• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimdeki gibi bir cihaz alıp fayda gören var mı?

seduygur

:)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
161
161
18
i

Özellikle migrenden çeken hanımlar..Resimdeki aleti aliexpress ten sipariş etmeyi düşünüyorum.Fiyatı da öyle yüksek değil.Hiç böyle bişey alıp da fayda gören oldu mu aranızda? Vallahi beni bu migren öldürecek.İş güç yapamaz oldum.İlaç da fayda etmez oldu.
Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Ürün Eye Massager diye geçiyor.Özel doktorlara bile gittim.Bir tomar ilaç veriyor.Mr dı tomografiydi vallahi aşındırmadık kapı bırakmadım.Eşim artık napacağını da şaşırdı adam.Böyle bir cihaz bulmuş.Acaba işe yarar mı diye belki alan olmuştur bi sizlere danışayım dedim bende.

Böyle şeyler sakin kullanmayın. Ama bi yöntem biliyorum. Biraz karabiberi iki tane pamuğa dokeceksin. Üstüne limon kolanyasi döküp sakaklarina koyup bi yazmayla sar. Evet biraz yakacak ama beklet. İnşallah sifa olur. Eğer ise yararsa bana yaz..

Çin ürünlerine çokta güven olmaz.
Hele ki migren gibi önemli bir hastalığı tedavi için hic bilmediğin ne olduğu belli olmayan bir aletten fayda bekliyorsan.

Hastanelere gidip araştırmak gerek.
Bilmeden alınmaz.

BOTOKS yaptır en azından daha bilindik ve riski daha az bir yöntem.

Böyle şeyler sakin kullanmayın. Ama bi yöntem biliyorum. Biraz karabiberi iki tane pamuğa dokeceksin. Üstüne limon kolanyasi döküp sakaklarina koyup bi yazmayla sar. Evet biraz yakacak ama beklet. İnşallah sifa olur. Eğer ise yararsa bana yaz..
Hemen yapıyorumm

Bu tür seylere güvenilmez. Tavsiye etmem.

Bende ileri derecede migren hastasiyim. Elektronik bir aletin migrene iyi gelecegine inanmiyorum. Aksine migren atagi sirasinda, elektronik olan herseyden uzak olmak gerekir. Birde ne yapiliyor bu cihazla masaj mi? Eger masajsa, migren masajla gecen birsey degil. Sanirim en iyisi botoks yaptirmak.

Birde migreni olan insanların bazılarına sıcak bazılarına soğuk iyi gelir.

Bunu deneyip kendinize ne iyi geliyor öğrenin ona göre ataklarda sıcak veya soğuk kullanın.

Mesela bana soğuk iyi geliyor. Ellerimi soğuk suyla yıkayıp saçlarımın arasından kafama doğru götürüp masaj yapıyorum.
Rahatlatıyor.
Tabi her zaman fayda etmez. Ağrının nereden geldiğine bağlı olarak değişir.

Sakaklarda ağrı varsa iyi geliyor.
Buz sürebilirsiniz ya da sıcak bir şey.

Tomografi çektirdiniz mi?

Evet karabiberli kolonyalı pamuklarla bir tülbentle kafayı sardık .İnşallah hafifler. Bilgece sana çok dua edeceğim valla.

Birde migreni olan insanların bazılarına sıcak bazılarına soğuk iyi gelir.

Bunu deneyip kendinize ne iyi geliyor öğrenin ona göre ataklarda sıcak veya soğuk kullanın.

Mesela bana soğuk iyi geliyor. Ellerimi soğuk suyla yıkayıp saçlarımın arasından kafama doğru götürüp masaj yapıyorum.
Rahatlatıyor.
Tabi her zaman fayda etmez. Ağrının nereden geldiğine bağlı olarak değişir.

Sakaklarda ağrı varsa iyi geliyor.
Buz sürebilirsiniz ya da sıcak bir şey.

Tomografi çektirdiniz mi?

Bilgisayarlı tomografi fln hepsini çektirdim.Beynimde tümör var sanıyodum.Yokmuş çok şükür.Nörolog migren dedi. Evet bana da soğuk çok iyi geliyor.Bir de burda okumuştum.Birisi limonlu Türk kahvesi demişti.O hakikaten hafif ataklarda işe yarıyor.

Bilgisayarlı tomografi fln hepsini çektirdim.Beynimde tümör var sanıyodum.Yokmuş çok şükür.Nörolog migren dedi. Evet bana da soğuk çok iyi geliyor.Bir de burda okumuştum.Birisi limonlu Türk kahvesi demişti.O hakikaten hafif ataklarda işe yarıyor.

Bazı kişilerde doğuştan gelen bir şey bu ağrı.
Migren de değil ismi belirsiz.

Allah sabir versin diyorum çok zor.

Limon kokusu insani genel olarak rahatlatıcı bir etkiye sahip.
Eğer size iyi gelirse limonlu oda spreyleri falan alin bulunduğunuz ortama sıkın.

Bende limonu sıkarım elime, yüzüme de sürerim burnuma da götürürüm huzur verir.

Şu an limonlu Türk kahvesi de içiyorum.Limon evde olmazsa olmazımız ama oda spreyi gibi şeyler çok zararlı diye kullanmıyorum.Onun yerine suya limon yağı veya lavanta yağı koyarak kendi oda spreyimi yapıyorum.

Bazen soğuk suyla kafamı yıkıyorum o bazen işe yarıyor.Doktor bana bir ilaç verdi adını burda paylaşmayayım (doktora danışmadan alıp içenler olmasın) ilaç beni öyle bir uyuşturdu ki kalbim ağırlaştı.Doktor bi de bu normal diyor.Oysa prospektüste bu durumun anormal olduğu yazıyordu. İlacı içmekten vazgeçtim.Alternatif yöntemler arıyorum.

Bir diğer yöntem de ; su kaynadıktan sonra bir avuç biberiye otunu içine atıp havluyla başınızı kapatıp buharını soluyunca ağrı hafifliyor.Ancak şuan evde biberiye kalmamış :(

Çok geçmiş olsun.

Sessiz ve ışıksız bir ortam yaratın kendinize ve uyumaya çalışın.

Ben hicbir yöntem kalmayınca tek çözüm olarak bunu yapıyorum.

Doktor antidepresan gibi bir şey vermiştir belki.
Zaten çoğu doktorlar çözüm odaklı değil başından savmak için migrenli insanlara saçma sapan ilaçlar veriyorlar.

İlaç bir sure sonra bagimlilik yapıp hic ise yaramıyor.
Bana doktor migrex veriyordu ama bir b.ka yaramadı. Simdi çok nadir ilaç alıyorum.
Çok darda kalırsam hafif bir ilaç alıp yatıyorum.

Forever livingin Heat lotion diye akıllı hir kremi var migren ataklarini süper kesiyor.eğer etrafındà Forever living üyesi varsa hiç düşünmeden siparis et.sadece migren ağrısı değil her türlü ağrı çok iyi çalışıyor. Eğer tanıdığın yoksa gitti gidiyordum falanda bulabilirsin. Kullanımı biraz farklı migren için. Alırsan mesaj at nasıl kullanacağını yazarım ben sana.

Back