Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

canım setler pek iyi olmuyor. hem özellik bakımından sıradan oluyorlar hemde düzleştirme performansları pek iyi değil. o yüzden tek almak daha iyi. canım kalın alma bence, kalınlar bana gereksiz geliyor açıkçası. inceler daha kullanışlı. nasıl birşey düşünüyorsun kafanda ne var canım özellik açısından? bir de saç özelliğin nasıl çabuk mu yağlanır, kuru mu? parlak mı olsun istersin, bütçe önemli mi? bunlara göre bir model bulalım sana.

çok teşekkür ederim frapancım,
aslında saçlarım düz kuruttuğum zaman düzgün oluyr ama fönün havasını vermiyor açıkçası..o yüzden güzel bi şey istiyorum.bütçe sorun değil...
saçlarım ince telli ama gür...
parlak olsun isterim saçlarım yağlı değil kuru ayrıca..saçım düz diye genelde maşalarla uğraştım düzleştiricilere biraz yabancı kaldım açıkçası..
remington ın maşaları çok kalıcı özellikle konik ve elips maşa..zaten bi daha kuaförde maşa yaptırırsam kendi maşamı götüreceğim muhakkak...

remington 8590 keratin terapi
9600 silk
bir de shine terapi
sence en iyisi hangisi
bir de ıslak kuru hakkındaki fikrin ne canım

teşekkürler.
wag maşayı kendim 1 kere kullandım.ama kızım saçına sürdürtmedi.yanarım diye korktu.canı çok kıymetlidirde:)
ayrıca tüm aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkürler.şimdi tost makinası istiyorum.ne marka alsam??kriter ne olmalı??buna takıldım:)

tebrik ederim hayırlı olsun o zaman...

Arkadaşlar bende de emektar Babyliss ST26E vardı, 6-7 sene oldu ve miadı doldu artık. Yeni bir düzleştirici almayı düşünüyorum. Philips'in kalın olanına gitti bir ara aklım ama sanki Babyliss ve Remington daha iyi, bu işte daha uzman gibi geliyor nedense.

Saçlarım çabuk yağlanıyor, gün aşırı banyo yapıyorum. Çok kalın telli, çok gür ve dalgalı. Düzleştirmeden dışarı çıkmam imkansız, anormal kabarıyor. Babyliss hiç böyle jilet gibi dümdüz yapmadı saçlarımı ama çok da kötü değildi. Belli olmuyor yani bazen hiç bozulmuyor, bazen evden çıkmadan bozuluyor. Ben istiyorum ki saçlarım kabarmasın, bozulmasın, böyle yaptığım şekilde kalsın akşama kadar. Ömrüm saçları parlak ve dümdüz gözüken kızlara özenmekle geçti Var mıdır beni memnun edecek bir düzleştirici. Yani gerçekten bozulmayacağını bilsem, fiyatı sorun olmaz.

Önerilerinizi alabilir miyim?

Son düzenleme:

canım kuruysa kesinlikle keratin pro almanı öneriririm ben. çok memnun kalacağını düşünüyorum. saça keratin yüklediği için saçların daha parlak ve sağlıklı görünecek. o kuru görüntü gider canım.

remington 8590 keratin terapi
9600 silk
bir de shine terapi
sence en iyisi hangisi
bir de ıslak kuru hakkındaki fikrin ne canım

canım keratin terapi al derim. ıslak kuru var bende. güzel ama kuru saçlar için keratin ya da shine daha uygun. ikisinin arasından da keratini al derim ben.

canım s 8510 frizz therapy modelini alabilirsin. kabarmayı önleyen mikrobileşenler var seramiğinde.

sağol frapancım,
peki yeni çıkan kırmızı serideki s9600 için ne dersin?

canım onun seramiği geliştirilmiş. o da güzel bir model. normal seramiğe göre daha kaygan daha fazla saçı korur. 240 dereceye kadar çıkabiliyor ama gereksiz o bence. zaten 180 derecede düzleştiriyor gayet güzel remingtonlar. yani kuru saç için her zaman ekstra bakım mikrobileşenleri içeren seramikler daha mantıklı bence. yani shine ya da keratin bu işi yapıyor.

tamam canım çok teşekkür ederim

Frapankoala bilgilerin için çok teşekkür ederim. Her sayfayi dikkatle ve atlamadan okudum.
Benim ilk duzlestirici m olacak. Kaliteli ve "işte bu" diyebileceğim bir ürün olsun istiyorum. Çok araştırdım çok yorum okudum ve sana sormayı uygun gördüm.

Bana da yardımcı olur musun?

Saçım normal kalınlıkta göğüs hizasında. Kolay şekil tutuyor söz dinliyor. Ama kesinlikle fon çekmem ya da köpük kullanıp difizor ile şekil vermem gerekiyor. Artık jöle köpük falan kullanmak istemiyorum hem duz hem de dalga yapmak istiyorum ama duzlestiriciyle, doğal görünsün istiyorum. Saçım hemen yağlanmaz, saglikli ve parlaktır. Uçlarında hiç kırık yok. kendi haline bırakırsam tel tel ayrılır. Kesinlikle bakım istiyor.

Keratin terapi pro 8590, shine terapi 8500, pearl 9500, bir de son çıkan sanırım silk 9600 var. Hangisi benim için doğru duzlestirici olur acaba? Hepsi de 5 yıl garantili değil mi?

Günlerdir sırf bu konuyu okuyorum bu forumda. Artık bir karar verip almak istiyorum. Lütfen bana fikir verir misin?nereden alabilirim acaba. İnternetten olur galiba mağazalara gidip baktım bu bahsettigim modellerin hiçbirini göremedim.

Cevabını merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar bu arada burayı takip edemiyorum. O yüzden geç cevap verebiliyorum. Aciliyeti olanlar yazımı alıntılarsa, beğeni yaparsa ya da özel mesaj atarsa o zaman haberim olur, hemen dönüş yapabilirim.

Frapankoala bilgilerin için çok teşekkür ederim. Her sayfayi dikkatle ve atlamadan okudum.
Benim ilk duzlestirici m olacak. Kaliteli ve "işte bu" diyebileceğim bir ürün olsun istiyorum. Çok araştırdım çok yorum okudum ve sana sormayı uygun gördüm.

Bana da yardımcı olur musun?

Saçım normal kalınlıkta göğüs hizasında. Kolay şekil tutuyor söz dinliyor. Ama kesinlikle fon çekmem ya da köpük kullanıp difizor ile şekil vermem gerekiyor. Artık jöle köpük falan kullanmak istemiyorum hem duz hem de dalga yapmak istiyorum ama duzlestiriciyle, doğal görünsün istiyorum. Saçım hemen yağlanmaz, saglikli ve parlaktır. Uçlarında hiç kırık yok. kendi haline bırakırsam tel tel ayrılır. Kesinlikle bakım istiyor.

Keratin terapi pro 8590, shine terapi 8500, pearl 9500, bir de son çıkan sanırım silk 9600 var. Hangisi benim için doğru duzlestirici olur acaba? Hepsi de 5 yıl garantili değil mi?

Günlerdir sırf bu konuyu okuyorum bu forumda. Artık bir karar verip almak istiyorum. Lütfen bana fikir verir misin?nereden alabilirim acaba. İnternetten olur galiba mağazalara gidip baktım bu bahsettigim modellerin hiçbirini göremedim.

Cevabını merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

2 gündür yorumlara bakıyorum hala ve gönlüm keratin prodan yana. senin tavsiyeni dört gözle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…