- 9 Kasım 2013
- 965
- 575
- 37
frapancım,
geçen gün kuaförde maşa yaptırdım saçlarımı..ama kuaförün yaptığı remingtonunki kadar kalıcı değli.sonradan çok pişman oldum elips maşayı götürseydim keşke diye..
aslında saçlarım düz.banyo sonrası tarayıp hemen kurutursam dümdüz oluyr ama kurutmazsam şeklsiz oluyr.bu yüzden düzleitirici almak istiyrm.kalın da olabilir.hangisini önerirsin.bende 6 farklı şekil veren var ama pek memnun kalmadım açıkçası düzleitrme açısından..
canım setler pek iyi olmuyor. hem özellik bakımından sıradan oluyorlar hemde düzleştirme performansları pek iyi değil. o yüzden tek almak daha iyi. canım kalın alma bence, kalınlar bana gereksiz geliyor açıkçası. inceler daha kullanışlı. nasıl birşey düşünüyorsun kafanda ne var canım özellik açısından? bir de saç özelliğin nasıl çabuk mu yağlanır, kuru mu? parlak mı olsun istersin, bütçe önemli mi? bunlara göre bir model bulalım sana.
canım setler pek iyi olmuyor. hem özellik bakımından sıradan oluyorlar hemde düzleştirme performansları pek iyi değil. o yüzden tek almak daha iyi. canım kalın alma bence, kalınlar bana gereksiz geliyor açıkçası. inceler daha kullanışlı. nasıl birşey düşünüyorsun kafanda ne var canım özellik açısından? bir de saç özelliğin nasıl çabuk mu yağlanır, kuru mu? parlak mı olsun istersin, bütçe önemli mi? bunlara göre bir model bulalım sana.
tebrik ederim hayırlı olsun o zaman...
çok teşekkür ederim frapancım,
aslında saçlarım düz kuruttuğum zaman düzgün oluyr ama fönün havasını vermiyor açıkçası..o yüzden güzel bi şey istiyorum.bütçe sorun değil...
saçlarım ince telli ama gür...
parlak olsun isterim saçlarım yağlı değil kuru ayrıca..saçım düz diye genelde maşalarla uğraştım düzleştiricilere biraz yabancı kaldım açıkçası..
remington ın maşaları çok kalıcı özellikle konik ve elips maşa..zaten bi daha kuaförde maşa yaptırırsam kendi maşamı götüreceğim muhakkak...
remington 8590 keratin terapi
9600 silk
bir de shine terapi
sence en iyisi hangisi
bir de ıslak kuru hakkındaki fikrin ne canım
Kizlar bende bugun s5500 aldim ama elimde değil. Kullananlardan yorum alabilir miyim acaba?
canım keratin terapi al derim. ıslak kuru var bende. güzel ama kuru saçlar için keratin ya da shine daha uygun. ikisinin arasından da keratini al derim ben.
Arkadaşlar bende de emektar Babyliss ST26E vardı, 6-7 sene oldu ve miadı doldu artık. Yeni bir düzleştirici almayı düşünüyorum. Philips'in kalın olanına gitti bir ara aklım ama sanki Babyliss ve Remington daha iyi, bu işte daha uzman gibi geliyor nedense.
Saçlarım çabuk yağlanıyor, gün aşırı banyo yapıyorum. Çok kalın telli, çok gür ve dalgalı. Düzleştirmeden dışarı çıkmam imkansız, anormal kabarıyor. Babyliss hiç böyle jilet gibi dümdüz yapmadı saçlarımı ama çok da kötü değildi. Belli olmuyor yani bazen hiç bozulmuyor, bazen evden çıkmadan bozuluyor. Ben istiyorum ki saçlarım kabarmasın, bozulmasın, böyle yaptığım şekilde kalsın akşama kadar. Ömrüm saçları parlak ve dümdüz gözüken kızlara özenmekle geçtiVar mıdır beni memnun edecek bir düzleştirici. Yani gerçekten bozulmayacağını bilsem, fiyatı sorun olmaz.
Önerilerinizi alabilir miyim?
sağol frapancım,
peki yeni çıkan kırmızı serideki s9600 için ne dersin?
canım onun seramiği geliştirilmiş. o da güzel bir model. normal seramiğe göre daha kaygan daha fazla saçı korur. 240 dereceye kadar çıkabiliyor ama gereksiz o bence. zaten 180 derecede düzleştiriyor gayet güzel remingtonlar. yani kuru saç için her zaman ekstra bakım mikrobileşenleri içeren seramikler daha mantıklı bence. yani shine ya da keratin bu işi yapıyor.
tamam canım çok teşekkür ederim
rica ederim canım, alırsan yaz buraya yine yorumlarını
canım s5500 ileri seramik teknolojisine sahip ince model bir düzleştirici. biraz da uzun. bu yüzden hem düzleştirip hem de dalgalar verebilirsin saçına. iyi bir modeldir.
Teşekkür ederim canım
Kızlar bu arada burayı takip edemiyorum. O yüzden geç cevap verebiliyorum. Aciliyeti olanlar yazımı alıntılarsa, beğeni yaparsa ya da özel mesaj atarsa o zaman haberim olur, hemen dönüş yapabilirim.