- 4 Ağustos 2015
- 35
- 5
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok haklısın zaten göğüs dokumuz yetersiz olduğu gibi slikon taktırıyoruz ve damla protezle üst lobu yine boş kalıyor ve belin kalınsa iriysen damla belini daha kalın gösteriyor bence yuvarlak protez ve en az 375 bel çevren çok kalınsa 450 den aşşağa taktırma derimMart ayında 260cc high profil damla protez ile meme büyütme ameliyatı oldum ama uzun ve iri bi kız olaraktan bu protezler ben de çok kçk kaldı, burdaki arkadaşlar ameliyat sonrası ne kdr bunalım yaşadığımı belki hatırlarlar...yakın bi zamanda 2. ameliyatı olıcam,
bu bnm artık son şansımm kızlaar.. bu ameliyat sonrası mutlu çıkmak ve artık mutlu olmak istiyorum, o yüzden sürekli fotoğraf bakıyorum.. silikonlu göğüs fotoğrafı bakmaktan nerdeyse sapık olıcam artık :)) imdaaatt :))kafamçokkarıştıdelikafadulden
yardıma ihtiyacım var, ebru polat ın silikonları nasıl duruyo sizce?? benim vücut yapım da nerdeyse aynı bu kadınla, o yüzden onun fotoğrafını koydum, boyutlar şekil fln nası duruyo fikirlerinizi çook merak ediyorum, bi de sizce kaç cc dir bu protezlerr??
2. ameliyatta 350cc kesinliklee yuvarlak high profil tercih edicem, yoksa 375cc mi olsa ??
damla isteyenler sakınn sakınnnnn sakınn diyorum bi dee...
Canım o mesajı site yöneticilerine atarsan biz de çok mutlu olacağız . Çünkü o resim konu dikkat çeksin diye konulmuş bi resim. Üyelerden birinin değil. Çünkü kimse uluorta resim koymuyor, gizlilik ayarları var.ya şu resmi kaldırsanız artık herzaman sizin göğsünüzü görmekmi zorundayız biz
Slm kızlar banalda kas altı 325 cc takıldı ameliyat olalı 2 gün oldu hala çok acı çekiyorum normal hayatıma ne zmn dönerim yardım lütfen
Gecmis olsun . Yarin daha rahatlarsin bir kac gune cok daha iyi olucaksin.Slm kızlar banalda kas altı 325 cc takıldı ameliyat olalı 2 gün oldu hala çok acı çekiyorum normal hayatıma ne zmn dönerim yardım lütfen
Bana da 10 hafta önce aynısı yapıldı 2,3 güne bişeyin kalmaz ...geçmiş olsun...Slm kızlar banalda kas altı 325 cc takıldı ameliyat olalı 2 gün oldu hala çok acı çekiyorum normal hayatıma ne zmn dönerim yardım lütfen
Biz eskidik artik :)Bana da 10 hafta önce aynısı yapıldı 2,3 güne bişeyin kalmaz ...geçmiş olsun...
Yaaa ben senin profil resmine bayıldım. Süper yaaa... Aynı eski ben eda Taşpınar da yaptırdı di mi???Biz eskidik artik :)
:)) yaptirmadiysa para toplayalim yaptirsin benceYaaa ben senin profil resmine bayıldım. Süper yaaa... Aynı eski ben eda Taşpınar da yaptırdı di mi???
canım geçen yaz yaptırmış o... Serdar Eren e arayıp da bi sorsaydım keşke kaç cc diye:)) yaptirmadiysa para toplayalim yaptirsin bence
Onu 400 cc den assagisi kurtarmaz :)))canım geçen yaz yaptırmış o... Serdar Eren e arayıp da bi sorsaydım keşke kaç cc diye
canım takip eder misin beni fotolarnı merak ettimAy canım benim ağzından bal damlıyo. Çoğu kişi bana gerek yok diyor ama bende burada güzel sonuçları görünce yaptırmak istiyorum. Taktım işte bir kere. Dünyaya bir kere geliyoruz. Aklımda kalmasın. Daha çok zamanım var beklemek çok sıkıcı. İnşallah bende yaptırınca güzel sonuçlarımı paylaşırım.
Vallahi şuan eda taşpınarınkiler süper.. Ben çok beğendim başarılı olmuş. Kas üstümü kas altı mı dual plan mı kaç cc merak ediyorum. Çünkü kadın sporla yatıp sporla kalkıyor kas altı zor olur. Kas üstü de doku yok belli olurdu, ama ben bayıldım şuanki haline valla arayıp sorun beni de bilgilendirincanım geçen yaz yaptırmış o... Serdar Eren e arayıp da bi sorsaydım keşke kaç cc diye