Rinso sıvı deterjan. Sıvı deterjanlar daha iyi. Toz kullanıyorsanız toz deneyin, veya farklı sıvı deterjanlar
Makineyle alakalı bir sorin olabilir mi acaba dedim fakat farklı program kullanmışsınız.
Perwoll öneririm.
Yumoş alin ayrıca. Ben diğer yumusaticilari pek beğenemedim.
30 derecede yıkayın.
Koyu renklileri yıkamadan önce makinenize biraz yumuşatıcı koyup çok kısa bir süreye ayarlayin ve boş çalıştırın.
Ayrıca aynı kumaş türlerini bir arada yıkamayı deneyin.
Kotlarla ketenleri ya da trikolari yıkamayın.
Makineyi tika basa doldurmamak gerekir.camasir yikanmasi bitince hmen balkona sermek lazim.renklileri en fazla 40 da yikayin.gerekirse ek durulama yapin.heleki yumusatici kullaniyorsan oyle bir koku hic olmamasi lazim.ya makine cok doludur yada hemen serilmiyordur camasirlar.
Beyazlarda sorun yok sadece koyu renklilerde.. Açık renklilerde de sorun yok...
Makinenizin markası ne?
Vestel canım... 8 seneyi geçti alalı.. Son 2-3 aydır var koku olayı... Son 1-2 haftadır iyice çoğaldı...
Can'ım hamilelikle alakalı olabilir.. Kokulara karşı hassaslaşıyorsun çünkü.. Birde yıkandıktan hemen sonra as ki kokmasın makinede..Kızlar renkli çamaşırlar yıkandıktan sonra çok kötü kokuyor... Yani afedersiniz sanki idrar yapmış da öyle giymişiz gibi... Dolabı açtığımda, giyerken asarken çok kötü kokuyor... Beyazlarda öyle bir sorun yok gayet güzel kokuyorlar... Deterjan ariel dağ esintisi... Yumuşatıcı Viking kullanıyorum normalde.. Geçenlerde yumoş aldım yine aynı koktu... Bingo denedim komşudan aldım yine aynı... Sizce sorun nerede olabilir... Artık yıkadıktan sonra yumoş oda parfümü sıkıyorum bir de... Fikri olan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?