Grup seks gerçekleri

bu sabah radyoda bir şey duydum o kadar çok hoşuma gitti ki
batılılaşmaya çok meraklıyız ya, batılışılaşmayı birisiyle barda tanıştıktan 15 dk sonra yatağa girmek zannedenler var ya, keşke onların bu genişliği yerine vatanseverliğini örnek alsak
keşke öyle batılı olmaya özensek diyordu cem arslan doğru diyor gerçektende

iğrençlikte son boyut....her şeye müsamaha gösterebilirim ama bu tarz bir şey tam bir rezalet....

iğrençlik çok büyük ahlaksızlık rezillik ne denebilir ki başka

bize uzak olsunda ne b..... k yerse yesinnnler

yazıyı baştan sona okudum nedense hiiç şaşırmadım lezbiyen , biseksüel vs ilişkileri bu kadar rahatlıkla hazmetmiş bir toplumda yaşıyorum bunlarda yaygınlaşır .sorun bu değilde yarın öbür gün benim çoluk çocuğum hangi tür bi ilişki içinde olucak acaba ( amann banane benden uzak olsunda.....):eek:lmaz: toplumumuzu içten çökertiyorlar bunlar nasıl duyuluyor tecrübe ediliyor şimdi ben böyle bir olay yaşandığından haberdar değildim diyelim hiç bir zamanada öğrenmeyebilirdimyerimseniben resmen buralara nasıl ulaşabileceğimiz yazılmış aşama aşama nasıl kanıksanabileceği sindirebildiği yazılmış nediyeyim reklam çok önemlidir ve reklamın iyisi kötüsü olmaz :eek:klava: (eleştirim bu yazıyı paylaşan arkadaşım için değil )

bayanlar baylar yüksek müsadenizle sadece şunu demek istiyorum affınıza sığınarakmafoldumben

oooooohhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa.................

Allah sonumuzu hayır etsın hayır.. Vallahı korkuyorum gelecekten.

Allah insanligin sonunu hayir etsin, nereye gidiyoruz boyle, Allah sasirtmasin:Saruboceq:

ya hu çok iğrenç gerçekten yaa ama şu var adamların şartlarından biri sadece kadın geliyor çünkü
karısını ya da sevgilisini başka erkeklerle görmeyi kabullenemiyor ama kadın erkeğini başka bir kadınla görmeyi kabulleniyor ve bunlarda evli nasıl bişeyse bu da

böööğğğkkk iğrenç ya hayvalar bile eşlerini paylaşamazken bunnar
çok güzel paylaşıyo nasıl insanlık bunlarınki tartışılır

allahim sevdigim adamin baska bir kadina baktigini düsünmek bile beni cildirtmaya yeterken nasil oluyorda bunlar eslerini baska erkek ve kadinla paylasabiliyorlar
allahim sen koru :Saruboceq:

X