F frezyalar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Haziran 2010 280 3 0 İstanbul 6 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi frezyalar #1 kızlar bilgisayarınızdaki resimleri foruma nasıl ekliyorsunuz?denedim olmadı küçük bir kare çıktı üstünde çarpı işareti var.açılmadı.
kızlar bilgisayarınızdaki resimleri foruma nasıl ekliyorsunuz?denedim olmadı küçük bir kare çıktı üstünde çarpı işareti var.açılmadı.
fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 2.653 6 0 Bursa 6 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi frezyalar #2 hızlı resim .com a gir ordan bilgisayarında ki istediğin resmi yüklüceksin yükle btonuna tıkla sonra altta linkler çıkıcak ordan 3.forum yazanı kopyala ve burda eklemek istediğin topiğe girp cevap yaz bölümüne o linki yapıştır olay bu kadar canım
hızlı resim .com a gir ordan bilgisayarında ki istediğin resmi yüklüceksin yükle btonuna tıkla sonra altta linkler çıkıcak ordan 3.forum yazanı kopyala ve burda eklemek istediğin topiğe girp cevap yaz bölümüne o linki yapıştır olay bu kadar canım
F frezyalar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Haziran 2010 280 3 0 İstanbul 7 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi frezyalar #3 çok teşekkürler
F frezyalar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Haziran 2010 280 3 0 İstanbul 7 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi frezyalar #4 dosya boyutu snırların üzerinde diyor.küçültüyorum.gene olmuyor.