- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 18
- 27
- Konu Sahibi Peri perii
-
testin markası ictign su damlattgn idrar heosi bunu etkiler canim takilma testlere muhim olan kan git hemen bi kan ver icin rahat ederKızlar hesaba göre 7+2 hamileyim..geçen hafta doktora gittim herşey yolundaydı..bugün öylesine test yaptım rengi daha evvel yaptığım testten açık çıktı..yine koyu ama bu haftada tamamen kıpkırmızı olması gerekmezmiydi ? Yaa çok kötü oldum acaba bi tesrslikmi var ? Böyle bişey yaşayan varmı ? 1-2 hafta önce test yaptığımda daha koyuydu..çok moralim bozuldu..lütfen akıl fikir verin
doktora gittikten sonra niye tekrar test yaptın ki? kendinize dert çıkarıyorsunuz valla.Kızlar hesaba göre 7+2 hamileyim..geçen hafta doktora gittim herşey yolundaydı..bugün öylesine test yaptım rengi daha evvel yaptığım testten açık çıktı..yine koyu ama bu haftada tamamen kıpkırmızı olması gerekmezmiydi ? Yaa çok kötü oldum acaba bi tesrslikmi var ? Böyle bişey yaşayan varmı ? 1-2 hafta önce test yaptığımda daha koyuydu..çok moralim bozuldu..lütfen akıl fikir verin
Ama doktora 8 gün önce gittim..az damlattıysan ondan olabilir doktorun herşey normal dediyse bi teste bu kadar takılma bence
zaten hamileymiş gerek yok ona bile arkadaş evham yapıyo kendi kendinetestin markası ictign su damlattgn idrar heosi bunu etkiler canim takilma testlere muhim olan kan git hemen bi kan ver icin rahat eder
için rahat etcekse ara doktora sor cnmAma doktora 8 gün önce gittim..
Canım sabredicem..zaten 3-4 gün sonra randevum var..umarım bebeğim benimledirtestin markası ictign su damlattgn idrar heosi bunu etkiler canim takilma testlere muhim olan kan git hemen bi kan ver icin rahat eder
Aynen ya nasıl bi manyağım sen düşündoktora gittikten sonra niye tekrar test yaptın ki? kendinize dert çıkarıyorsunuz valla.
Evet 1 kimyasal 1de kürtaj yaşadığım için bu defa çok korkuyorumzaten hamileymiş gerek yok ona bile arkadaş evham yapıyo kendi kendine
insallah canim icino ferah tut.daha omce bi kaybin mi var.anliyorm seni ama kotuyu cagirma olur mu.iyi düşün iyi olsun.benim kimyasaldi kipkirmizi çıkmıştı ama kanda deger 500 du ve dusmeye baslamisti düşün yani.idrara takilma onemli olan kanCanım sabredicem..zaten 3-4 gün sonra randevum var..umarım bebeğim benimledir
hayırlısı cnm stres yaparsan bu kadar gene zarar verirsin Allah korusun sakin ol doktorunu araEvet 1 kimyasal 1de kürtaj yaşadığım için bu defa çok korkuyorum
Evet öyle yapıcam teşekkür ederim canımhayırlısı cnm stres yaparsan bu kadar gene zarar verirsin Allah korusun sakin ol doktorunu ara
Canım bende 1 kimyasal 1 kürtaj yaşadım artık insan ister istemez korkuyo..çoksağol desteğin için..en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşALLAHinsallah canim icino ferah tut.daha omce bi kaybin mi var.anliyorm seni ama kotuyu cagirma olur mu.iyi düşün iyi olsun.benim kimyasaldi kipkirmizi çıkmıştı ama kanda deger 500 du ve dusmeye baslamisti düşün yani.idrara takilma onemli olan kan
insallah canim benim hic uzulme ben o kipkirmiziyi gorunce ooo dedim deger 1000 kusuru gecmistr ama 339 a dusmus.sakin stres yapmaa sagliklidr insallah.allah kucagina almayi nasip etsin sagliklaCanım bende 1 kimyasal 1 kürtaj yaşadım artık insan ister istemez korkuyo..çoksağol desteğin için..en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alalım inşALLAH
rica ederim canımEvet öyle yapıcam teşekkür ederim canım
Çoksağol canım benim..biraz daha sakinleştim doktora gidince inşALLAH herşey iyi olucakinsallah canim benim hic uzulme ben o kipkirmiziyi gorunce ooo dedim deger 1000 kusuru gecmistr ama 339 a dusmus.sakin stres yapmaa sagliklidr insallah.allah kucagina almayi nasip etsin saglikla
Canım benim insan valla artık herşeye evham yapıyo :)) içime su serptin.. aynı hataya düşmüşüz deseneArkadasim sen de bende tam bir aptaliz nolur kizma bana! İdrar testiyle cizgi koyuluguna bakarak saglikli mi sagliksiz mi diye karar vermeye calisma gafletinde bulunmusuzz.
Aynisi basima geldi ustelik henuz keseyi gormemistim sadece betayi gordum aklimca idrar testinin koyuluguna gore is yapiyorum. Ay benim test bildigin negatif cikti. Hastanede aldim solugu. Test sonucunu aldim agladim nasil sevincten 3 e katlanmis degerim 2 gun onceye gore
Salak gibi bende yaptim onu:) bu aksam koyulasmis mi diye test yaptim anam dun kipkirmizi olan cizgi bugun silindi silindi yok oldu ya. Nasil gittim acile hatirlamiyorum aklim cikiyo. Sonuc mail geldi bi saat sonra. Maili aciyorum sen halimi gorsen ellerim zangir zangir....Canım benim insan valla artık herşeye evham yapıyo :)) içime su serptin.. aynı hataya düşmüşüz desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?