• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimde gördüğünüz salon-mutfak arasına ne yapabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi beng
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

beng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
68
1
86
İstanbul
Ekteki resimde gördüğünüz gibi (sanırım ev küçük olduğu için düşünmüş olacaklar ki ) salonla - mutfak arasında açıklık bırakılmış evime taşınmadan gerekli dekorasyonu yapmak istiyorum sizce hem şık hem kullanışlı hale nasıl getirebilirim?
yanlız resimde görülen pencerem yere kadar değil ona göre düşünelim..
taşınmak üzereyim ben hala ne yapacağımı bilemiyorum:sm_confused:
daha önce hiç bu şekılde bir ev kullanmadım

Eklentiler

• $10562898_222663_1p3b562[1].webp
    $10562898_222663_1p3b562[1].webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 766
Son düzenleme:
bence oraya perde yada şu boncuklu perdeler varya onalrdan taktır güzel olur

cnm alçı pan düşünürmüsün çok zengin duruyor..

akordiyon kapı düşüne bilirsin yada sürgülü kapı daha hoş olur.

alttan ve üsten ray takarak sürgü yapabilirsin çok hoş durur ve yerden de tasarruf edebilirsin.

eger kendi evin olacaksa amerikan tipde bir masa yaptır derim
aralıgın yarısına kadar olsun 2 tane mutfak tarafına 2 tanede salon tarafına bar tipi uzun sandelyeler kullanabilirsin
tabi ev tarzın nasıl bilmiyorum ama ben olsam böle yapardım
tavandan da süsler sarkıtırdım rüzgarlık gibi

infatacım evet kendi evim o nedenle istediğim gibi tadilat yapabilirim...
dediğin gibi 2 taraftanda oturulabilen masa güzel olabilir

aynı sorun bende de var :( cam tugla ile kapatmayı düşündüm ama maliyeti yüksek olacagından direk alçıpanla kapattırmayı düşünüyorum kesinlikle yerden de tasarruf hemde mutfakta pişen yemeğin kokusundan :)

bence surgulu veya akordıyon bı kapı cok uygun olur
yemek pısırırken veya bı mısafırın geldıgınde mutfak musaıt olmadıgında kapatırsın kapını
tam kapının orayada yemek masanı koyarsın yemek yerken hem tv ızlemek ıcın veya mutfakta ısını gorurken ıcerdekılerle muhabbet etmek ıstersende acarsın kapıyı:)

Bence de iki taraftan da oturulabilen masa yaparsanız çok şık olur , arkadaşlarınız geldiğinde siz mutfaktan onlara ikram yaparken onlar salon tarafında oturabilirler ...

bencee uzun dekoratıf sandalyeler güzel bir dikdörtgen masa masa cam da olabilir yani eger uyum saglıcaksa sevimli bi masa haline gelebilir çok da guzel durur:))
çay saatleri için 10 numara yer:D

canım bu evler kiptaşın 75mkarelikleri arayı kapatırken en ince en az yer kaplayacak tipten çözüm seçmelisin en iyisi sürgükapı zannnederim birde buzlu cam tercih edersen daha rahat edersin mutfağında

alttan ve üsten ray takarak sürgü yapabilirsin çok hoş durur ve yerden de tasarruf edebilirsin.

evet canım bende arkadaşa katılıyorum akordeon kapı yaptırabilirsin hem kışın ısıdan faydalanmış olursun önemli ölçüde soğuğu kesiyor çünkü 4 ay öncesine kadar onun üzerine çalışıyordum

evet canım bunlar kiptaşın 75 metrekarelik evleri bu aralığı en iyi şekilde değerlendirmeliyim çünkü yer çok dar bu resimdekide iyi bir fikir olabilir

Eklentiler

• $Resize%20of%20Foto811[1].webp
    $Resize%20of%20Foto811[1].webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 115
bu evlerin her metrekaresi çok güzel hesaplanmış aslında ama yine de unutma mutfakta radyotör yok bu nedenle ısı alışverişini iyi sağlamak gerek en iyisi akordiyon ya da sürgü kapı
güle güle otur.
bu arada komşu olacağız zannederim

Canım bana kalırsa oraya resimlerdeki masa tipi harika olur.Yani altına dolap falan yaptırma derim.
Ayrica kartonpiyer de yaptırırsan çok şık görünür.
Bu arada yeni evinde sağlık ve mutluluk içinde bir yaşam dilerim... a.s.

10.jpg
pi_filename1_55.jpg

mutfak1.jpg
slideshow.jpg

Son düzenleme:
İnanamıyorum,tam da benim aradığım konu.Burada böyle bir konu olduğuna ne kadar sevindim anlatamam.Tek farkımız bizim kirada olmamız,ve evin 95 m2 olması sanırım.2 senelik konuyu hortlattım,inşallah banada bir şeyler önerilir.

Dün eşyalarım geldi,koltuklar bayağı yer kapladı,yoksa yemek masamı arka tarafına koymayı düşünüyordum koltukların.Hal böyle olunca şimdilik o güzelim yemek masamı,o gördüğünüz araya koydum,2 sandalye mutfak tarafında,2 sandalyede salon tarafında oldu.Güzel oldu dediler ama içime sinmedi benim.Beyaz sandalyeler.Yemek yaparken falan hep kötü olur,koku falan.Misafir geldiğinde kötü olur diye düşünüyorum.Nişanlım store perde fabrikasında çalışıyor.Aslında ilk evi gördüğümde perde düşünmüştüm.Ama bu kezde masa ne olacak.Offf,kafam karışık,düşünmekten yoruldum...

Ekteki resimde gördüğünüz gibi (sanırım ev küçük olduğu için düşünmüş olacaklar ki ) salonla - mutfak arasında açıklık bırakılmış evime taşınmadan gerekli dekorasyonu yapmak istiyorum sizce hem şık hem kullanışlı hale nasıl getirebilirim?
yanlız resimde görülen pencerem yere kadar değil ona göre düşünelim..
taşınmak üzereyim ben hala ne yapacağımı bilemiyorum:sm_confused:
daha önce hiç bu şekılde bir ev kullanmadım

mutfak kapısı varsa oraya masa hoş durur kapalı kullanmak istiyorsan panel kapı olabilir yada şık raf ünitesi olabilir iki taraflı açık şekilde salon kısmından görüneceği için şık dekorasyon objeleri koyabilirsin bence en güzel fikir de bu olur ikea da var öyle raflı dolaplar :)

Back
X