Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

Canım bende düzleştirici almak istiyorum benimki fi tarihinden kalma
Benim saçım kıvırcık uzun ve çabuk yağlanıyor.. Ben pek anlamam bu konulardan.. Birde çabuk düzleşse süper olur saçım çok fön maşa tutmaz bu arada

Selam ben yıllardır remington un slk&crl modelini kullanıyorum çokta memnunum ..saçlarımı kırmıyo ayrıca kaç yıl oldu hala da bozulmadı
saçlarım dalgalı. bozulan dalgaları perçemlerimi de slk&crl le şekillendiriyorum..doğal duruyo.. ayrıca düzleştrmesinden de çok memnumm .

Bu ara CB65 tarzı şekillendricilere bakıyorum tercihim yine remingtondan yana olucak . ama asıl endişem saçı kabartr mı bu tarz şekillendirciler yani iyi düzleştirir mi kullanımı nasıl..

bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

Son düzenleme:

Remingtonla tutar Anzerim Canım S 2014 , s 6600, s 9500 bunlardan herhangi birini alabilirsin. hangisi uygunsa onu al. 3 ü de uyar senin saçına.

Merhaba remingtoncu arkadaşım CB65 bende almayı düşünüyorum. Düzleştirici gibi cok basık yapmıyor tabii saçı. Yani fönlü saç nasıl olur aynı o şekilde. Fön çekermiş gibi düzleştirme işlemi yapılıyor. Ama üflemeli değil, ısıtmalı.Yalnız uçlar hafif içe ya da dışa doğru kıvrık duruyor. Başlığı fırça şeklinde olduğu için. Benim çok hoşuma giden bir ürün. Garnet arkadaşımız daha yeni aldı o da memnun canım.

selam cnm bende düzleştirici almak istiyorum ama kararsızım.. bundan önce kullandıgım düzleştirici iyiydi ama kalıcı degıldı 1 saat sonra saçlarım bozuluyordu. kabarıyo ve eski halıne gelıyodu. bana çabuk bozulmayan ve saçlarımın yumuşak kalmasını saglayan bır düzleştirici önerirmisin. şimdiden teşekkürler...

Remingtonla tutar Anzerim Canım S 2014 , s 6600, s 9500 bunlardan herhangi birini alabilirsin. hangisi uygunsa onu al. 3 ü de uyar senin saçına.

Tamam canım buradaki mağazalarda bulabilirsem birkaç denemeden sonra karar veririm çok sağol

Canım keratin proyu alabilirsin

Kalıcı olur. Güvenebilirsin. İstersen almadan önce bir yerde denettir. Sonra al

Yardiminiz icin tesekkur ederim en kisa zamanda denersem yorum olarak bildiririm. Calisiyorum ama ins izin felan alabilirsem gidicem. Sonucu cok merak ediyorum...

Yardiminiz icin tesekkur ederim en kisa zamanda denersem yorum olarak bildiririm. Calisiyorum ama ins izin felan alabilirsem gidicem. Sonucu cok merak ediyorum...

ayrıca bir şey daha sormak istiyorum. remington anti friz düzleştiriciyi alsam o da kalıcı olurmu? birazda onu araştırdım gun boyu etkili diyolar siz ne düşünüyosunuz. s8590 mı alıyım yoksa s8510 mu alıyım.. :44:

bayanlar bir şey sormak istiyorum
video sitelerine baktığımda düzleştiricilerin dereceleri (yabancıların uyguladıkları) 400 450 arasında görüyorum bizde 150 ile 230 arasında yurtdışındaki düzleştiricilerin derecelendirilmesi dahamı farklıoluyor acaba

Amerika'nın kullandığı sıcaklık birimi bizimki gibi °C (Celsius) değil, °F (Fahrenheit). Bu nedenle sayılar arası böyle bir fark var. 450 Fahrenheit 230 C gibi birşey yapıyor, aynı kapıya çıkıyor yani.

bu arada bi alışveriş sitesinde remington s5500 çok uyguna geldi dün sipariş verdim yarın gelir kullandıktan sonra yazarım hatta o modeli almak isteyen olursa site tavsiyesi verebilirim uyguna gelio baya verdiği hediye çekiyle yarı yarıya aldım ben

saç düzleştiricim dün geldi çok beğendim harika oldu maşası düzünden de güzel oldu tavsiye ediyorum ben hemde 180 de yaptım çok kalın ve gür saçım olmasına rağmen süper oldu bayramda kuaföre gitmek yok s5500 benim adığm model çok sık kullanmayacaklara uygun bişi olsun diyenlere kesinlikle tavsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…