- 6 Ağustos 2018
- 18
- 3
- 1
- Konu Sahibi Judge2WorLd
-
Yok yane alaka onun için sormadımSosyal medyadan biriylemi tanistin
Evliyim ben canım alakası yok allah korusunanlaşılır. efekti, açıyı ayırt edebiliyorsan tabi
sosyal medya ilişkisi kervanına mı katılıyorsun yoksa, evet alalım seni de
Ne biliyim sorudan ben onu çıkarmistim profilinede bakmadımYok yane alaka onun için sormadım
ay tövbeEvliyim ben canım alakası yok allah korusun
Nasıl anlayacan guzelmiyim çirkin miay tövbe
at resmi açıklayalım
ben anlarımNasıl anlayacan guzelmiyim çirkin mianlasilmiyormus ki
Sihirbaz misin sen nasıl anlıyorsun kizben anlarım
Amatör çekilen fotolarda öyle olmaz diye dusunuyorum profosyonel olanlarda haklisinNet anlamak mümkün değil. Bazi insanlar aşırı fotojenikdir. Benim resimlerim kesinlikle olduğumdan daha güzel cikar mesela
Amatör çekilen fotolarda öyle olmaz diye dusunuyorum profosyonel olanlarda haklisin
Baya baya alaka. Sanıyorum ki ilk akla gelen ihtimallerden.Yok yane alaka onun için sormadım
Yoo bende güzel değilim güzel çıkıyorum onun için sordum.Baya baya alaka. Sanıyorum ki ilk akla gelen ihtimallerden.
Soruya gelecek olursak bence kişiden kişiye değişir. Kimi çok fotojenik oluyor. Fotoğrafta olduğundan güzel çıkıyor. O yüzden kesin birşey söylemek mümkün değil
Ben güzel değilim ama bende güzel cikiyorumYooo... benim selfilerim bile olduğumdan daha güzel cikiyor. Burnum vs.
Anlaşılmıyormuş o zaman demek ki fotoğrafa bakarak.Yoo bende güzel değilim güzel çıkıyorum onun için sordum.
Ee bu sonuçtan nereye varmamız gerekiyor ? Sorun yada konu ne ?Ben güzel değilim ama bende güzel cikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?