Saç Rengi ve Saç Boyama Renk Seçimi...

SessizveDerinden

Aşkımın Aşkıyım :)
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
325
9
38
Sakarya
Merhaba kızlar.Birçoğumuz gibi saçlarının rengıyle zırt pırt oynayıp istediği renge kavuşamayanlardanım :)
Şuan saçlarımın rengi budur , çikolata kahve

Hayalimdeki saç rengi ise şunlardır :)

Açık kahve -bal rengi arası iri gözlere sahibim.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Yoksa daha koyu renkler mi gider?[/FONT]

Son düzenleme:
kesinlikle ilk resimdekini tercih etmelisiniz benim de istedigim renge benziyor .nerede boyatacaksiniz kendiniz mi boyayacaksiniz?

Keşke evde kendim elde edebilsem bu renkleri :) 3. renge benzer fındık kabugunu kullanmıştım en açık.
1. renk encok benım hoşuma giden ama birden dönmek istemiyorum.Kuaförde boyatıcam ama güvenemiyorumda.Kumral yaptırıp platin balyajda attırabilirim

Son düzenleme:

kumral uzerine platin balyaj da cok hos olur .ben kuaförde yanma macerasini yaşadıktan sonra kuaforlere karsi fobim oldu en azindan Konyadakilere karşı. ama iyi bir kuaföre gidersen verdigin paraya degecektir

Sanırım kuaforde saçımı en fazla 3 kere boyatmısımdır.Kendim boyuyorum genelde.Son 2 senedir toptan malzeme satılan bir yerden alıyorum ve memnunum.Hatta daha uygun olsun dıye acıcı alıp kendım acıp boyuycaktım dıledıgım renge satıcı dozajını ayarlayamazsam sacımı yakabılcemi söyleyerek ikaz etti.Ya riske girip herzamankı kuaförüme boyatıcam yada paraya kıyıp iyi bir kuaförde boyatıcam.Sanırım 2.cisi daha mantıklı kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…