• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk ve Model

gizemli7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
203
0
96
39
- Yurtdışı
Bu renk ve model icin canimi veririm ,, bunu nasil yapacagiz simdi ...
kahve sacima rofle yaptirdim normal cizgi bir rofle oldu genel olarak saclarim acildi
ama bu reismle alakasi yok ,, ben simdi bu resimdeki saclari istiyorum :S
bu rengi yazin yaptirmam lazimmm bu ne harika renktir boyle -----@
acaba nasil bir yol izlemeliyim kuaforumede danisacagim elbet ama sizlerede sormak istedim

$Gülşen+-+Hayat+Bir+Su-6[1].jpg

Kizlar cok guzeeel yaaa hatta nette arastirdim su yaziyi buldum

Saç
Yıldırım Özdemir Kuaför’den Emre Bakacak, Gülşen'in saçının platin renginin çarpıcı olduğu kadar bakımı zor bir renk olduğunu söylüyor. "Gülşen'in siyah saçlarını bu tona çevirmek için bir haftada yavaş yavaş açmamız ve renk pigmentlerini geri kazandırmak için inci sarısı bir boya uygulamamız gerekti." diye ekliyor. Bakacak, saça ayda bir uygulanan protein bakımının da gerekli olduğunu belirtiyor.

simdi bunlar bir haftada actiriyor ben gidiyorum balyaj attiriyyorum o paketler sicaktan beynimde kayniyor cikarttiriyorum hadi birde burdan yakin
acaba iyi teknikler varda ,, boyleunlu iinsanlar mi kullaniyor yada ben halen kuaforumu bulamadimmi.S

benim saçlarım şuan öyle:16: ama kısa boyda çokta memnunum herkes çok beğendi, boyamı evde kendim yaptım:9: krepe balyaj teniği ile , saçlarımı ilk önce kumrala boyadım üzerinede krepe balyaj yaptım platin olsun istiyordum açıp üzerine fildişi boyayacaktım ama fildişine gerek kalmadı baya bir açtım saçımı platin gibi oldu,biraz kullanayım renk çiğleşince fildişi boyayacağım balyajları,neden fildişi diye soracak olursanız katalogtan platin rengine baktım ( küllü platinde dahil) beğenmedim fildişi daha yumuşak duruyordu ve turuncu yansımalar olmadan

hangi marka ve numarası kaç acaba boyanın

tercih etmediğim bir marka aslında,aceleye gelmişti onu almış bulundum nevacolor 11 fildişi,ama tekrarlayayım henüz uygulamadım onu netten bir bakın dilerseniz platinden daha hoş duruyor

çok moda oldu bu sac dipler 7-8 cm kahve gerisi platin bence dip boyası epey gecmıs gibi duruyor alışamadım bu saç rengine.
saç modelide katlı kesım gibi sacların dalgalıysa köpük sür kurut aynısı oluyor :)

çok moda oldu bu sac dipler 7-8 cm kahve gerisi platin bence dip boyası epey gecmıs gibi duruyor alışamadım bu saç rengine.
saç modelide katlı kesım gibi sacların dalgalıysa köpük sür kurut aynısı oluyor :)

alemsin=) saclarım dumduz valla hıc dalgalı deıl:)
ben konuyu actım ama bu renkten baka baka bıkıtım ya vazgectım yanı platın zor
ben rofle yaptırdım 3 ay sonra kopmle yıne rofleye gırıcem pınar altug tarzında bır sarı kullanmak ıstıyorum:S nasıl olur bılmıyorum

kızlar sıze soyle sormak ıstıyorum
saclarım komple kahve boyaydı.. sıyah degıl ama yınede koyuydu
ustune sarı rofle attırdım sonra cıla atıldı saclarım bır dengeye gırdı
ama gelgelelım ben bu rofleyı bıraz sacımı actırmak ıcın yaptırdım kı acıldıda
ama bu aralarda sarı olmayan yanı bkahve olan saclarım duruyor onlarda hafıf cıladan acıldı ama yınede koyular

sımdı ben bu saca bal rengı cagla sıkel sarısı ıstıyorum karamel gıbı...
saclarımın uzerıne komple kullu olmayan cok acık bır sarı ıle boyasam rofle uzerıne nasıl olur :S
en azından tek rnek olsun ıstıyorum fıkırlerınız varmı?

?????????????????????????

ne yaptırayım ben yaa kafam cok karısık?

acaba karamel mı yoksa 3 ay sonrakı yenılenıcek rofleyle beraber acık sarımı:S

Back