Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar biraz birikmisim var 2 resat alacak kadar yaklasik 10500 tl kararsiz kaldim az yer kaplasin istedim sizce zarar edermiyim
Tesekkur ederim...iste bunlardan korkuyordum..reşat almayın benim duyduğum piyasada reşat gibi görünen altın olan ama aslında reşat olmayan şeyler dolanıyormuş. dolayısı ile o değerde olmuyor külliyen zarar. altına yatırım yapacaksanız bence en güzeli cumhuriyet yani tam altın.
Ama o daha ucuz degilmi?100 lira kayip oluyormusYanlış bilmiyorsam reşatta az da olsa al sat kaybı oluyor, cumhuriyet altınındaha avantajlı olması lazım.
Korktum kaybederim caldiririm diye herkes savas cikabilir diyor bankayada koyma dedilerBen olsam para olarak saklardim.
Iste herkes cekiyor parasini biliyorsunuz karisik olaylar var kerkuk vs...o yuzden bilemedimBankada altın hesabı açın gr altın alın.Online olarak ihtiyacınız olursa bozduradabilirsiniz.
Hemde saklamak gibi sıkıntı olmuyor.
Ama o daha ucuz degilmi?100 lira kayip oluyormus
Cumhuriyet in besi bi yerdesi dediniz dogrumu anladim birde onu arastirayim tesekkur ederimBana kuyumcu takacaksan reşat al demişti ama yatırımlık ise cumhuriyet al. Daha ucuz da onun da 5i bir yerdesi nneredeyse aynı fiyat olması lazım.
Herkesin çektiğini sanmıyorum açıkçası.Tabi sizin tercihiniz güvenilir banka herzaman iyidir.(Evine hırsız girmiş biri olarak iyidir banka)Iste herkes cekiyor parasini biliyorsunuz karisik olaylar var kerkuk vs...o yuzden bilemedim
Evet resatla ilgili tek bir iyi yorum gelmedi...cumhuriyetin besi bi yerdesine bakacagim birdeReşat altınını basmak yasal değil diye biliyorum ben. Orjinalini de bulmak çok zor ve yatırımdan çok koleksiyon değeri var. En mantiklisi cumhuriyet.
Bende korkuyorum ama ablam illaki resat diye tutturdu bende pek anlamam bu islerden evde olmasi ayri bi korkuHerkesin çektiğini sanmıyorum açıkçası.Tabi sizin tercihiniz güvenilir banka herzaman iyidir.(Evine hırsız girmiş biri olarak iyidir banka)
Cumhuriyet in besi bi yerdesi dediniz dogrumu anladim birde onu arastirayim tesekkur ederim
Yok takmayacagim yatirim amacli dusundum sadece .bugun soracagim kulpsuz daha iyi fiyat bilginiz varmiEvet ama kulpsuz oluyor sanırım, takamıyorsunuz yani. Ya da siz yine de sorun kuyumcuya. Reşatın görünümü daha otantik vs daha çok takı amaçlı tercih ediliyor demişti bana kuyumcu zamanında.