Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb arkadaşlar marmara üni. resim öğretmenliği bölümünde okuyorum 3. Sınıfa geçtim şimdiden kpssye hazırlanmaya başlamayı düşünüorum istanbula atanmak istiorum bunun için kpssden kaç puan almam gerekio
2 yıl önce arkadaşım istanbula 74 ile atandı şuanda sistem değişti branşımızı nasıl etkileyecek bilmiyorum ama mesela ben 71 ile hakkariye atanmıştım 1,5 yıl önce ve ankaranın batısı hiç açılmamıştı yani o anki atamaya bağlı herşey
2 yıl önce arkadaşım istanbula 74 ile atandı şuanda sistem değişti branşımızı nasıl etkileyecek bilmiyorum ama mesela ben 71 ile hakkariye atanmıştım 1,5 yıl önce ve ankaranın batısı hiç açılmamıştı yani o anki atamaya bağlı herşey
evet yüksek puan alırsan atanma garantin olur ama istanbula olucak diye şartlama kendini dediğim gibi arkadaşımla aramızda 1 dönem var o eylül ben şubat atamasıyım benimkinde hiç istanbul açılmadı üstelik ankaranın doğusuydu hep ben eş durumuyla geçen dönem çıktım doğudan inş. istediğin gibi olur.
evet yüksek puan alırsan atanma garantin olur ama istanbula olucak diye şartlama kendini dediğim gibi arkadaşımla aramızda 1 dönem var o eylül ben şubat atamasıyım benimkinde hiç istanbul açılmadı üstelik ankaranın doğusuydu hep ben eş durumuyla geçen dönem çıktım doğudan inş. istediğin gibi olur.
özelde çalışmadım ama arkadaşlarım var tabi her imkana sahipler devlette öyle değil ders önemsenmiyor okula ve idareye göre değişir tabi eşimde asker hep tayin olunca başka şansım yok en azından garanti iş çalışmadığım için özellle devleti karşılaştıramıyorm
1 yıl dolunca eş durumuyla yine istanbula gidersin
özelde çalışmadım ama arkadaşlarım var tabi her imkana sahipler devlette öyle değil ders önemsenmiyor okula ve idareye göre değişir tabi eşimde asker hep tayin olunca başka şansım yok en azından garanti iş çalışmadığım için özellle devleti karşılaştıramıyorm
çok saol cnm yorumların için ben şuan hem okuyup hemde özel bi kurumda asistan öğretmenlik yapıorum ama orada haftasonlarıda çalışıosun haftaiçi iznin oluo ve çok yorucu oluo tek isteğim devlet bakalım inş. kısmet olur. 2 yılım var daha şimdiden dert etmeye başladım hatta bazen acaba başka bi bölüm mü okusaydım bile diorum ataması az olduğundan :S