Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

inan pişşman olmayacaksın şimdiden güle güle kullan canım

siparişi verdım bile salı yada carsamba elımde olur herhalde
kullanıp yorumumu yazıcam merak edenler için fikir olmuş olur
birde babyliss 25 mm maşa almayı düşünüyorum tavsiye edebileciğin ürün varsa değerlendirebilirim :)

Merhaba
Remington CB65A45 Keratin Therapy Pro Volume Elektrikli Hacim Fırçası
elime ulaştı ilk olarak gerçekten kaliteli bir ürün ısınması da güzel ama benim pek düşündüğüm gibi olmadı ilk başta hacim veriyo gerçekten ama bende çok kalıcı durmadı o hacim saçlarım normalde zaten düz o yüzden düzlestirici kullanmaya gerek duymuyorum sadece biraz hacim vermesi için bu ürünü düsünmüştüm ama benim saçlarımda olmadı malesef saçlarım düz olduğu için pek fark yaratmadı aslına ilk yaptığımda biraz fark yarattı ama etkisi çabuk geçti
düzleştirici kullanan arkadaşlar için tavsiye ederim çok pratik ve kullanışlı kesinlikle kötü bir ürün değil benim saç yapım çok gür değl yumuşak ve ince telli olduğu için bana gitmedi sanırım bu arada kesinlikle tararken saçınızda dolaşma olmuyor.
İade edip yerine maşa almaya karar verdim maşa konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

merhabalar benim uzun uzadığına araştırıp araştırıp ta içinden çıkamadığım bir sorunum var yardımcı olacak tavsiyelerinize ihtiyacım var... bundan 4 4buçuk ay kadar önce saçlarımı oryal ile açtırmak zorunda kaldım ve tahmin edersiniz ki saçlarım resmen tahta kadar kuru oldu. bunca zaman bakımlarla kremlerle normale yakın bir hale getirmeyi başarabildim. daha önceleri braunun satin hair 7 düzleştiricisini kullanıyordum ama şu aralar saçlarım hem kısa hemde şekil almayacak kadar inatçı. aklımda remington marka bir düzleştirici almak var ama zar zor toparladığım saçlarımı yeniden kurutmak mahvetmek istemiyorum. her zaman kuaföre gitmekte zor oluyor zaman olmuyor vs vs. saçıma en aza zarar verecek bir düzleştirici arıyorum uzun lafın kısası. şimdiden çok teşekkür ederim vereceğiniz tavsiyeleriniz için :))

Merhabalar, benim saçlarım ince telli, iki günde yağlanır ve yıpranmaya müsait sizce hangisini kullanmalıyım. Daha önce philips kullanıyordum ama saçımı yağlandırıyor o yüzden yeni bişey almaya karar verdim

Az önce yazmayı unutmuşum saçlarım boyalı, banyodan çıkınca çok kuru oluyor ama fön çekilince çabuk yağlanıyor kuaförüm sac spreyı fazla sıkmıyor yağlanmaya müsait diye. Saçlarım yıpranmadan dümdüz olsun ve parlasın istiyorum.Pro kreatin düşündüm ama benim saçıma pearl serisi yada silk serisi mi daha uygun olur

Yağlanıyorsa keratinli alma. Pearl alabilirsin.

Kafam çok karıştı forumu okudukça kararsızlığım arttı. Shine modelini tavsiye eden var mı saclarım parlakta gorunsun istiyorum ama yumuşak ve yağlanmasın da tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak bir ürün yok mu acaba

Saçlarım kıvırcık ve kabarıyo kalıcı düz olmasını istiyorum ve kırmasın saçlarimi sizce hangisini kullanmaliyim?

Kızlar bu arada burayı takip edemiyorum. O yüzden geç cevap verebiliyorum. Aciliyeti olanlar yazımı alıntılarsa, beğeni yaparsa ya da özel mesaj atarsa o zaman haberim olur, hemen dönüş yapabilirim.

Merhaba,
Benim saçım kalın telli, gür ve yağlanan bir saç. Saçımı düzleştirdiğimde hemen kabarıyor. Ütü bile bastım kabarmasın diye yine de bana mısın demedi. s9500 saç yapıma uygun gibi geldi bana. Ama kabarma sorununu da çözer mi acaba?

Az önce başka bi modeli daha önerdiğinizi fark ettim. s8510 frizz tharapy.

Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleme:
s8510 plakaları daha kısa galiba.
s9500 herkes memnun. duruşu falan daha çok cezbediyor beni. ama kabarma sorunumu çözer mi bilemiyorum

bende sac bu markanin sac duzlestiricisini almak istiyorum sacim cok az dalgali hangi modeli almam gerekir

merhaba kızlar remingtonun s9500 pearl gerçek inci saç düzleştiricisini almak istiyorum kullananlar yardımcı olabilir mi acaba saçları yağlandırıyor mu en önemli şey bu benim için bana yardımcı olur musunuz

Merhaba acil saç duLestiricisi almam lazım tek isteği saçlar pırasa gibi olsn saçlar im kalın telli değil boyalı lütfen yardım m

Mrb :)
Yaklaşık 2 sene önce remingtonun 9500 pearl düzleştiricisini uzun uğraşlar sonunda aldım aylarca araştırdım ve çok memnum kaldım ama kablosunda bi kopukluk oldu garantiye yolladık 1 ay oldu haber yok gelcek diyolar 2ay 3ay derken fabrikada bulamadıklarını yeni bi ürün yolluycaklarını söyledler ne kadar kendi ürüümü aynısını istediğimi belirtsemde yeni çıktığını zannettiğim 9600 sılk straightener i yollamışlar dün geldi denedim güzel ama 9500 le karşılaştırma yaptığım için hayal kırıklığı yaşadım moralim bozuldu eski düzleştiricimi geri istiyorum ama ne yapmam gerektiği hakkında hiç bir bilgim yok yarımcı olun lütfen

Kusura bakmayın güncelleyemedim, alalı epey oldu Pearl aldım ben. Çok memnunum tavsiye ederim, yumuşak ve parlak oluyor saçlarım.

Arkadaslar bende remington duzlestirici aldim.cok cok memnun kaldim.video cekerek tanitmaya calistim.umarim yardimci olabilirim.

Remington s9500,s9600,s9620 arkaaşlar bu modellerden hangisini önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…