• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rentıp Nazmiye şentürk

knsilin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
39
17
8
38
Kasım 2015 ten itibaren Adet düzensizliği nedeniyle Nazmiye hanıma gitmeye başladım. Bikaç ay sonra çocuğa karar verince 2 ay yumurta takibi ardından klomen tedavisi işle hamile kaldım. 8. Haftada kanama nedeniyle 1 gece hastanede kaldım ve 10 gün rapor aldım. 7.gün yine kanama şikayetiyle hastaneye gittiğimde saat 8 buçuktu. tam 1 buçuk saat beklememe rağmen beni muayene etmedi. Sebebi de ara randevu olmammış!!! defalarca odasına iletmeme rağmen bu ilgisiz tavrı sonucu hem kendisini hem de hastaneyi değiştirmek zorunda kaldım. Ben 7 aydır kendisinde tedavi olduğumu ve 1 hafta önce de hastanede yattığımı bildiği halde. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Nazmiye hanıma gitmeden önce Selim beye gitmiştim. Selim bey iyi bir kadın doğum doktoru olabilir fakat yumurta takibi ve kadın hastalıkları konusunda kaçamak cevaplar aldım ve son randevum da tekrar deneyin 4 ay sonra görüşelim dedi :)

Nazmiye hanıma gitmeden önce Selim beye gitmiştim. Selim bey iyi bir kadın doğum doktoru olabilir fakat yumurta takibi ve kadın hastalıkları konusunda kaçamak cevaplar aldım ve son randevum da tekrar deneyin 4 ay sonra görüşelim dedi :)
Cnm bend tedavi için gittim çocuğum olmuyordu gittiğim ilk ay kaldım Allaha Şükür

Ben de Nazmiye Hanıma farklı sebeplerden dolayı gitmiştim. Hamilelik gibi çok hassas olduğum bir durum olmadığı için normal geldi hali tavrı ama şimdi sanırım hamileyim. İdrar testinde ikinci çizgi silik çıkmıştı. Ben de yarın Nazmiye hanıma gidip net öğrenmek istiyorum. Ama bir yandan da devamı için acaba diye de soruyorum kendime. Nilüferde bayan doktor var mı önerebileceğiniz? Ya da bender problem yaşayan var mı Nazmiye hanımla ilgili :KK17:

Back