• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Renglim 5 gün gecikti

Eylul-ada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
2
0
1
Merhaba
En son 13 Ocak’ta regli olmuştum 18 Şubat itibariyle test yapayım dedim ve bi tek çizgi ve çok silik bi çizgi çıktı sizce ne olabilir
Dönem içerisinde gripten dolayı kullandığım ağrı kesiciler ve kas gevşelticiler de gecikme yapmış olabilir mi

Gec dollenmeden dolayi bebek kucuk olabilir o yuzden testte biri silik cikmistir benimde aynen boyle basima gelmisti kucuk cocugumda

Merhaba
En son 13 Ocak’ta regli olmuştum 18 Şubat itibariyle test yapayım dedim ve bi tek çizgi ve çok silik bi çizgi çıktı sizce ne olabilir
Dönem içerisinde gripten dolayı kullandığım ağrı kesiciler ve kas gevşelticiler de gecikme yapmış olabilir mi
Siz benim silik cizgimi gorseydiniz keşke benimkini sadece gönül gözü açık olanlar gorebiliyodu .cizginiz çok net Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin .testlerimi buldum :))))

Eklentiler

• IMG_20190207_130401.jpg
    IMG_20190207_130401.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 146
Merhaba kizlar ben yumurtlama gunlerimi takip ediyorum. Normalde subat 17 sinde adet olmam gerekiyordu 4 gun gectigi icin dayanamayip evde idrar testi yaptim iki kez negatif cikti kanda da birsey cikacagini dusunmuyorum. Bundan iki hafta once sol kasik batmam gogus hassasiyetim vardi. Belki psikolojiktir bilmiyorum sanki goguslerimin renginde kararmada var. Ayrica suan hic bir adet belirtim yok sadece kasigim sis sanki adetmisim gibi birde gogusum dolgun hissediyorum

Merhaba kizlar ben yumurtlama gunlerimi takip ediyorum. Normalde subat 17 sinde adet olmam gerekiyordu 4 gun gectigi icin dayanamayip evde idrar testi yaptim iki kez negatif cikti kanda da birsey cikacagini dusunmuyorum. Bundan iki hafta once sol kasik batmam gogus hassasiyetim vardi. Belki psikolojiktir bilmiyorum sanki goguslerimin renginde kararmada var. Ayrica suan hic bir adet belirtim yok sadece kasigim sis sanki adetmisim gibi birde gogusum dolgun hissediyorum
testler negatifse regl geliyor canım muhtemelen

testler negatifse regl geliyor canım muhtemelen
Vallahi emin olamadim kac gundur dusunmekten cildiricam akintim cok var goguslerim dolgun sis gibi ozellikle karin alt bolgem sertlesmis ve sis. Bundan onceki adet kanamam cok az gelmisti 3 4 gun filan surmustu bu ay gecikince cok umitlenmistim ama negatif iste

Back