- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
bi üstteki mesajımı okuyun bunu kaldırabilirsiniz reklamlar da çıkmaz böyleceya bıktım uleyn bu fotodan. forumda gezinirken çıkıyo hep aşağılardabiri görcek falan
canım daha önce de 10 kere fln yazdım , bu resmin forumun aktif kullanıcılarından birinin olmadığını. Forumdaki hiç bi arkadaşımın edepsiz olmadığını da 10 kere yazdım. Hiç birinin teşhirci olmadığını da yazdım. Ben yazmaktan usandım Wallahi . Artık söylemimi değiştiriyorum:O RESIM BENIM EDEPSİZİM TERBİYESİZİMBu ne rezillik böyle hiç edep yok mu sizde bir an nerde olduğumu şaşırdım memenin fotoğrafını koyup bide altına sayısız yorum yapılmış tövbe Estağfurullah
Sapık seviyom seni ve özledimcanım daha önce de 10 kere fln yazdım , bu resmin forumun aktif kullanıcılarından birinin olmadığını. Forumdaki hiç bi arkadaşımın edepsiz olmadığını da 10 kere yazdım. Hiç birinin teşhirci olmadığını da yazdım. Ben yazmaktan usandım Wallahi . Artık söylemimi değiştiriyorum:O RESIM BENIM EDEPSİZİM TERBİYESİZİMohhhh gösteriyorum işte Memelerimi .... Sapığım ben .... O yüzden girme foruma... Okuma meme yazılarını ...ayyyy ne rahatladım, bugün pek bi gerginim.... Dur yeni resimler de koyiimm , insanları delirtiiim.... Töööbe töbeeeeee..... Ben de o vajinusmus , kızlarda sünnet gibi konuları görünce çıldırıyorum. Umarım bu konuda da hassassınızdır.
Ben de canımmmmmmmmmmmSapık seviyom seni ve özledim
canım daha önce de 10 kere fln yazdım , bu resmin forumun aktif kullanıcılarından birinin olmadığını. Forumdaki hiç bi arkadaşımın edepsiz olmadığını da 10 kere yazdım. Hiç birinin teşhirci olmadığını da yazdım. Ben yazmaktan usandım Wallahi . Artık söylemimi değiştiriyorum:O RESIM BENIM EDEPSİZİM TERBİYESİZİMohhhh gösteriyorum işte Memelerimi .... Sapığım ben .... O yüzden girme foruma... Okuma meme yazılarını ...ayyyy ne rahatladım, bugün pek bi gerginim.... Dur yeni resimler de koyiimm , insanları delirtiiim.... Töööbe töbeeeeee..... Ben de o vajinusmus , kızlarda sünnet gibi konuları görünce çıldırıyorum. Umarım bu konuda da hassassınızdır.
o eklentiyi nasıl kaldırabilirim detaylı bilgi verebilir misinbi üstteki mesajımı okuyun bunu kaldırabilirsiniz reklamlar da çıkmaz böylece
google da artırsan bulabilirsin ya da başka tarayıcı kullanabilirsin.. güncellendikce bu konu o foto altta çıkıyo ala aslında öyle bi foto yok kaldırıldıo eklentiyi nasıl kaldırabilirim detaylı bilgi verebilir misin
resimleri nerden görebiliyoruz ueniyim dealttaki resimde gerçekten güzeller.ama sen büyük istiyorsun,üsttekiler çok da büyük değil sanki fisfisfis yani aynı kişiye ait olduğu halde,3 resimde de farklı çıkmış
Seni takipe alinlarin resimlerini gore bilirsin ben aldim seni benim resjmlere baka bilirisinben de on gun sonra ameliyat olcam. boyum160 kilo 45 doktorum 250 cc koyacağını söyledi ölçüm yapıldı ama bilmiyorum ne olduğunu sizce normal mi benim için damla şekli konulacak ve birde resimleri nasıl görebilirim
Canım benim de boyum 164 kilom 47 265cc yuvarlak protez koyuldu izlersen gorebilirsinben de on gun sonra ameliyat olcam. boyum160 kilo 45 doktorum 250 cc koyacağını söyledi ölçüm yapıldı ama bilmiyorum ne olduğunu sizce normal mi benim için damla şekli konulacak ve birde resimleri nasıl görebilirim
beni de izlemeye alabilir misinSeni takipe alinlarin resimlerini gore bilirsin ben aldim seni benim resjmlere baka bilirisin
beni de izlemeye alır mısınSeni takipe alinlarin resimlerini gore bilirsin ben aldim seni benim resjmlere baka bilirisin
alttaki resimde gerçekten güzeller.ama sen büyük istiyorsun,üsttekiler çok da büyük değil sanki fisfisfis yani aynı kişiye ait olduğu halde,3 resimde de farklı çıkmış