• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remıngton s7902 ıslak kuru düzleştirici....saçlarım artık düz.....

prenseszeren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
10
0
36
İstanbul
Evet arkadaşlar bu düzleştirici sayesinde benim asi kıvırcık fön tutmayan saçlarım dümdüz ve parlak oldu..sanki anadan doğma düzmüş gibi yani...:52: Yıllarca fön çekipte bir saat sonrasında dalgalanmaya başlayan saçlarım bu düzleştirici sayesinde dümdüz oldu..ve inanılmaz ama düzleştirdikten sonra da yıkadığım halde saçlarım kıvırcık olmuyor.. Yıkadıktan sonra dalgalı oldular ...merak ettiğim nezaman eski lülük haline dönceği....

Eklentiler

• $product_format7_120200146.webp
    $product_format7_120200146.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 107
Evet arkadaşlar bu düzleştirici sayesinde benim asi kıvırcık fön tutmayan saçlarım dümdüz ve parlak oldu..sanki anadan doğma düzmüş gibi yani...:52: Yıllarca fön çekipte bir saat sonrasında dalgalanmaya başlayan saçlarım bu düzleştirici sayesinde dümdüz oldu..ve inanılmaz ama düzleştirdikten sonra da yıkadığım halde saçlarım kıvırcık olmuyor.. Yıkadıktan sonra dalgalı oldular ...merak ettiğim nezaman eski lülük haline dönceği....

gerçekten mi benim de saçlarım aynan öyle.ne kadara aldın acaba?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende remıngtonun buharlı olan duzlestırıcısını kullanıyorum bır yıldır gercekten cok guzel benım sacım fon tutar normaldede ama bununla daha guzel oluyor hos artık saclarım ensemde ama ınsallah uzayacak yenıden

Back