Saç Rengi ve Saç Boyama renk isimleri??

rock4ever

ölümün dokunuşları...
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
164
0
641
Antalya
kızlar bu renklerin tam adı ne acaba kuaföre ne dicem bilmiyorum ilk resimdeki özelllikle çok hosuma gitti ama sacımda koyu kızıl kahve bişey çok mu yanarkiCADIARZU

1.ve 2. resimdeki renkler çok farklı ilk resim tek bi renk diil sanki farklı renkler var. 2.resim çok daha hoş bence.resimleri kuaföre gösterebilme şansın varsa daha ii olur

sen keske kendı resmınıde koysaydın daha ıyı yorum yapardık bu ton sana gıder gıtmez yada sacın cok yanar yanmaz dıye..yınede hos renkler..ama bende bı donem kızıldan dondum rofleye .kuaforunun sabırlı saglam elli bırı olması gerekıyor .işini bılmez basından atan bı kuafore gıdersen sac rengı ılk ıkı yıkamada sarılar akıp turuncuya donusebılır..tecrube konusuyor..

saçlarımı yeni boyadım ben bakır kızılı gibi bi renkti beyaz sabunla yıkadım baya bi aktı sonrada küllü kumrala boyadım kızıllık gitsin diye ama bu seferde kızılımsı kahve koyu bi renk oldu resmim yok şimdi bu resimdeki renk benziyo ama benim saçım biraz daha kızılımsı

hayalkaan antalyada bu iş için önerebiliceğin kuaför var mı ya da bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim

Son düzenleme:
antalyada buişi yapabilecek en iyi kuaför wella.Işıklarda yüzüncü yılda ulusoy bulvarında 3 tane şubesi var

altın rengin üstüne açık karamel ve platin balyajlar var. ama o kadar hoş ayarlamışlarki 1. resim ortaya çıkmış. bu arada bir ve ikinci resimler aynı değil.

renkler aynı değil bende farkındayım kızlar.
boyatmaktan vazgectim galiba saçım çok yanar kısacık kalır diye korkuyorum ben en iyisi ben sadece kırıklarını aldırimbilmiyorumkismile

kızlar bu resimleri kuaföre götürücem çok komplike bi işleme gerek olmaz yapabilirim derse ben yaptırıcam..benim ilk resim hoşuma gitti tamda bana göre kaşlarım falan açık renk cildim soluk beyaz hemde cildi canlı gözterir gibi geliyoo :))

bende ilk resmi yaptırcam galiba yine fikrim değişti bu kararsızlık beni öldürücek kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…