- 9 Kasım 2013
- 965
- 575
- 37
çok sayfa olduğu için hepsini okuyamadım, belki sorumun cevabını çoktan konuşmuşsunuzdur.
remington silk konik maşa ile pearl konik maşa (ikisi de uca doğru inceliyo) arasında çok büyük fark var mı? yapı açısından. dümdüz ince telli saçlarım var, çabuk doşalırlar. hangisini tavsiye edersiniz?
Merhaba ben eski beetle yeni nickim de buBayaadır bakmıyordum konuya ondan yazamadım. Canım saçlarının yapısı nasıl? Çabuk mu yağlanıyor, kuru mu? Kaç günde bir yıkarsın saçlarını? Bunları söylersen ona göre ürün önerebilirim. İkisinin farkına gelecek olursak, biri saça keratin bakım uyguluyor, diğerinde ise turbo özelliği var, 30 saniyede 240 dereceye ulaşabiliyor inatcı saçlar için. Ama gereksiz bir sıcaklık. Çünkü remington 170-180 dereceyle fıstık gibi düzleştiriyor zaten. O daha çok zenci kıvırcığını açmak için bir özellik gibi geldi bana. İkisinin de seramik kaplaması hemen hemen aynı diyebiliriz. gelişmiş seramik. Normal seramiğe göre 3 kat daha fazla koruma sağlar.
merhaba arkadaslar ben düzleştirici alıcam regminton 9500 ilgili cok yorum okudum 9600 pek yorum yok yeni cıktı oyuzden mı hangüzel
canm benm saçım yıprandı boyadan biraz ince telli değil saçm ama inatçı da değil yani. benm kafamı iki konu karıştırıyor bir keratin terapi nasıl bukle yapıyor iki ortasından bi şert mi geçiyo yoksa içine mi çökük orası? benm kafam keratn teraapiye daha çok yatyo zaten :)ayrıca da cook tesekkür ederm sana ve okypete ye :)
Canım rica ederim. Bana da okypete haber verdi, öyle baktım sayfayaYıprandıysa bence keratin proyu al. Bukle yapmak tamamen senin yeteneğine bağlı. İlk başlarda kendi saçlarına yapmakta zorlanabilirsin ama başkasına çok rahat yaparsın. İnternette videolar var. Çökük değil canım Dur video ekleyeyim
:) oh be tamam o zaman benm düzleştricim keratin pro arkadaş :) çok teşekkür ederim bi de ben remingtonu baya dayanıklı diye alıyorum keratin pro da öyle di mi yani onun da 5 yıl garantsi olmasa da dayanıklılıgı tartışılmaz sanrm :)
Canım elektronik şans işi. Ama remington dayanıklıdır. O yüzden bozulursa yenisiyle değiştirme garantisi var. Yani alıp tamir etmiyor. Direk yenisini veriyor garanti süresi içinde. Tabii ki kendiliğinden bozulması gerekli. Yani müşteri hatası olmayacak. Diğer markalar yenisiyle değişim yapmıyor, alıp tamir ediyor aynı makineyi. Muhtemelen 5 yıldır keratin pro. Üst sekmen ürünleri 5 yıl, orta sekmen 3 yıl, alt sekmen 2 yıl garantili oluyor. Benim remingtonum 5 yıldır benimle. Hala taş gibi :) Remingtona güvenebilirsin canım. Bu işte en iyisidir.
bu gece yatmadan sipariş vercem cok tesekkür ederim beni uykusuz bi geceden daha kurtardn :) kurtuldm kafamdaki tüm sorulardan içim rahat alcam keratin pro yu gercektn cook tesekkür ederim :)
Canım shine yerine keratin pro alabilirsin.
bu gece yatmadan sipariş vercem cok tesekkür ederim beni uykusuz bi geceden daha kurtardn :) kurtuldm kafamdaki tüm sorulardan içim rahat alcam keratin pro yu gercektn cook tesekkür ederim :)
doğru kararı vermişsin ben de aynı kararsızlığı yaşadım hepsini aynı ısıda denedim en güzel keratin pro gibi geldi. buarada silk avrupa ülkeleri ve amerikadayeni çıkmasına rağmen keratin prodan 15 euro daha ucuz!! için rahat etsin :)
Frapan teşekkür ediyorum çok :)
saol canım bende öyle duşünüyordum sende tastikleyince kesin karar verdim çok büyük iyilik yaptımm
Merhaba neredeyse hiçbir farkları yok. Yapı ve malzeme olarak birbirlerine benziyorlar. Silk daha yeni bir model sadece.
Kızlar merak edenler için yazıyorum :) Geldi düzleştiricim iki gün içinde elime ulaştı. 120 Tl ye aldım Remington Keratin Therapy :) yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim çok güzel bi ürünmüş gerçekten saçımdan yağ gibi kayıyo süper bukle oluyo ve en güzeli orialle yaktığım saçımı bile tel tel düzleştirdi hiç yapışık durmuyo Ayrıca ben bilmediğim bi özelliğini keşfettim kullanma klavuzunu okuduğumda; braun un yeni çıkan sensocare teknolojisi diye öve öve bitiremediği özellik remingtona göre yeni bi şey değilmiş çünkü aynı özellik keratin therapy de de mevcut :) herkese özellikle frapankoala ya çoooooooooooook teşekkür ederim :)
merhaba kızlar bende de s 9500 pearl saç düzleştirici var 2 yıldır kullanıyorum ama saçlarım çok çabuk yağlanmaya başladı uçları da çok kuru.. s8590 keratin pro alayım diyorum.. sizce iyi bir fikir mi... 9500 dan artı özellikleri var mıdır.
bir de şu keratin pro volume elektikli saç fırçası var ya.. ondan sipariş vericem. kullanan var mı nasıl bir ürün sizce.
bu gün siparişimi vermem gerekiyor acil yardım lütfen
mrb bana da yardımcı olabilirmisiniz,bu alacağım 4. düzleştirici olacak remington almak istiyorum saçlarım ince telli olmasına rağmen çok gür ve dalgalı,gür olduğu için çabuk yağlanmıyor 4 güne bir yıkıyorum,diğer düzleştiricilerimle bi saatte ancak düzleştirebiliyorum bana tavsiye edeceğiniz model ne olur şöyle 15 dk da işimi biterebilecek bir model.saçım gür olduğu için kalın plaka daha mı iyi olur bir de
Canım güle güle güzel günlerde kullan
Tatlım saçının yağlanması s 9500 le alakalı bir durum değil, neden dersen onda yağlandıracak herhangi ekstra bir özellik yok. Saçlarla oynandıkça saçlar yağlanır. Yani düzleştirme işlemi saçı çabuk yağlandırabilir. Hangi ürün olursa olsun. Şöyle yapabilirsin, uçlarının kuru olmasından şikayetçisin ya, eğer keratin proyu alırsan uçların için çok memnun kalırsın. Yalnız diplerine çok değdirmeyeceksin düzleştiriciyi. Fırçaya gelince, benim favorilerimden. Saçını tararken düzleştirebilirsin. Dalgalı fön şeklinde oluyor. Saçların uzunsa eğer kalın dalgalar elde edebilirsin. Hem saça zararı olmayan bir ürün. Videosunu ekliyorum. Videoda ki kız hareketli fön çekmiş. [video=youtube;cCrHTeue78g]http://www.youtube.com/watch?v=cCrHTeue78g[/video]
Canım kalınlıkla incelikle alakası yok çabuk bitmesinin. Ürünün performansıyla alakalı. Ben kalın tercih etmiyorum. İnce daha kolay kullanıma sahip. Keratin proyu öneririm.