RENKLİ KAVANOZLAR :)

ZHR83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
237
66
118
34
İstanbul
10847037_10152609620998121_1281637721_n.jpg

müthiş yapmışsınız ellerinize sağlık ...bayılıyorum böyle yaratıcı hatunlara...ve bende bir işe yaramak istiyorum..:(((

bende örgüden kaktüs yapıyorum magnet olarak..ama daha çevrem hariç satamadım..bir çiçekçi den haber bekliyorum gelmedi daha ..bende mi buraya resim koyup konu açsam acaba..satılır mı dersiniz..:KK36:

mrb kavanozlarınız çok güzel olmuş. acaba bu tip kapakları olan kavanozları nereden bulduğunuzu banada söylermisiniz?

bende örgüden kaktüs yapıyorum magnet olarak..ama daha çevrem hariç satamadım..bir çiçekçi den haber bekliyorum gelmedi daha ..bende mi buraya resim koyup konu açsam acaba..satılır mı dersiniz..:KK36:
mrb kavanozlarınız çok güzel olmuş. acaba bu tip kapakları olan kavanozları nereden bulduğunuzu banada söylermisiniz?
hani böyle ucuz içinde hersey bulanan küçük avm ler oluyor oradan aldım :)

valla bende yeni başladım satışa dökmek istiyorum

üzerindeki cupcake resimlerını nerden ve nasıl buldunuz caba :) Çok harıka görünüyor :)

Back