Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erry cim canım şimdi ilk fotoda muhtemelen boyundan sıkıca bağlanmiş 2. de de yan yattığı için net bişey söyleyemiyorum 3. deyse benimki o şekilde uzansam tam da o kadar. fazlası var eksiği yok. ve bildiğin gibi 320 cc.yalnız benimkiler o kadar yukardan başlamıyordur. ne kadar boyundan sıksam da o kadar yukarıda durmaz gibi geliyor. bu kadar yukarda daha feminen doğru ama yapay durmuyor mu?
Şu an benim kinin aynısı ya bu hihoyyyt kadar olur benim az daha büyük okadar
270 cc okadar büyük oluyor mu ya :uhm: ya ben bu cclere fazla taktım heralde . 300den asağısı kücükmüs gibime geliyo hep
Şu an benim kinin aynısı ya bu hihoyyyt kadar olur benim az daha büyük okadar
şimdi başka yerde okudum ahmet seyhan demişsin. kas altı mı oldu?
Evet canım Prof dr Ahmet Seyhan Damla Kas üstü yaptı ameliyatımı tam 1 hafta oldu 270 cc benimde aynen böle Göğüslerim ve az daha büyük bundan Çookkkkk MUTLUYUMMMMM
kas üstü bu kadar güzel oluyor muydu ya süpermiş. güle güle kullan :)) valla bayıldım.
bence güzel boyut..hafif büyük ama itici duracak boyutta değil bence gayet hos..vucut tipin de iriyse cok yakısır zaten daha kücügü de büyük durmaz..
270 cc okadar büyük oluyor mu ya :uhm: ya ben bu cclere fazla taktım heralde . 300den asağısı kücükmüs gibime geliyo hep
çok büyük ve çok yapay duruyolar
ortası ayrık
bana itici geliyo bu kadının göğüsleri+dudakları
cc boyutları kafanı karıştrmasın, 260cc bende kçk dururken başka birinde kocaman durabilir..
senin boyun kilon nasıl? göğüs altı ölçün ?