• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler remington S1051 & babyliss pro 230 kararsızım:(

Bi-tanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
465
77
98
Kızlar saçlarım kalın düz ve gür. saç düzleştiricileri çok araştırdım 1-2 gün içinde almaya karar verdim ama iki marka ve model arasında kaldım lütfen kullananlar bana yardımcı olursa sevinirim benim saçlarıma uygun hangisi olur sizce?

canım çok araştırdım demişsin bende almak istiyorum ama kararsızım en iyileri bunlarmı ssence?

canım çok araştırdım demişsin bende almak istiyorum ama kararsızım en iyileri bunlarmı ssence?

canım ya uzun zamandır almak istiyorum ama alıpta işe yaramayacak saçım gür ve kalın diye hemen bozulacak diye korkuyorum bu yüzden dediğim gibi arştırdım hem nette hemde kullanan yakınlarıma her defasında sordum ama deneme imkanım olmadı bu ikisini kullananlar çok memnun özellikle S1051 ama işte sorun benim saça uygun mu? burdan kesin cevaplar bulabilirsem yarın almayı düşünüyorum inşallah sesimi duyan olur....

bende ince maşa arıyorum bu ikişsinden hangisini önerirsin?

maşa olarak iki arkadaşım remington marka kullanıyorlar çok memnunlar bende maşa almak istiyorum ama eğer S1051 alırsam bu modelde hem maşa olarak hem düzleştirici olarak kullanabiliniyor ama karar veremiyorum:uhm:

bu kadar kişi arasında bu modelleri kullanan cevap verecek kimse yok valla pes :((((

Bende Remington'in dalga yapani var düzlestirici Tondeo ikisindede cok memnunum
Babyliss kullanmadim hic ama kullanan arkadaslarim var onlarda memnunlar.
Yani arkadasim iki markada birbirinden güzel is cikariyor.
Ben olsaydim yerinde kesinlikle Remington alirdim cünkü cok cok cok memnunum kaydirigubbakcemile5

Merhaba kızlar
bende ilk defa katılıyorum foruma.Elasu bence babyliss remingtondan çok daha güzel bir marka.bende maşası var.saçlarım kıvırcık olmasına rağmen acayip güzel sonuç elde ediyorum.maşasını kullandıktan sonra düzleştiricisinide almaya karar verdim.

benim de saçlarım kalın telli,uzun ve çok gür 4yıl boyunca her markanın düzleştiricisini kullandım hepsi yıpratıyor ama en güzeli kesinlikle babyliss tek geçerimzemuszemus

sonunda aldım ikiside değil remington niyetiyle gittim rowenta respect aldım rowentanın son çıkan modeli çok güzel sonuç aldım biraz pahalı ama değer sanırım.ürünle ilgili bilgiler aşağıda bence çok farklı en azından saçları yıpratmaması çok güzel...

Rowenta, kişisel bakım kategorisine bir ilki getiriyor. Respect saç düzleştirici saç tipinize ve saçınızın durumuna göre ideal ısıyı belirleyip, saçınızın yıpranmasını engelliyor. Respect saçınızı korurken güçlenmesine de yardımcı oluyor. Sadece 2 hafta kullanımdan sonra saçınızın dayanıklılığı yüzde 25 oranında arttırıyor.

Rowenta Respect saç düzleştirici; saç tipinizi (dalgalı, bukleli ve kıvırcık) ve saçınızın o anki hassasiyet derecesini (sağlıklı, hassas ve yıpranmış) tanımladığınızda ideal düzleştirme için gereken ısıyı otomatik olarak belirliyor. Mesela saçlarınız bukleli ve hassas mı? Rowenta Respect’e bu bilgileri girdiğinizde mükemmel düzleştirme için gereken ideal ısı aralığını otomatik olarak gösteriyor. Sadece 30 saniyede ısınan Rowenta Respect saç düzleştirici geliştirilmiş iyonik teknolojisi ile saçınızın elektriklenmesi önlüyor.

Back