Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasıl memnunmusun hala,bende ondan almayı dusunuyorum tek seferde duzlestırsın ve cok yıpratmasın ıstıyorum bende s9000 e takmıstım o daha ıyı gelıyor ama karar veremıyorum sence napayımAman tanrım denedim ve sonuç mükemmel 10 dk sürmedi saçımı düzleştirmek eskisiyle ben 2 saat uğraşırdım ve doğru dürüst olmazdı ona rağmen bu mükemmel yaptı kuaförleri utandırır
9000 olanın buhar ozellıgı ıstersen kullanıyormussun galıba,cunku ben okumustum su doldurmak sorun oluyormus ve sac uzun olunca su yetmıyormus o yuzden arada bır buhar tusuna basmak ıyı olabılır :)ben de 9950 aldım, scenerush a katılıyorum, 10 dk da harika düzleştiriyor..s9000'i hiç denemedim ama o da güzele benziyor doğrusu..tabii ben devamlı buhar olayı ile uğraşamayacağımdan 9950'yi tercih ettim, hep sıkışık zamanlarda düzleştiriyorum saçımı sabahları evden çıkmadan önce :)) ama remington almak gerçekten mantıklı çünkü ürününün arkasında çok duruyor remington ve saça en az zararı veriyor..ufak bir problemde bile ürünü geri alıp yenisini veriyormuş..çok kişiden duydum bunu..canım bir de çok yıpratmasını istemiyorsan çok yüksek sıcaklıklarda kullanma canım..ben 180 derecede kullanıyorum iyi düzleştiriyor..
evet evet istemezsen buharlı kullanmak zorunda değilsin, onda buhar bir alternatif..ama ben genelde hep sıkışık zamanlarda saçımı düzleştirdiğim için buharla falan uğraşamam sabahları..üşenirim biliyorum kendimi :roflol:9000 olanın buhar ozellıgı ıstersen kullanıyormussun galıba,cunku ben okumustum su doldurmak sorun oluyormus ve sac uzun olunca su yetmıyormus o yuzden arada bır buhar tusuna basmak ıyı olabılır :)
nihayet bugun remington S9000 aldim..aslinda aklim babyliss te kalmisti..sonuclari yazarim:))
hayırlı olsun ..yorumlarını bekliyoruz bakalım..
ya bende yarın kesin alıcam remigton alıcam ama modeli hakkında hala kararsısızım Remington S9500 İnci ile Seramk Saç düzleştirme yi övüyolar acaba bundanmı alsam
son gunlerde herkes bunu konusuyor vardir bir hikmeti :)