kızlar bu renklerin tam adı ne acaba kuaföre ne dicem bilmiyorum ilk resimdeki özelllikle çok hosuma gitti ama sacımda koyu kızıl kahve bişey çok mu yanarkiCADIARZU
1.ve 2. resimdeki renkler çok farklı ilk resim tek bi renk diil sanki farklı renkler var. 2.resim çok daha hoş bence.resimleri kuaföre gösterebilme şansın varsa daha ii olur
saçlarımı yeni boyadım ben bakır kızılı gibi bi renkti beyaz sabunla yıkadım baya bi aktı sonrada küllü kumrala boyadım kızıllık gitsin diye ama bu seferde kızılımsı kahve koyu bi renk oldu resmim yok şimdi bu resimdeki renk benziyo ama benim saçım biraz daha kızılımsı
hayalkaan antalyada bu iş için önerebiliceğin kuaför var mı ya da bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
altın rengin üstüne açık karamel ve platin balyajlar var. ama o kadar hoş ayarlamışlarki 1. resim ortaya çıkmış. bu arada bir ve ikinci resimler aynı değil.
renkler aynı değil bende farkındayım kızlar.
boyatmaktan vazgectim galiba saçım çok yanar kısacık kalır diye korkuyorum ben en iyisi ben sadece kırıklarını aldırimbilmiyorumkismile
kızlar bu resimleri kuaföre götürücem çok komplike bi işleme gerek olmaz yapabilirim derse ben yaptırıcam..benim ilk resim hoşuma gitti tamda bana göre kaşlarım falan açık renk cildim soluk beyaz hemde cildi canlı gözterir gibi geliyoo :))