonra açık kahveye boyadım.sonra dore bakır yapınca bu oldu :)

foto koysan daha iyi yardımcı oluruz sanki foto koymak istemiosan da saçınla benzer renkde bi resim koyu sarı die tarif ettiğin saç üzerinden yorum yapmak zor cnm

kkum.jpg

aahh ahh bnım saç rengim:çok üzgünüm:
çok güzelmiş ya insan elinden gidince anlıyor mafoldumben
bu resımdeki doğal boyayla parlak olacaktır ama güzel olur.

..........

Back