• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama renk açıcıları kaç kez kullandınız?

kızlar açık kahve saçlarımı bir ayda iki kez ile palette yogun renk açıçı ile açtım.üzerine açık küllü sarı boyadım.şimdi bir kez daha renk açıcı yapılır mı.çok mu yıpranır.aslında epey sarı saçlarım.bir kez daha açmak için ne yapıyım?

ahh bu cesaret bende de olsa bende actım ama korkudan beklıyorum bıkac hafta sonra acarım belkı ıkıncı kez . bence bı sure dınlendır tatlım zaten kahveden sarıya donmussun bundan sonra ıstedıgın sarı tonlarına ulasırsın zaten acele etme yıpranmasından ıyıdır yani cunku 1 ayda ıkı kere az bı zaman . bır ay kadar bekle derım bu arada bakımın yaparsın hem

ben uzun bi süre önce kullanmıştım bugün tekrar kullandım.kuaförlere satıyolarmış kocaman bi kutuda açıcı ve yanında oksidanı ikisi 25 liraya geldi 1 litrelik açıcı ve oksidan kutusunun..annemin saçını sarı yaptım allahım süper oldu :69:

o da benimkini sarı yaptı benimki koyu bi sarı.. biraz kuruma oluyo saçta ama zamanla geçiyo bakımlarla felan.ayrıca süresiini geçirmediğiniz sürece saça bişey olmuyo yani en azından benimkine bişey olmadı çok şükür.anneminkine de olmadı ikimiz de sarışın olduk yanii:66::66::66:

haa ama saçını açtıktan sonra mutlaka birbirina karışsın diye boyamak gerekiyo..diyelim açtın rengi açılırken turunculaşıyo.mutlaka küllü bi sarıya boyamak gerekiyo

tabi sonra istediğin sarıya da boyayabilirsin.. ama bence öyle kafana esince kullanma sakın bu malzemeyi

canım bende öyle yaptım iki kez açtım sonra küllü sarıya boyadım.şuanda bu rengi kullanıyorum fakat biraz daha açılsın istiyorum.ben hani markette satılan yoğun renk açıcılar varya onlarla açtım kuaförden almadım yani.biraz bakımdan sonra üçüncü kez bu yoğun renk açıçıyı kullansam olurmu acaba.

düşük volume kullanırsan açıcıda sorun olmazda fazlası saçını yakablir. bende aynı şekilde üst üste çok fazla saçımla oynamıştım sonuç olarak yanmıştı. bir süre ara verip birde düşük volume kullnrsan ii olur. dikkat et yakma saçını yandıktan sonra saçını eski haline getirmek çok zor ve uzun bi süreç..

Bir hafta içinde 5 kere saç açtım 2 si aynı gün 3ü farklı :51:
Sadece kurudu allaha şükür yanma falan olmadı.

Bir hafta içinde 5 kere saç açtım 2 si aynı gün 3ü farklı :51:
Sadece kurudu allaha şükür yanma falan olmadı.

inanamıyorum:53: maşallah diyelim demekki saglıklıymış saçlar.ben bir ayda iki kere korka korka yaptım.yani bende bir kez daha biraz daha bekleyip yapabilirim.teşekkürler.

saçlarını yıpratmadan rengini açmak istiyosan sana doğal bi formül önerebilirim.

çam balı ile distile suyu (benzinci marketlerinde saf su olarak satılıyo 1 tlye) karıştırıp bir saat beklettikten sorna saçlarına surup jelatinle sararak bekletebilirsin. bu formülde kaç yemek kaşığı bal kullanırsan 6 katı kadar yemek kaşığı saf su kullanman gerekiyo. yani 4 kaşık bala 26 kaşık saf su şeklinde ornegin.

balla saf su karışıp bekletilince hidrojen peroksit üretiyo (%3'e tekabül eden). Ancak bu hidrojen peroksit üretiminde serbest radikaller oluşmadığı için hiçbir şekilde saça zarar vermiyo. dolayısıyla dilediğin sıklıkla tekrarlayabilirsin ve kafanda istediğin kadar bekletebilirsin. her yaptığında aşağı yukarı bir ton renk acılması gerçekleşiyo. bu arada bal da sacını besleyip nemlendiriyo.

eğer peroksit üretimini arttırmak istersen de karışımın icine bir yemek kaşığı sızma zeytinyağı ve bir yemek kaşığı kakulle veya tarçın da ekleyebilirsin. bu formülü boyalı veya boyasız tüm saclara uygulayabilirsin.

ben kızıl saclarmı bu şekilde sarıya cevirdim. umarım işine yarar.

inanamıyorum:53: maşallah diyelim demekki saglıklıymış saçlar.ben bir ayda iki kere korka korka yaptım.yani bende bir kez daha biraz daha bekleyip yapabilirim.teşekkürler.

yok valla sağlıklı değil sadece yanmadı :26:

Back
X