Saç Uzatma Yöntemleri Resim yüklemeye çalışaıcağım ama inşallah olur, uzatmaya çalıştığım saçlarım

Önceliklee yapdığım bakımm sinameki kürü 7.kürümü yapıcam bu haftaa inşş
uzamaa daha fazlaa olurr saçlarımıı temmuzda kestirdimm 14 temmuzdu sanırım ilk resimdeki hali
tabi hiç uzamaz denecek kadar az uzaayan saçlarımı sinameki uygulamya başladım ve 1.5 ayda bu kadar uzadı..
Küre ekimin 3ünde başladım ama kestirdigimden başladıgım zamana kadar 1 cm ya uzamıştır ya uzamamıştır bu uzamayı

1.5 ayda elde ettim ki bakımda yapdı ilk resim fönlüy ikinci resim duştan cıkdıkdan sonra uçlarıda toplanmış azcık yukarı saçlarım dalgalı olduugu içinn :)

hımm bence uzama fena dııl zaten sınemakılı kurde verılen arada daha cok uzama oluyomus bıde sarımsaklı sampua kullanıyomusunuz?sınamekılı kurde onu da kullanmayı onerıyolar

hımm bence uzama fena dııl zaten sınemakılı kurde verılen arada daha cok uzama oluyomus bıde sarımsaklı sampua kullanıyomusunuz?sınamekılı kurde onu da kullanmayı onerıyolar

ben önce kendim hazırlamıştım sarımsaklı şampuanı 750 ml şampuana 10 diş sarımsagı ezip bi kaba koydum içine iki kaşık bal 1 kapak çörek otu yagı 1 kapak badem yağı menekşe yağı bi kapak bide beheptal amp koyup iyice karıştırıp şampuanın içine ekledım başka bi şampuana da menekşe yagı koydum ıkıncı yıkamayıda onunla yapıyorum kendim uydurup karıştırdım yanii :) bide sonra 2 haftadır son durulamayı sirkeli su ile yapıyorum düzleştirici 2 aydır ucuna bıle sürmüyorum felan filan işde :) bide saçlarım taranmadıgı zaman gliss in 7 yag içerek saç spreyini sıkıorm :)

offf sarımsaklı sampuanı bende yapıyorum evet saca yararı cok ve hızlı uzatıyo ama cok fena kokuyo sınemakıye ara verdıgınızde hızlanır uzaması merak etmeyın:)

offf sarımsaklı sampuanı bende yapıyorum evet saca yararı cok ve hızlı uzatıyo ama cok fena kokuyo sınemakıye ara verdıgınızde hızlanır uzaması merak etmeyın:)

İnş canım daha ara vermeye 2 kür var nasılsa sarımsaklı şampuan kullanıyorum ama diğerinde menekşe yagı var o kokuyu alıyo az çok çıkdıkdan sonra çok koku kalmıyo bende lavanta yagını azcık elime sürüp uçlarına yediriyorum iyice gidiyo zaten kurudukça kayboluyo sarımsagın kokusu

Sinameki kurunu haftada 1 kezmi yapiyoruz? Icine bemiks haricinde bepantenol ve evigen koysak zarar verirmi acaba

kızlar bende katılmak ıstıyorum sac uzatma eylemınıze:107:
hangi kurler tam olarak ıyı sonuc verıyor... kac kur uygulanılıyor.. ara verılıyormu?bılmek ıstıyorum.
saclarımı kısa kestırmek zorunda kaldım ve bu cook canımı sıkıyor eskı saclarımı ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Öncelikle merhaba ben yeni katıldım buraya yazın kalçamın ortasında olan saçalrımı bel boşluğuna kadar kesitrdim,şimdi yine eski haline kavuştu herhangi bir şampuan al marka sorun değil içine 4-5 adet sarımsak rendele veya ez,bir kapak badem yağı bir kapakta cam terebentin yağı veya esansı ikiside aynı,eğer şampuan büyükse 2 katı kadar maleme,şampuan biraz sulanacaktır ama zararı yok,benim saçlarım çok kuru olduğu için zor uzuyor şimdi yağlanmasına izin veriyorum bırak yağlansın saçın yağlanması uzamasında çok etkisi,saçlarım 1 cm bile zar zor uzuyorken 15 günde 1,5-2 cm kadar uzadı

pekı bunlar kokmuyormu?
sarımsaktan resmen tıksınıyorum kokusuna dayanamıyorum..
badem yagı tamamda camterebentın kolay bulunurmu bılemıyorum adını yenı duydum
:26:
bir kapak dedın nasıl yanı neye gore bır kapak anlayamadım:44:

benım saclarım cok cabuk uzardı ama kestırdıgımden berı uzaması durdu kustu galıba? anca 1 ayda2cm kadar uzuyor..
saclarım kalcamdan asagıda ve gurdu bır boya yaptırdım acma ıslemı sonunda saclarım mahvoldu kestırmek zorunda kaldım eskı saclarımı gerı ıstıyorum
moralım bozuluyor aynaya bakınca

Yok hayır sarımsak biraz ko0kuyor ama saçlar kuruyunca hemen gidiyor o koku badem yağı ve çam terebentin esansının şişesinin kapağı,umudunu kırma bunları düzenli kullan eskisine döner

Yok hayır sarımsak biraz ko0kuyor ama saçlar kuruyunca hemen gidiyor o koku badem yağı ve çam terebentin esansının şişesinin kapağı,umudunu kırma bunları düzenli kullan eskisine döner
tamam canım anladım
bugun aldım dedıklerını..bırde kuafor yılan yagı onermıstı sacı cok ıyı uzatıyormus onuda aldım..
yılan yagınıda sampuanın ıcıne koysam bır problem olurmu acaba?
bılemedım sımdı.
:44:

Yok sorun olmaz:) ama yılan yağını direk saça masajla saçpsan dustan önce daha iyi gelir:)

Sinameki kurunu haftada 1 kezmi yapiyoruz? Icine bemiks haricinde bepantenol ve evigen koysak zarar verirmi acaba

orjinal tariff bemikss amp cnm haftada 1 kez 8 haftaa yapıp 2 hafta ara veriyoruzz ben 2 gün sonra 8.kür yapcam 2 hafta ara vericem sonraa tekrar 8 kür

yılan yağı saçmalıktır arkadaşlar ne idüğü belirsiz bir şey hiç duydunuz mu yılanın yağı diye inanmayın arkadaşlar. hiçbir bilimsel açıklaması, elle tutulur yanı yok.

yılan yağı saçmalıktır arkadaşlar ne idüğü belirsiz bir şey hiç duydunuz mu yılanın yağı diye inanmayın arkadaşlar. hiçbir bilimsel açıklaması, elle tutulur yanı yok.
kuaforume sordum hangısı sacı daha cabuk uzatır dıye...
oda yılan yagı dedı.. hatta sınamekıyı ıyı soyluyorlar onu kullanayım dedım
hayır en cabuk uzatan yılan yagı dedı...bende ılk kez ondan duydum yılan yagını.

şu hayatta en son güveneceğin kişidir kuaför çünkü amacı bir kere para kazanmak neler neler duyduk kuaför yüzünden başına gelenleri neler gördük kuaföre güvenme çünkü o bilimsel anlamda pek bir bilgiye sahip değil ne yazık ki

ayrıca bir şeyi uygulamadan önce araştır bence canım bu yağın içinde ne varmış ne sebebiyle saça iyi geliyormuş, yılanın yağını kim çıkarmış? bilimsel olarak böyle bir şey mümkün mü? ben pek inanmıyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…