• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resim Ödevi için Yardım

mlkymn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
57
0
36
İstanbul
Arkadaşlar, sigaranın zararları ile ilgili bir resim yapmam gerekiyor. Önerileriniz nelerdir?

Resim yeteneğim yok, not için yapıyorum sadece :D

Akrilik boya ile olacak ve 35x50 o yüzden geniş bi konu lazım.

Şimdiden teşekkürler :32:

:D bırı resımmı dedı :D fıkır vere bılırım resım manyagı oldugum ıcın konu sıgara hımm napabılırsın resım kagıdını ıkıye bol tabı ortadan bol derken kalemle bol bı tarafa sıgara ıcen bır ınsan cız ve adım adım neler gecırdıgını cızebılırısn bır tarafada sıgara ıcmeyen spor yapan ormanlık bı alada adam cıze bılırısn :D

bence dikey kullanıp vücut çizebilirsin.damarlara kadar her yerini etkiliyo sigara onu gösteren bi resım.yani bir tarafına sağlıklı vücut diğerine kendinden geçmiş :D

ya da bir iki çalıntı örnek vereyim mesela diş fırçası çiz ucu kahverengi kılları yani.yanına da diş macunu.macun görünen kısmı sigara külü şeklinde

sandalyede sigara içen bir kadın bacak bacak üstüne atmış.üstteki bacağının tam dizaltından sigara külü şeklinde çiz

ya da şöyle de çizebilirsin sigara içen bir insan sigara ağzında olucak.duman kurukafa vs. şeklinde
insanın sadece kafasını çizmen daha güzel olur bence.yandan olursa daha iyi

kolay gelsinnnnn

Back