• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rengi açılan çizgi ? Kızlar acill

Salak gibi bende yaptim onu:) bu aksam koyulasmis mi diye test yaptim anam dun kipkirmizi olan cizgi bugun silindi silindi yok oldu ya. Nasil gittim acile hatirlamiyorum aklim cikiyo. Sonuc mail geldi bi saat sonra. Maili aciyorum sen halimi gorsen ellerim zangir zangir....

Cok su icmisim ivir olmus zivir olmus cisimin kalitesi dusmus dune gore burdan gebelik mi bakilir! Kan verdim kurtuldum. Sakin ha yapma oyle seyler bi daha
Aynen canım ya bende bakiyim koyulaşmışmı diye yaptım..geçen defakinden daha açık çıkınca korktum bi an
.ama şimdi içim rahat randevuyu bekliyorum :)

Aynen canım ya bende bakiyim koyulaşmışmı diye yaptım..geçen defakinden daha açık çıkınca korktum bi an
.ama şimdi içim rahat randevuyu bekliyorum :)
Sakin takilma idrari sadece gebelik var mi yokmu ogrenmek icin kullanmak gerekiyo onun disinda koyulugu asla bir bulgu degil. Su icmissindir cok isemissindir hersey olur yani

Dün de bugün de idrar testi yaptım.adetime daha 4 gün var.testi yaptıktan yaklaşık bikac saat sonra sarı açık pembe kızmızı karisligi bir leke oluştu iki testte de .normal de bembeyaz mı kalıyor bu idrar testi saatler sonra

Dün de bugün de idrar testi yaptım.adetime daha 4 gün var.testi yaptıktan yaklaşık bikac saat sonra sarı açık pembe kızmızı karisligi bir leke oluştu iki testte de .normal de bembeyaz mı kalıyor bu idrar testi saatler sonra

Evet normalde hiç çizgi çıkmıyor. Tertemiz kalıyor. İki çocuğum var iki de kürtajım. Bugüne kadar yaptığım testlerde çok az da olsa bir çizgi çıktıysa hamileydim. Seni ümitlendirmek istemem ama ben de 4 gün kala o şekilde öğrendim. İnşallah senin de vardır. İki gün kala yaptığım testte çok net görünüyordu ;)

Back