Lazer Epilasyon Remington ipl6750 mi yoksa Braun Silk Expert mi?

dr27

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
41
48
18
36
Evde lazer epilasyonu için bir makine alacağım. Genelde Remington'dan memnun kalınmış sanırım. Ama bu gün hepsiburadada Braun Silk Expert'i gördüm. 90 gün garantisi varmış. Atım sayısı 120 bin. Ama 14 yıl gider diyor. Ben daha önce kullanmadım hiç böyle bir alet. Arada 300 tl fark var. Acaba Remington'da memnun olunmayan bir konu var mı? Braun için hızlı diyor. Remington'da sanırım hız konusu sorunlu.
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Herhangi birini kullanan varsa olumlu ve olumsuz bulduğu yanları yazabilir mi?
Az para verilmiyor bu aletlere sonuçta. Emin olmak istiyorum almadan. Bir de acıdan korkuyorum ben. Ne kadar acıyor acaba? Ağdayla kıyaslar mısınız?
Yardımcı olursanız minnettar olurum.
Bu arada aletler bunlar:

Uzun araştırmalar sonucu ikisi de değil Remington ipl 6500 siparişi verdim. 865 TL.
ipl 6750 ile farkı çanta ve bikini bölgesi başlığı. Açıkçası bu kadarcık bir fark için 340 liraya yakın bir fark vermek istemedim.

Geldiği zaman deneyeceğim. Yazarım buraya fikir olması için.

Ürün bu gün geldi. Hiç tahmin etmediğim bir sorunla karşılaştım. Evin sigortasını attırıyor cihaz.
Deneyemedim bile daha.

Problemi halledip biraz önce denedim. Sonuçlar ne olacak elbette henüz bilmiyorum ama ilk kez böyle bir aleti kullanan biri olarak kendimce tecrubelerimi yazayım.
  1. Kılları çok iyi tras etmelisiniz. Çünkü eğer iyi kısaltılmamış kıllar varsa yanıyor kokuyor ve can yakıyor. En kötüsü de aletin gözünde iz yapıyor.
  2. Bacak bölgesinde ve çene altı ve bıyık bölgesinde hiç acı hissetmedim. Killari kısaltmayı beceremedigim bölgeler hariç.
  3. Ben şahsen bacagimin her yerine temas ettireceğim diye çok uğraştım. Çok sistematik davranmak lazım. Kesin bir yerleri atladim yâni.
  4. Benim beklentim tam olarak bitmesi değil. Arayi uzatsa ve kılları inceltse süper derim. Umarım bu sonuçları hemen alırım. Ama umutluyum.
  5. Sadece killari tamamen aldığım yerlerde can yakmiyor ya ise yaramayacak mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bir de jiletle aldığım bölgelerin bazılarında siyah siyah dipler gorunuyorlar ama bazı yerlerde öyle gozle gorunur kıl kökleri yok acaba oralarda ise yaramaz mı ki

Guncellemelirinizi merakla bekliyorum ben de alma niyetindeyim

Bu gün ikinci seansımı yaptım. Aslında şöyle oldu, ben ilk seferde çok vakit bulamadığım için sol bacağımı tamamen sağ bacağımın da bir kısmını yapabilmiştim. Böyle olması bu hafta için iyi de oldu. Çünkü aradaki farkı görebildim. Şöyle ki ilk seansta öyle ahım şahım bir azalma olmadı. Ama öncekine göre birazcık daha seyrelmiş ve daha geç uzamışlardı. Çene altı ve bıyık bölgemde belirgin bir incelme var. Yani yine kıllar çıktı ama incelmiş olarak. Siyah siyah görünen aralarda bir kaç taneydi. Bu gün baya bir vakit ayırıp bacaklar, koltuklatı ve yine çene altı bıyık bölgesi yaptım. Tamamen bitirdim yani şimdilik. Genital bölgeye sonuca göre gireceğim. Şimdilik bıraktım.
Sonuç almaya başladım yani özellikle yüz bölgemde. Ama bacak bölgesinde sanırım 3 ya da 4. seansı bulabilir yüz güldüren sonuçlar.
Acı konusu hala aynı yani neredeyse hiç yok. Koltukaltında hafif bir irkilme oluyor. Ben tamamen en son seviyede yapmış olmama rağmen sıkıntı yaşamadım.
Ben güzellik salonunda bacak bölgemi hiç yaptırmadım o yüzden ne kadar sürüyordu orada bilmiyorum. Ama evde kendin yapınca baya bir vakit alıyor onu söyleyeyim. İki film bitirdim yaparken. işte süreyi siz hesabedin
Haftaya daha güzel haberler vermek dileğiyle

şu an kaçıncı seansınızı yaptınız? merak ediyorum gelişmeleri.

lütfen braun islk expert le ilgili kullanıcılar yorumlarını detaylı olarak yazabilir mi? almayı düşünüyorum ama kararasızım.o kadar parayı bilmeden ödemek istemiyorum.lütfen acil olarak yardımcı olurmusınız

lütfen braun islk expert le ilgili kullanıcılar yorumlarını detaylı olarak yazabilir mi? almayı düşünüyorum ama kararasızım.o kadar parayı bilmeden ödemek istemiyorum.lütfen acil olarak yardımcı olurmusınız

Ben aldım ama cesaret edip hala kullanamadım tüyleri tamamen mi almalıyım bilemiyorum napıcam ben ya biri yardımcı olsun lütfen

benim de siparisini verdigim remington ipl6500 bugun elime ulasti. Bugun ilk seansi yapmayi dusunuyorum fakat seanslar kac gun/ne kadar zaman arayla oluyor? Dun jiletle aldim bugun de seansi yapacagim

benim de siparisini verdigim remington ipl6500 bugun elime ulasti. Bugun ilk seansi yapmayi dusunuyorum fakat seanslar kac gun/ne kadar zaman arayla oluyor? Dun jiletle aldim bugun de seansi yapacagim
Merhaba denediniz mi acaba?

Merhaba arkadaşlar
Başka bi konu başlığı altınada braunla ilgili yazmıştım buraya da yazmak istedim evde lazer konusunu çok araştırmıştım çünkü şimdi kendim yaptığım için benimde bi faydam dokunsun istiyorum
Öncelikle şunu söyleyim ıpl lazerin tamamen bitirmediği söyleniyor ki buna inanıyorum ama zaten diğer lazer çeşitlerindede aynı bence kimse tamamen bitecek diyemiyor evde yapmak o yzdrn daha mantıklı ve hem zamandan hemde paradan tasarruf yapmış oluyorsunuz.
Ben 2 ay önce aldım braun silk experti ve memnun kaldım ilk seansımdan bu yana çıkmayan tüylerim var ama tabi tamamen bitsin bi daha hiç tüy sorunum olmasın diyorsanız hayal kırıklığı olur.
Açıkçası benim alma amacım şuydu ağdaya dayanamıyorum üst bacak genital bölge çok acıyor üstelik ağda yapınca tenim hassas olduğu için batıklarım oluyordu kızarıyordu falan jilette malum bugün alıyorsun yarın tekrar çıkıyor üstelik çok fazla siyah tüyüm olduğu için çok dertliydim bu konuda dedimki ayda bir ağda yapacağıma lazer yapayım dedim ve aldım şimdi iyiki almışım diyorum biraz uzunca anlatıyorum belki ama inanın ben araştırırken bu konuyu böyle detaylıca yazan birine rastlamadım o yüzden detaylı anlatmak istiyorum
Gelgelelim ürüne ben braun almak istedim çünkü bazı ürünlerde şarz problemi olduğunu okudum braunu fişe takılı kullanıyorsunuz bence çok daha iyi bi özellik herhangi bi extra bi başlığı falan yok her bölgede aynı başlığı kullanıyorsunuz ki bu benim için sorun değildi sadece hassas bölgeler için bi ayarı var ama ben o ayarda kullanmıyorum tenim çok hassas aslında ama hiç bi yanık yada olumsuz bi durum yaşamadım hatta aynı yere iki atış bile yaptığım oldu ama herhangi bi zararı olmadı acı kısmına gelince acıtmıyor iğne batıyor gibi oluyor ama çok hafif çok rahat uygulanıyor ilk seansı yaparken biraz canım yandi oda batıklarımın olduğu yerlerde acıdı. Şu ana kadar 5 seans yaptım ilk ay haftada bir yaptım şimdi ayda bir ve tabiki dolunay epilasyon tarihine göre yapıyorum bu konuda çok önemli kesinlikle 2 kat fazla etkili oluyor sadece küçük bi detay daha var koyu tenliyseniz sanırım sonuçlar değişiyor ben beyaz tenliyim tüylerim siyah o yüzden bu kadar kısa zamanda faydasını gördüm sanıyorum. Kollarım ve koltuk altı neredeyse bitti üstelik ilk seansından beri çıkmıyor yani 2 aydır kollarım tertemiz bacaklarımda ilk seanstan beri yarısı çıkmıyor.
Hemen bi tavsiye vereyim braun alırken kolunuza tutun eğer üstündeki bütün ışıklar yanıyorsa kesinlikle alın derim o zaman tam etki ettiğini gösteriyor yani ten renginiz uygun demek oluyor bu mesela dizlerimin rengi biraz koyu kalıyor ışıklar yarıya düşüyor ve ordaki tüylerde azalma oldu ama hala bi çoğu duruyor zamanla onlarda gidecek diye umuyorum
Braunun reklamında atış sayısının sadece alt bacak genital bölge ve koltuk altı yapıldığında 14 yıl ömrü olduğu söyleniyor ben tüm vücut yapıyırum banada 8 9 yıl gider sanırım ki bence yeterli bu çünkü iki seans sonra sadece gerekli gördükçe yapacağım gibi görünüyor yada 3 ayda bir yaparım artık ağdaya göre bence çok iyi hem azaltıyor hemde uzun süre çıkmıyor hem canınız yanmıyor ve tabiki daha kısa sürüyor.
Biraz uzunca yazdım inşallah faydası olmuştur başka sorularınız olursa cevaplarım
Herkese tüysüz ve mutlu günler dilerim

Kullanmaya devam ediyor musunuz ben de almayi dusunuyorum lazerden sonra kalan tuylerim icin kullanicam

Kullanmaya devam ediyor musunuz ben de almayi dusunuyorum lazerden sonra kalan tuylerim icin kullanicam

Evet kullanıyorum hala ve hala memnunum tüylerim çok olduğu için bana fayda sağladı bacaklarımda oldukça azaldı tekrar çıkanlar oldu ama çok ince sararmış bi şekilde çıktı belli belirsiz yani ve cidden çok azalttı

Ben agda niyetine kullanmayı dusunuyorum batıklar uzamasını beklemek vs ugrasıcagıma her ay kullanırım dedim tesekkur ederim inşallah bana da yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…