• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Rengarenk ben .)

Nazanen

Hoşgeldin ömrum ,ruhum canım kızım prensesin
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
4.527
1.076
173
kızlar daha burda yenıyım ama uzun zamandır takıpteyım formu

benım saçlar yıllar yılı platındı arkasından küllü kahve,onun arkasından 2 hafta sonraa mor 2 hafta dolmadançilek 2 hafta sonra açtırdım kumarl yaptırdım sonra sıkıldım 3 hafta sonra röfle yaptırdım onuda 20 gün kullandım sonra mor sevdam gene tuttu mor yaptım daha sonra sarı sevdamda yıllardır vazgeçmedım ya hanı gene açtım saçımı açık karemele boyadım tatıle gıttım geldım 3 hafta oldu baya açıldılar bu arada bakım yapıyorum dahada açılıyo rengi en son dün aceleye geldı kuaförde otururken anıden boyattım kumral bakır doreye uçlarında parlıyo sarılarım fazla durmadım yarımm saat kadar bu arada saçlarımı kısa kestırdımkı her rengi deneyeyım dıye bu arada bana önerebilicegınız içinde kızıllık olmayan ennnnnnnnnn güzel kahve nedir arkdaşlar onuda denemek istiyoum belkıde kalırım bunda resımde yuklemeyı bılmıyorum yoksa tek tek koyardım ama ögrenırım msj hakkım dolsun

tekerleme gibi olmuş :))) valla saçlarınız hala yerinde duruyorsa sevinmelisiniz :) bence biraz ara vermeniz en iisi

tekerleme gibi olmuş :))) valla saçlarınız hala yerinde duruyorsa sevinmelisiniz :) bence biraz ara vermeniz en iisi

.D:Devett bencede sevınıyorum zaten onlara her hafta yaglı bakım yapıyortum bu akşpamda serumlar aldım ılk yıkamada fark etcek dedıler ama ahh ahhhh ara veremıyorumkı alıştım durduramıyorum kenımı boyamadan :)10 küsür yıldır platınım ben başka renklerde çok yakışıyo ama şu sarı sevdamdan bı vazgecebılsem şuan 2 gündür kahveyım ya dogal bır kahve yapıp uzayıncada uçlarına sarı yapcam yada küllü kumralı boyayayıp uçlarına sarı yazın .D:D:D

.D:Devett bencede sevınıyorum zaten onlara her hafta yaglı bakım yapıyortum bu akşpamda serumlar aldım ılk yıkamada fark etcek dedıler ama ahh ahhhh ara veremıyorumkı alıştım durduramıyorum kenımı boyamadan :)10 küsür yıldır platınım ben başka renklerde çok yakışıyo ama şu sarı sevdamdan bı vazgecebılsem şuan 2 gündür kahveyım ya dogal bır kahve yapıp uzayıncada uçlarına sarı yapcam yada küllü kumralı boyayayıp uçlarına sarı yazın .D:D:D

En iyisi yap biliyor musun :1: saçını tutamlara ayır ,her bir tutamı farklı renge boya :) Bir yapmadığın o kalmış çünkü .

Yeşile ne dersin? :51:

valla aslında yeşil degılde mavıyı ıstıyorum çok ama ortam müsait degıl bıde erkek arkdaşım istemıyo bunları yaparken bıle çıldırdı zavallı sarı ıstemıyodu pembeyı ve dıger renklerı görünce gözünü seveyım sarı yap dıyo şimdi :)zamanında kullandım onuda ara ara

Back