- 24 Ocak 2011
- 720
- 2
-
- Konu Sahibi mozzarella
amway artistry serisinden multiprotect kullanıyorum, spf 30,renk de veriyor ,tavsiye ederim
dermalogicanın böyle bir ürünü var çok yağlandırmıyor cildi.
the balm ın renkli nemlendiricisini kullanıyorum..sadece gratislerde satılıyor ve icinde paraben yok..hafif bi renk farklılıklarınız varsa kapatıyor ama oyle sivilceleri kapamıyor tabiki.ben memnunum.fiyatı da 40-45 arası bisi olması lazım.
ilginçmiş,bende düşünebilirim zira cildim hem karma hemde öyle fondotene filan pek gelmez kremin bile aqua versiyonunu kullanırım ,diğerleri ağırlık yapar neyse,varsa böyle hem nemlendircek hem cilde nefes aldırcak hemde renklendircek ürün yazın kızlar..
aynı bende böyleyim.
hiç fondöten kullanmayan ben sivilce izlerim için ilk defa fondöten kullandım 2ay kadar. şuan o rahatsız edici izlerim gitti, ve bende fondöteni bıraktım. çok memnundum aslında tam cildime göreydi, ama fondöten bana göre değil, daha hafif bişeler ararken bunu buldum
evet canım iyi bulmuşsun.tavsiyeleri bekliyoruz yokmu arttıran
ben Estee Lauder in Day Wear spf 38 renkli nemlendirici- güneş koruyuculu ve içeriğinde anti oksidan barındıran ürününü aldım, iki haftadır kullanıyorum. ürünün özelliklerine diyecek hiç bir şey yok açıksacı bu kadar özelliği barındırdığı için muhteşem, orta kapatıcılık özelliğine sahip yani bir fondoten ile aynı etkileri var kapatıcılık yönünden. iki rengi var, ürünü aldığıma hiç pişman değilim ama ürün bana çok yağsız geldi , ve rçok beyaz olanların renkli nemlendiricide renk alternatifleri oldukça azdır, bu üründe araştırıp bulabildiğim en açık renk tonuna sahip olduğum için aldım ama bu bile rengimi değiştirdi, ama dışarıdan birinin anlamayacağı kadar. ama ben anlıyorum sonuçta. sonuç olarak bu ürünü renkli güneş koruyucu olarak kullanırsanız muhteşem ama renkli nemlendirici olarak düşünürseniz cildiniz için nemi yeterli gelmeyecektir......yaz ayları yaklaştıkça cilt bakımı sıkıntımda artıyor.
hem cildimi ışıl ışıl göstercek hemde yüzümde yağ ve ağırlık oluşturmuycak bi ürün arıyordumki karşıma renkli nemlendiriciler çıktı. üstelik azda olsa kapatıcılık özelliği varmış, bu extra güzel bi haber :)
araştırdım karşıma hep bu 3 ürün çıktı. şimdide size danışıorum bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim :)
Estee Lauder
Laura Marcier
Dior
bu 3 üründen hangisi sizce ? Benim en çok Laura Marcier içime sindi siz ne diyorsunuz? buarada cildim yağlıya dönük karma, T bölgem yağlı yanaklarım orta kurulukta.