Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

Keratin proyu alabilirsin. Remingtonun üst sekmen modelleri 5 yıl garantili oluyor genelde canım.

Frapancm
İslak kuruyu aldm cok guzel ama saclarm plakalara takilyr
Neden acaba
Kirmzi serideki yada keratin proda da var mi ayni durum
Bimeksteki kiz branwn yanlis yzmadiysm
Brawnda ole bi sorun yok dedi
Yani sac plakalara takipmiyoms

Frapancm
İslak kuruyu aldm cok guzel ama saclarm plakalara takilyr
Neden acaba
Kirmzi serideki yada keratin proda da var mi ayni durum
Bimeksteki kiz branwn yanlis yzmadiysm
Brawnda ole bi sorun yok dedi
Yani sac plakalara takipmiyoms

Canım girmiyordum sisteme, o yüzden yeni görüyorum. Sen ıslak kuruyu almışsın. Keratin alacaktın hani Canım hepsinde o sorun oluyor. Neden dersen, kenarda boşluk var ya saç oraya giriyo o yüzden. O boşlukta bütün düzleştiricilerde var zaten. Marka farketmiyor. Zaten dizaynı o şekilde hepsinin. Benim tavsiyem iade edebilirsen et keratini al derim. Keratinli manyak güzel. Edemezsen de eğer, saçlarını ince tutamlar halinde alarak düzleştir, çok kalın alma. Saçın yayılıp o köşedeki boşluklara takılmasın.

Cok sagol canm keratini alcktm ama yazin cok dus aliyoruz ya islak kuruyu daha uygun gordum.memnunm aslinda ama digerlerinde de ayni sorum var mi merak ettim.
Braunu oneren kiz sikistirmio dedi.

Cok sagol canm keratini alcktm ama yazin cok dus aliyoruz ya islak kuruyu daha uygun gordum.memnunm aslinda ama digerlerinde de ayni sorum var mi merak ettim.
Braunu oneren kiz sikistirmio dedi.

Brauncuya bakma canım sen. Braunu altınla kaplasınlar isterse... Çoğunda oluyo o durum. Dediğim gibi boşluğa giriyor saçlar. Sen ıslak kuruyu almışsın ama benim sana tavsiyem saçların ıslakken çok sık düzleştirme saçını. Islakken saç düzleştirmek pek iyi değil. Saçlar hassas oluyor ıslakken ve kırılabiliyor. Bende de ıslak kuru var ama ıslakken çok sık yapmamaya özen gösteriyorum.

ben hiç ıslakken kullanmadım beceremem diye.

ama o maşa da ki fırça ne işe yarıyor biliyorsan anlatır mısın?

ben hiç ıslakken kullanmadım beceremem diye.

ama o maşa da ki fırça ne işe yarıyor biliyorsan anlatır mısın?

canım hangi model? sende s 5500 var sanırım. onda zaten ıslak kullanım özelliği yok. maşadaki fırçayı da anlamadım canım. model olarak yazabilir misin?

canım hangi model? sende s 5500 var sanırım. onda zaten ıslak kullanım özelliği yok. maşadaki fırçayı da anlamadım canım. model olarak yazabilir misin?

Ya s5500 da islak ozelligi yok ama fakirin romeosunda vardi ondan yazdm.

Masa ci19 modeli. Fircali bu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar.İki gündür bu bölümü didik didik ettim.Sonuç Remington.Düzleştiricimi değiştirmeyi ve maşa da almayı planladığım için size danışayım dedim.Saçlarım kuru(düzleştiricim yaptı) ,az ve düz.Uzunluğu sütyenim hizasında.Henüz boya işlemi görmedi.Kolay kolay yağlanmaz.Hc bakımı uyguluyorum.Buna göre hangi maşa ve hangi düzleştirici(klipsli maşaları kullanamam gibi geliyor.Klipsiz ve konik için düşünceleriniz?)Önerilerinizi bekliyorum.

Keratin proyu alabilirsin. Remingtonun üst sekmen modelleri 5 yıl garantili oluyor genelde canım.

Merhaba, buraya sırf size sormak için üye oldum. : ) Acil cevap lazım...(

Benim saçlarım çabuk yağlanır yani 4.gün kullanamam yıkamak zorunda kalırım.
İnce telli olduğu içinde en ufak hareketimde dolaşan bir saç yapım var. Saçlarım boya ve röfleli biraz yıprandılar..

Remington S8590 Keratin Therapy
Remington 9500 pearly inci
Remington S9600 Silk Saç Düzleştirici arasında kaldım.

Sizce hangisini almam uygun olur saçıma göre ?

4. günde yağlanıyorsa çabuk yağlanan bir saç tipi değildir. Çabuk yağlanan saç tipi genelde 1 günde hemen yağlanır. Saçların normal gibi. 9500 alabilirsin.

ben de remington alcam 2 gündür ama modelde karar veremiyorum. s9600 mı iyidir s8590 mı yardımcı olursanız sevinirim.

4. günde yağlanıyorsa çabuk yağlanan bir saç tipi değildir. Çabuk yağlanan saç tipi genelde 1 günde hemen yağlanır. Saçların normal gibi. 9500 alabilirsin.

frapankoala bana da yardımcı olur musun artık karar verip almak istiyorum bi düzleştirici. benim saçlarım kuru ve ne kalın ne ince telli orta diyelim. uzun ve saçımın yarısı röfleli. hangi modeli önerirsin? bir de s9600 son model onun ne farkı var?

Kızlar cb65a45 remington keratin therapy pro volume aldım sonunda :) Remington ailemin yeni üyesi, onu çok seviyorum :)

Eklentiler

• IMG_3102.JPG
    192,7 KB · Görüntüleme: 192
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…