Saç Şekillendiriciler Remingtonun modellerini hangi saç tipleri kullanabilir açıklıyorum detaylı yararınıza

evet hemde çok ısınıyo. plakalar boyunca yukarıdan asla tutamıyosun yani. bu büyük bi problem bence
inşallah dediğin gibi sahte değildir..

henüz yeni almışsınız.aldıgınız yere götürün bence yada servise götürün.plakaları oynuyor demişsiniz.eğer arızalıysa bir problemi varsa yenisiyle değiştiriyorlar zaten.
ben 9500 ü gitti gidiyordan 135 liraya almıştım.

selam benden haber bekliyordunuz.. ben iptal ettim... o sitenin stoğunda yokmuş ... bende iptal ettim.... şimdi başka bir siteden alcam ptesi sipariş vercem... siz geri verdiniz mi?

Arkadaşlar buraya bir kaç kez yazdım ama kimse cevap vermedi ( yanlış anlaşılmasın bu konuya değil ) Umarım bu kez cevap verecek birileri çıkar. Ben saç düzleştirici almak istiyorum. Tercihim ise REmington olacak eğer o olmazsa Gama ama Gama biraz pahalı ve deneyebileceğim bir yer yok sadece farklı bir formda okuduğum bir yorum sonrası karar verdim. Sorun şu ki ben remington ın hangi modelini beğeniyorsam yok yok nette de bulamıyorum yani. mesela ben 1052 istiyorum seramik teflon ve tourmaline kaplamalı ama yok.

neyse baya konuştum. Kısacası bana saçımı koruyacak, yıpratmayacak, kalıcı düzlük sağlayacak ve saçımı yapıştırmayacak bir düzleştirici istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

slm beetlee..forumda yzadıklarını tek tek okudum umarım banada yardımcı olursun.saç düzleştiricisi ve maşa almak istiyorum ama çok kararsız kaldım.saçlarım çok ince telli ve biraz seyrek.saç düzleştiricisinde remington s9500 ve s2044 arasında kaldım.maşada ise cif75 ve ci76 arasındayım.sen hangilerini öneririsin.yada önerebileceğin başka model varmı? yardımcı olursan çok sevinirim.cevabını dört gözle bekliyorum.

merhaba beetlee.o kadar açıklamalarını okudum diğer arkadaşların yazdıklarına da baktım ama kafam yine karışık.tamam diyorum shıne terapy de karar kılıyorum olumsuz bir yorum okuduğumda yine aynı yerde duruyorum.benim saçlarım gür,ince telli ve kuru.shıne terapy uygun saçlarıma ama dış kısmına çok sıcaklık veriyormuş düşük ayarda, tutması zorlaşıyormuş o yüzden kafam karıştı.hangisini almalıyım sence lütfen yardım et..

bettle meraba yazdıklarını okudum gerçekten çok bilgilisin...benim saçlarım kıvırcık ve ince telli çok sık düzleştirmiyorum zaten ama kahkul kullanıyorum onu hergün çalıştığım için..bana önerebileceğin remıghtonun hangi modeli..senden cevap bekliyorum ona göre alıcam şimdiden çok teşekkürler

shine therapy modeli olan mükemmel düzleştiricim bozuldu 6 aydır servis ya da muhattap arıyorum bulamıyorum maillere de telefonlarına da cevap verilmiyor.ne bulunduğum ilde ne yakın illerde servis yok.tamir için bir yere götürdüm açtı hemen geri kapattı tamiri olmuyor diye.eee ben böyle 20 yıl da garanti veririm nasıl olsa servis bulunamıyor.

canım merhaba :) benimde kalçamda uzun ve gür saçım var.Remington S1450 bu modeli almayı düşünüyorum. Sence nasıl ?

ben s2044 kullanan arkadaşlara sormak istiyorum acaba düzleştirmesi kalıcı mı bir kaç yerde kalıcı düzleştirmediğini hemen bozulduğunu yazmışlar kafama takıldı ama saçlarımda çok ince telli bebek saçı gibi dolayısıyla çok çabuk yıpranıyor uzatmaya çalışıyorum o yüzden 2044 düşünüyorum ama ikincisi gün bozuluyorsa bir anlamı da yok gibi bilemedim.

REMİNGTON S6600 SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ + BUKLE + FÖN bu ürünü almayı düşünüyorum

çok bilgim yok açıkçası. hem düzleştirici hem maşa olması daha iyi benim için ama yorum bekliyorum kullananlardan bilgi sahibi arkadaşlardan

Bir de babyliss pro styler 5 fonksiyonlu var

Ne edeyim ben şimdi?

canım ben bu modelini aldım daha 10 gün falan oluyor burdaki arkadşın önerisiyle ama hiç memnun kalmadım param boşa gitti kılçık kılçık yapıyor uzun süre gitmiyor asla tavsiye etmem çok pişman oldum ben

hadi ya :2: neyse başka bir model bulmalı o zaman var mı kızlar önerisi olan saçlarım çok ince telli jilet gibi olmasındansa hacimli durması daha önemli remingtonda kararlıyım ama pearl falan çok pahalı ne önerirsiniz kızlar acil lazım saçlarımı kestirdim papaz gibi oldular şekillendirmeden çıkılmıyor dışarı evdeki düzleştiricim beko aşırı yıpratıyor çok eski birşey zaten

İlk defa sizden duydum. İstanbul merkeze yollayın bunu. Önce telefon açıp derdinizi söyleyin. Mutlaka ilgilenirler.

Saçın ince telli bebek saçı gibiyse s 2044 ten başka bir seçeneğin yok. Bu üründen memnun kalmayanı da anlayamıyorum. 5 gün düz olsun isteyen arkadaşlar gitsin çelik düzleştirici alsın. 3 ay da saç denen bişey kalmaz. Yanık yanık dolaşırlar ortada.

Babyliss daha kalın. Remingtonu alın.

canım merhaba :) benimde kalçamda uzun ve gür saçım var.Remington S1450 bu modeli almayı düşünüyorum. Sence nasıl ?

Fiyat olarak uygun ve güzel bir üründür. Tek dezavantajı ısısının sabit olması ama dikkatli kullanırsanız başarılı sonuç alırsınız. Saçınızın üzerinden 2 den fazla geçmemeye çalışın zaten 1 kere de dümdüz yapar. Saçınıza da uygun zaten. İyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…