- 9 Kasım 2013
- 965
- 575
- 37
Frapankoala bilgilerin için çok teşekkür ederim. Her sayfayi dikkatle ve atlamadan okudum.
Benim ilk duzlestirici m olacak. Kaliteli ve "işte bu" diyebileceğim bir ürün olsun istiyorum. Çok araştırdım çok yorum okudum ve sana sormayı uygun gördüm.
Bana da yardımcı olur musun?
Saçım normal kalınlıkta göğüs hizasında. Kolay şekil tutuyor söz dinliyor. Ama kesinlikle fon çekmem ya da köpük kullanıp difizor ile şekil vermem gerekiyor. Artık jöle köpük falan kullanmak istemiyorum hem duz hem de dalga yapmak istiyorum ama duzlestiriciyle, doğal görünsün istiyorum. Saçım hemen yağlanmaz, saglikli ve parlaktır. Uçlarında hiç kırık yok. kendi haline bırakırsam tel tel ayrılır. Kesinlikle bakım istiyor.
Keratin terapi pro 8590, shine terapi 8500, pearl 9500, bir de son çıkan sanırım silk 9600 var. Hangisi benim için doğru duzlestirici olur acaba? Hepsi de 5 yıl garantili değil mi?
Günlerdir sırf bu konuyu okuyorum bu forumda. Artık bir karar verip almak istiyorum. Lütfen bana fikir verir misin?nereden alabilirim acaba. İnternetten olur galiba mağazalara gidip baktım bu bahsettigim modellerin hiçbirini göremedim.
Cevabını merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Keratin proyu alabilirsin. Remingtonun üst sekmen modelleri 5 yıl garantili oluyor genelde canım.
Frapancm
İslak kuruyu aldm cok guzel ama saclarm plakalara takilyr
Neden acaba
Kirmzi serideki yada keratin proda da var mi ayni durum
Bimeksteki kiz branwn yanlis yzmadiysm
Brawnda ole bi sorun yok dedi
Yani sac plakalara takipmiyoms
Canım girmiyordum sisteme, o yüzden yeni görüyorum. Sen ıslak kuruyu almışsın. Keratin alacaktın haniCanım hepsinde o sorun oluyor. Neden dersen, kenarda boşluk var ya saç oraya giriyo o yüzden. O boşlukta bütün düzleştiricilerde var zaten. Marka farketmiyor. Zaten dizaynı o şekilde hepsinin. Benim tavsiyem iade edebilirsen et keratini al derim. Keratinli manyak güzel. Edemezsen de eğer, saçlarını ince tutamlar halinde alarak düzleştir, çok kalın alma. Saçın yayılıp o köşedeki boşluklara takılmasın.
Cok sagol canm keratini alcktm ama yazin cok dus aliyoruz ya islak kuruyu daha uygun gordum.memnunm aslinda ama digerlerinde de ayni sorum var mi merak ettim.
Braunu oneren kiz sikistirmio dedi.
Brauncuya bakma canım sen. Braunu altınla kaplasınlar isterse... Çoğunda oluyo o durum. Dediğim gibi boşluğa giriyor saçlar. Sen ıslak kuruyu almışsın ama benim sana tavsiyem saçların ıslakken çok sık düzleştirme saçını. Islakken saç düzleştirmek pek iyi değil. Saçlar hassas oluyor ıslakken ve kırılabiliyor. Bende de ıslak kuru var ama ıslakken çok sık yapmamaya özen gösteriyorum.
ben hiç ıslakken kullanmadım beceremem diye.
ama o maşa da ki fırça ne işe yarıyor biliyorsan anlatır mısın?
canım hangi model? sende s 5500 var sanırım. onda zaten ıslak kullanım özelliği yok. maşadaki fırçayı da anlamadım canım. model olarak yazabilir misin?
Keratin proyu alabilirsin. Remingtonun üst sekmen modelleri 5 yıl garantili oluyor genelde canım.
Merhaba, buraya sırf size sormak için üye oldum. : ) Acil cevap lazım...(
Benim saçlarım çabuk yağlanır yani 4.gün kullanamam yıkamak zorunda kalırım.
İnce telli olduğu içinde en ufak hareketimde dolaşan bir saç yapım var. Saçlarım boya ve röfleli biraz yıprandılar..
Remington S8590 Keratin Therapy
Remington 9500 pearly inci
Remington S9600 Silk Saç Düzleştirici arasında kaldım.
Sizce hangisini almam uygun olur saçıma göre ?
4. günde yağlanıyorsa çabuk yağlanan bir saç tipi değildir. Çabuk yağlanan saç tipi genelde 1 günde hemen yağlanır. Saçların normal gibi. 9500 alabilirsin.
4. günde yağlanıyorsa çabuk yağlanan bir saç tipi değildir. Çabuk yağlanan saç tipi genelde 1 günde hemen yağlanır. Saçların normal gibi. 9500 alabilirsin.
frapankoala bana da yardımcı olur musun artık karar verip almak istiyorum bi düzleştirici. benim saçlarım kuru ve ne kalın ne ince telli orta diyelim. uzun ve saçımın yarısı röfleli. hangi modeli önerirsin? bir de s9600 son model onun ne farkı var?