Bir de keratin therapy 8950 varmış satıcı kız bunu önermişti bu nasıl bir bilginiz var mı?
keratinli de yeni çıktı. en son çıkan model o. yumuşaklık parlaklık verir ve saçı besler onu al istersen en yeni teknolojisi o.
keratinli de yeni çıktı. en son çıkan model o. yumuşaklık parlaklık verir ve saçı besler onu al istersen en yeni teknolojisi o.
merhaba banada yardımcı olursanız sevinirim.saç maşasıyla ilgili görüşlerinizi almak istiyorum.ince telli ,yumuşak saçlarım var.çok gür değil. maşa yapınca hemen dalgalar iniyor.REMİNGTON Cİ5319 SAÇ MAŞASI 19 MM 210 DERECE maşa almayı düşünüyorum. nasıldır?tavsiye eder misiniz?
yıllardır remington düzleştirici kullanıyorum evlenicem o kardeşime kalacak kendime yenisini alcam burdaki konu çok iyi olmuş s9500 almaya karar verdim:) maşa babyliss kullanıyorum ondan da çok memnunum ama remingtonda düzleştirici alana maşa kampanyası war maşa önerebilirsen çok sewinirim ben hem kalın hem ince dalga yapabilmek istiyorum benim şimdi kullandığım maşam ne çok kalın ne çok ince 200 dereceye çıkabiliyor saçlarımda ne çok ince telli nede çok kalın telli böyle tuhaf bişey:)) ama kolay şekil alır saçlarım ve saçım hemen yağlanıyorrr
Eyvah :) tam 9500 e karar vermiştim oysa bir de keratin çıktı başıma.9500 den daha mı iyidir sizce,fiyat olarak 9500 den daha ucuz ama bu kalitesiyle alakalı değil sanırım öyle değil mi?
merhabalar, benim de düzleştiriciye ihyiyacım var ama karar veremiyorum bir türlü. Buradaki yorumları okuyana kadar babyliss ST227E düşünüyordum. Ama buradaki yorumları okuyunca kafam karıştı açıkçası..benim saçlarım düz ve kalın telli çabuk yağlanmaya da meyilli açıkçası. Bende de hem düzleştirsin hem de bukle yapsın istiyorum ve ince plakalı bir düzleştirici düşünüyorum. bana önerebileceğiniz modeller var mı remingtonda? Bir de onlara göz gezdireyim..:):)
arkadaşlar merhaba.. remingtonın S3500, S1450, S5002, S1005 ve S6500 modelleri arasında kaldım. Bu modellerin arasında özellik açısından çok fark var mı? Buradaki yorumların hepsini okudum ama okuya okuya kafam karıştıBu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Artık karar verip bende düzleştiricimi almak istiyorum:):)
Saçlarının uzunluğu ne kadar?