Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

Ya kizlar ben evkurdan s9500 almayi düşünüyorum ama taksitlerin toplaminda 270 liraya denk geliyo burdan almak zorundayim cunku hicbir yerde bulamadim sizce aliyimmi??

Ya kizlar ben evkurdan s9500 almayi düşünüyorum ama taksitlerin toplaminda 270 liraya denk geliyo burdan almak zorundayim cunku hicbir yerde bulamadim sizce aliyimmi??

oha 270 tl çok fazla canım internetten alsana daha uyguna gelir. internette 135 tl civarı.

Merhabalar, benim de bilgisi olan kişilerden yardım almam gerekiyor bu konuda.
Saç düzleştirici olarak Remington marka istiyorum. Çok övülmüş başarılı bir düzleştirici olduğunu sürekli okuyorum.
Benim saçlarım ne kalın ne ince tellidir, normal tellidir diyebilirim. Düzdür. Çok çabuk yağlanır. Mat bir görüntüsü var malesef
Remington'un iki modeli arasında kaldım.
http://tr.remington-europe.com/women/haircare/straighteners/sleek-and-curl-s6500.html
Birisi bu S 6500 Sleek&Curl
http://tr.remington-europe.com/women/haircare/straighteners/pearl-straightener-s9500.html
Diğeri de S 9500 Pearl

Saçlarımın mat görüntüsüne Pearl'i tercih edip parlaklık kazanmasını istediğim için,
Sleek&Curl'ün de muhteşem buklelerinde gözüm kaldığı için kafam karışık doğrusu...

Pearl, Sleek&Curl'ün yerini aratır mı bukle konusunda? Çünkü sadece düzleştirmek için almayacağım.

Bir de Remington ürünlerinin saçı çok kıstırdığı söyleniyor. Plakaların boşlukları vs. çok oluyormuş..
Vereceği zararı en aza indirmek için uygulama öncesi ısıdan koruyucu sprey dışında ne uygulayabilirim?

Canim bence s9500 al hem parlatir sacini hemde onla da yapabilirsin dalgalar.ama benimde derdim olan sey hicbir magazada bulamadim internetten alma gibi bi durumun varsa s9500 al derim :)

Aldinizmi sizde S9500 ben aldim internetten ama garantisi cikmadi icinden siz hangi siteden aldiniz

İnternette s9500 modelinin stok sonu olduğunu gördüm, acaba alakası olabilir mi garanti ile?
Firma sanırım daha üretmiyor veya ülkemizde pazarlanması sonlanmış olabilir.
Teknosa ve Migros'a girmiştim her ikisinde de s6500 varken s9500 bulunmuyordu. Oysa Migros'ta en yeni model s9600 Silk bile varken.
Ben karar verdim Pearl çok daha cazipti olsa alırdım da ama Sleek&Curl'ün dalga ve buklelerinde çok daha aklımda kalacaktı.
Uygun bir zamanda s6500 almayı planlıyorum. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

benim de saçlarım çabuk yağlanır ve ince tellidir, hacimsizdir. burdaki tavsiyeleri de dikkate alarak 6500 aldım 1 yılı geçiktir kullanıyorum, çok memnunum. çoğunlukla düzleştiririm ama biraz zaman ayırdığımda dalgalarından da çok memnunum doğal ve hacimli oluyor, kullandığım süre içerisinde de ekstra yıpranma görmedim. tavsiye ederim

Ya benim saclarim hic kolay duzlesmiyo ve hemen bozuluyo sizce s6500 iyimidir bu konuda veya s8510

Remington S9600 Silk ve S9500 Pearl Saç Düzleştirici arasında kaldım kızlar.orialle renk açma yapılmış,ince telli bitürlü düzleşmeyen ,seyrek,dipleri canlı uçları cansız, sönük ,yoluk yoluk gibi bitürlü yatışmaz saçlarım var..yıllardır su saçlarımdan iflah olamadım.uzatmaya çalışırım kırılır uzatamam.üstelik bitürlü tek renk olmaz hep dipleri farklı uçları farklı renk olur.neyse kızlar ben hangi saç düzleştiriciyi alabilirim yardımcı olun lütfen.

Merhaba kızlar benim de saçlarım ince telli ve kolay şekil alıyor ama şekli çok çabuk bozuluyor ve elektrikleniyor hemen. Bir de çok çabuk yağlanıyor.
S8590 keratin terapi, s9500 ve s9600 arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim sizce ?

ben remington almaya gittim babyliss ipro 230 st89e aldım..iyiki de almışım çoookk memnunum

Keratin pro düzleştirici ve silk Elips dalga maşası aldın bugün elime ulaştılar daha önce babyliss kullanıyodum ablamdada braun un son serisi vardı onuda çok kullandım. Hiç biri remingtonun yanından geçemezmiş meğer.gerçekten profesyonel bir markaymış.buradaki yorumları okuyarak aldım az bile söylenmiş.düşük ısıda bile harika yapıyor.özellikle maşası ayrı bir mükemmel.maşa yapmayı asla beceremezdim bu ürünle yapamamak mümkün değil ve elip olması ayrı güzel saçma sapan bukleler değil acayip doğal dalgalar yapıyo şisdetle tavsiye ediyorum ihtiyacı olanlara hepsi buradada ikiside indirimdeydi

Siparişi bugün verdim Remington s9600 N11 sitesinden . Umarım işime yarar ve uzun ömürlü olur.

bu modelle bukle de yapılabiliyor mu? bir fikrin var mı?

Hic denemedim bukle yapmayi ama yapanlari duydum. Duzlestiriciyi denedim gayet iyi duzlestiriyor derecesi 170 de yaptim . 15 dk ya tum sacim duzlesti .. Biraz elektiriklenme oldu ama onu kendi sacimin ince telli olmasina bagliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…