- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 1
- 15.347
- 198
- Konu Sahibi AryaEvaninAnnesi
Merhabalar açık söyleyeyim başlıği görünce bir ağlama hissi geldi. Dedim hayir yaa hayir yine mi ama sonra okuyunca size biraz içerledim açık söyleyim aşk olsun size siz o kadar güzel bir annesiniz ki kendinize haksizlik yapmayı bırakin. Onu çooook ama çooook seveceginizden eminim erkek evlat öyle güzel bir duygu ki bunu tattığinizda anlayacaksınız. Size kocanızdan daha aşık biri size kavusmayi bekliyor şu an
Ve eklemeden edemeyecegim sizin bir oğlunuz olacağini ve sizi tüm kalbiyle tüm heybetiyle sarıp sarmalayacağını söylemistim di mi? Bu sadece bir his ama çok icimden hissediyordum vee size bir ogluş geliyor hay masAllah Aslan yavrusu hoş gelsin sefa gelsin anne babasına nese olsun mutluluk olsun
Ve eklemeden edemeyecegim sizin bir oğlunuz olacağini ve sizi tüm kalbiyle tüm heybetiyle sarıp sarmalayacağını söylemistim di mi? Bu sadece bir his ama çok icimden hissediyordum vee size bir ogluş geliyor hay masAllah Aslan yavrusu hoş gelsin sefa gelsin anne babasına nese olsun mutluluk olsun