unbendable Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2009 303 1 10 Ocak 2009 Konu Sahibi unbendable #1 model yukardaki gibi arkadaşlar ben kendim başladım ama arttırmaları tutturamaıdm bi de ben sık iğne gibi yapıyorum acaba doğru mu ? Yardım ederseniz çok sevinirim eşime yapmak ist.iyorum bundan ma kış bitti ben hala yapamadım :a015::a015:
model yukardaki gibi arkadaşlar ben kendim başladım ama arttırmaları tutturamaıdm bi de ben sık iğne gibi yapıyorum acaba doğru mu ? Yardım ederseniz çok sevinirim eşime yapmak ist.iyorum bundan ma kış bitti ben hala yapamadım :a015::a015:
unbendable Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2009 303 1 10 Ocak 2009 Konu Sahibi unbendable #2 Konuyu yanlış bölümün soru ve önerilerine açmışım moderatör arkadaşlardan biri asıl yerine taşıyabilir mi ?
Konuyu yanlış bölümün soru ve önerilerine açmışım moderatör arkadaşlardan biri asıl yerine taşıyabilir mi ?
Cevrimhici Şampiyon Belli 2. Kim? Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2006 4.664 229 42 12 Ocak 2009 Konu Sahibi unbendable #3 Taşındı......................
unbendable Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2009 303 1 12 Ocak 2009 Konu Sahibi unbendable #4 Hülya hanım çok teşekkür ederim normald edikkat ederim ama gözümden kaçmış bölüm başlığının yanlış oluşu bu kez tekrar özür dilerim uğraştırdım sizi a.s.
Hülya hanım çok teşekkür ederim normald edikkat ederim ama gözümden kaçmış bölüm başlığının yanlış oluşu bu kez tekrar özür dilerim uğraştırdım sizi a.s.